Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)
Raspunsuri - Pagina 20
mimonix spune:
Dudu zice poezie 

Sunt lesinata toata 
Cutzu paiu chetz/fuia iatza cutetz/ Juia nu fuia/Iatza guia 
Mooor 
Naty, www.dietcenter.ro (cu ocazia asta am aflat si avantajele e-mailul de la serviciu pe telefonul mobil, ca uitasem numele siteului 
)
Era sa uit...Mimu are nuj ce CIP l-a pacalit capitanul sa-si cumpere, e-n extaz
Sigur o sa-si ia si masina de la Iadu, asa ca cine mai are ceva de vanzare, va rog sa nu ezitati ca eu il cunosc pe domnul "cumpara tot" 
Scrisesem "sa nu existati", in loc "sa nu ezitati"
Ce inseamna domn'le subconstientul asta
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Simo27 spune:
Ce door imi este de voi
!
Nu am timp sa va scriu nominal,sa ma uit la poze,sa..,sa..,sa...
!
zozela spune:

Nu am citit nimic din urma,dar sper sa fie bine
piticutii bolnaviori si luny
..Sper ca sunteti bine cu totii-va citesc eu maine!
Cred ca v-a spus Olga si Nati despre sosirea Mariei! M-a luat asa pe nepregatite-cum am intrat in sala,m-a intrebat daca 6 e bine.Whaat!!Woow-DAA!!
Asa ca-6 sa fie.Cicatricea pare ok ecografic,dar cica nu ne putem baza pe el,mai ales ca doare si se simte tensiunea si la mana.Plus colestaza,care este
Plus colul care se centreaza,apoi hipertensiunea-chiar nu avea rost sa mai asteptam.Decat sa facem vreo nefacuta acum la sfarsit,mai bine o scoatem mai devreme cu o saptamana,ca mai mult oricum nu ma lasa..Are 3200g dupa masuratorile eco,dar dr zice ca e mai mare dupa cum o simte ea la palpare,are capul in jos,fara circulara(nu ca ar avea vreo imp.)..E ready,ce sa mai!
In alta ordine de idei-NU POT SA CRED CA VOI DEVENI MAMA PENTRU A DOUA OARA!!
Si ultima!! Am asa mari emotii-si pentru nastere,dar mai ales pt Mihai,care a zis ca nu vrea sa vie BB-sa stea in buta a mama,sa doama..Habar nu am cum o sa fie,mi-e frica dar sunt si nerabdatoare sa-i vad mutrita fitzoseniei mici,sa o miros,sa o tin la piept,sa vad daca-i bruneta cum zic eu ca e..sau blonda,precum pariaza Dan
..Ehee..Habar nu am cum o sa ne fie viata de-acum inainte,dar..suntem aici,gata sa o infruntam
tuturor!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
bubu05 spune:
Zoze, ce emotionant 
Iti tin pumnii stransi, o sa fie bine! Pe 6 octombrie este si ziua mamei mele 
N-am apucat sa mai intru, am citit tot, va multumesc din suflet pt. urari, i le-am citit lui Catalin-Bubulin
, va multumeste si el!
Ieri am avut musafiri, duminica avem iar ![]()
Mai nou pot citi ce scrieti de la serviciu, printre picaturi, dar nu pot scrie decat f.f. rar ca nu am timp absolut deloc...sunteti mortale toate, as vrea sa va scriu fiecareia ceva...uof...timpul asta...
La ora asta il astept pe Cata, inca n-a ajuns acasa :(
Zana ce mai face, ce mai stiti?
bubu05 spune:
Aaa, si pt. cafeluta, cateva poze cu baietii
http://www.facebook.com/album.php?aid=3953&id=100000694887697&l=36a3b8d21c
de-acolo, de unde e Vlad karatist :)
Pup, noapte buna!
tuchita spune:
buna dimineata!

pentru toata lumea!
Sunt treaza de o ora
, a venit Ilinca sa ma anunte ca are o mana amortita. Daca n-a obtinut reactie de la mine s-a dus la Seb si la Ioana....asta dupa ce aseara de-abia s-au culcat.
Mititelul asta avea chef sa calareasca fetele, sa le muste....ziceai ca a scapat in bautura!
Mimo, felicitari pentru poezie!
Tare Dudu!
Vezi ce satisfactii ai cand te intorci de la munca???
Bubule, ti-am admirat baietii!
Sunt niste frumosi si tu o slabanoaga!
Si noua ne e dor de tine!
Zozelici, tin pumnii stransi-stransi!
De-abia astept sa va vad bine pe amandoua!
luny spune:
neatza din campul minunat al muncii 
bubu am vazut pozici frumoase
nu's cum de m-a lasat calculatorul de la munca![]()

..nu mai stiuc e si cui vroiam sa spun, mai intru eu...
noi azi suntem Muffyfree
, il duce iub la ai mei dupa ce vin din parc, iar noi mergem la o pastrama si un must la niste prieteni, apoi venim si dormiiiim de rupem patul![]()

..am asaaaa, o stare bizara... de fericire, cu nerabdare si teroare, referitoare la viitor
, si nu stiu neaparat de ce...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Luny, ai ceva sa ne spui Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
nu, soro...tocmai..
nu's ce am..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Ioana-Sofia