Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cred ca subconstientul tau naste niste planuri de viitor Acum, la ovulatie

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Cred ca subconstientul tau naste niste planuri de viitor Acum, la ovulatie

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

o fi..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata la ora asta Am dormit mult (de la 11 aseara)dar n-am rupt patul (Luny,) Si totusi daca as fi un SIMS s-ar vedea ca mi-a crescut nivelul de confort , nu mai sunt pe rosu
Culmea e ca Dudu inca Doarme, deci ma lasa sa-mi beau si cafeaua Si toate acestea in ciuda faptului ca Teo a avut musafiri (prietena ei pe care o stiti deja) si au chitait toata noaptea ...si-au mai facut ceva interesant, au pictat cu acuarele peretii din camera Teodorei Deci, varsta la care copiii scriu pe pereti e o mare necunoscuta , aveti grija O sa fac o poza cand termina sa vedeti cum a data America peste noi asa deodata
Acum vreo doi ani, daca o intrebai ce vrea sa faca ar fi zis ca vrea sa invete in SUA...cum necum am convins-o ca Europa e mai aproape, mai ieftin, mai cu traditie...de ce sa ma omor eu sa dau zeci de mii de dolari si sa traversez oceanul??? In plus, eu nu sunt un fan al SUA...imi par rigizi, plini de lozinci, agresivi, sintetici...hmmm!
Anul trecut, dupa ce a fost in Anglia prima oara a zis ca ea ramane in Ro totusi, o sa faca aici informatica pentru ca e bine cotata facultatea asta in lume si pe urma mai vede ea....anul asta insa a revenit america in discutie ! Ca ea nu vrea sa mai dea testul Cambridge la engleza, ca nu-i foloseste la nimic Ea va da Toefl si SATurile...ca daca ia punctaj mare la SATuri primeste oferte de la universitati din america, si poate primeste bursa, etc Drept care, azi noapte a inaltat drapelul SUA la ea in dormitor Nici nu mai stiu ce sa mai zic , e dreptul ei, e drumul ei....dar e atat de departeeeeeeeee
In rest, pare ca lumea s-a acomodat rapid fara mine acasa Dudu zice poezii, Mimu e din ce in ce mai inamorat de fi-su si se joaca multicel impreuna , Mariana e happy si f implicata, buni ajuta si el cat poate, la servici imi merge bine ...am obtinut din partea celei mai exigente sefe din companie calificativul "ce bine ca te-am gasit!" , cu oamenii usor usor incep sa ma imprietenesc ....
Azi avem bilete la Ozzy , biata Gudinde , vai de urechile tale Nu vad in setlist dreamer si nici changes , sper sa le aud macar la bisuri ca altfel Ma facui rockereasa , cine-ar fi crezut?
Hai ca sar de la una la alta...maine Teo merge la primul majorat din gasca Prietena ei de la gradi implineste 18 ani, mie nu-mi vine sa cred ca si-a dat jos pampoanele alea enorme si nici ca din copilul ala buflei a rasarit acum o superba domnisoara Asta ca vorbeati zilele trecute de niste ani de la casatorie (trei??? wow)
Am vazut pozele Alinei Remallis, superbe...si pe Bubulini i-am vazut , o familie minunata ...pe Tuchisor maritata pentru ultima data superbe si pozele alea....nu mai stiu ce-am mai vazut!
Pe vienezi nu i-am mai vazut de mult, i-am ratat sau Nico nu mai pune poze ????
Simo, am citit despre Frasinei..au voie si femeile acolo??? N-am stiut asta, dar am auzit despre magia locului! Ma bucur ca ati scapat de aschie! Si sper ca minunile sa le tina lant de voi
Zoze, tare m-ai emotionat!
M-am amuzat cu Ramo pe care nu o baga nimeni in seama ...o, ce as mai fi bagat-o eu intr-o seara cand zicea ca-si face unghiile cu oja si mie-mi picau ochii in gura ca sa mai vad pensula Bine ca e bine Andru la gradi!
Ahaaaaa....pe Thea am vazut-o si pe Stela cea blue, fara CM si fara doua liniute si totusi arata grozav asa blue cum e ea
Ma duc sa vad ce zice nenea Liiceanu, ca n-am vrut sa incep cu el fara sa-mi beau cafeaua ...daca-mi mai vine vreo idee, revin!
puuuuuuuuuuup!

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
Nu stiu daca o fi ovulatia lui Luny...sau o fi zodia noastra, ca si eu simt exact la fel si habar nu am de ce (nu-s nici la ovulatie si planuri "din alea" sigur nu am).
M-a impresionat tare-tare ce a scris Zoze...
Cat despre mine, vad ca urmez intrutotul "reteta" lui Luny, azi am dat-o pe tuse rau de tot...Am retinut de Caughend...Copilul tocmai l-am expediat cu tacso la soacra-mea si cand m-oi duce sa-l iau o sa-mi cumpar, numa' sa nu aiba zahar daca e sirop (Ariel??) Asa ca acum ma bag cu cafeaua calda in pat si, intrucat si soatza va fi plecat oata dmineata cu treburi, cred ca trag pe dreapta de-a binelea, zau ca o merit nitel!
Dar inainte, sa va fac capitolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Am eliberat butoiul dar i-am pus un capac maaare si greu sa nu mai intre nimeni in el

Bubulina, am admirat micul karatist , si Alex a mea practica de vreo luna si e foarte incantata, deja vrea la competitii

zozelina, AMR 4 zile

tuchisor, asta seara la HBO este un concert U2 360 de anul trecut , ca tot am vorbit de ei ieri

mimonixa, azi te intalnesti cu Ozzy? have fun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput