Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)
Raspunsuri - Pagina 8
Nicoleta spune:
Oare Samuel cum o fi? Or fi reusit sa-i scoata aschia? Siluan oare se simte mai bine, cu raceala?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Nicoleta spune:
Naty, si cu cine seamana? :)
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ramo_cata spune:
valen f frumosi baietii tai razaciosi,baieteii mami
...f frumoase cizmulitele...
zoze
abia astept sa o vad pe Maria Sa
brunetica![]()
olgu imi pare rau pt problemele aparute..
si doamne ajuta sa fie bine
va
pe toate si va doresc numai bine...
ariel_7000 spune:
fetele, helppp!
ce inseamna si ce presupun urmatoarele modalitati de plata: L/C,D/A,D/P,T/T ? care este cea mai avantajoasa pt mine (platitorul) si mai fara risc?
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
Olgutzika spune:
Neata!
Saru'mana, fetelor, sunt linistita acum, am "directia", stiu ce trebuie sa fac si fac. V-am zis, nu am voie sa nasc pana pe 28.10
. Sunt pe doza mica de Dopegyt, tensiunile nu au fost dezastruoase, dar cu 25% din valori sarite din schema peste zi si pulsul mare ( singurul la care simteam ca e ceva in neregula cand o lua razna )...dupa Clexane plec la 8 la medicul de familie dupa reteta compensata...partea buna e ca cu regimul meu am pierdut 2 kg, ca o fi fost apa, ca o fi fost grasime...am 13 kg luate in sarcina asta si sper sa raman la ele. Pe urma le avem de dat jos, plus inca 10 ramase de la Sof. Si mai vedem cum facem sa ajungem si la greutatea de dinaintea renuntarii la fumat.
Alexandru e frumos si destept ca ma-sa, nu, Naty
? Ieri l-am vazut de doua ori la eco pe pitic, de dimineata la Naty, care mai avea nitel si dansa cu scaunul cand i-a gasit inima
si pe urma la eco la una ecografistele spitalului. Nici vorba de retard de crestere, e tot mai mare cu 12 zile, are in jur de 2500g +/- 300 g, fix cum a zis si Iosup acum o saptamana. Urmatorul control il am pe 8.
Zoze, mult si greu a fost, putin a mai ramas
! Vin pe 8 cu o zeama lunga la tine
?
Soful e cu muci, a vomitat aseara tot laptele, pentru ca ii inghite cu sarg si imi spune mieunand "mami, am muci in gat"
Fireste ca iar am intrat in panica din cauza vomitatului
. De dormit a dormit bine, tusind destul de des, de saream din pat ca iar vomita
, sa vedem azi ce e...
Va
, sa aveti o zi frumoasa si voi si piticii! Si sa fiti sanatosi cu totii!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Aricel, ce-s sunt alea
? Modalitati de plata, am inteles, da' io nu am auzit in veci de ele...
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Cafea nu dau, ca o face Mimo acum, calda si buna ![]()
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Trebuie sa va spun de Sophie asearaa, am murit de dragul ei. Se juca si eu spuneam ca o iubesc de nu mai pot
. Si imi zice "Si bebe Alesangu ma iubeste". Eu:"Da, mami, sigur ca te iubeste mult. Tu esti surioara lui" Si vine langa mine si ma intreaba "Unde e capul lui?" Ii arat cam pe unde ii e capul, imi ridica tricoul si ma pupa pe burta zicand "esti miiiic-mic-mic"
Sa lesin
.
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
luny spune:

calda si aburinda!!!
de o saptamana e cosmar cu somnul Mufului.. se trezeste spre dimineata pe la 4 si nu mai adoarme cu orele
nu mai rezistam, nu mai stiu ce sa fac.. ne- adus la exasperare, Liviu zice sa mergem la dr sa-i dea somnifere sau ceva![]()
... ok, not funny...
eu sunt la munca, mi-e groaznic de rau, am durerile mele de ovulatie si nu pot sta pe scaun...mi-e teama ca mai tarziu imi va fi si mai rau... sunt criminale durerile astea
olgule, ce vesti frumoase
, abia astept sa vad piciul! a fost delicioasa Sophie cu iubirea
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!