Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Asa: si pe scrisoarea medicala si pe reteta este scris de Clexane.

Naty, ma simt bine cu Dopegyt-ul. Simt scaderea pulsului! Inaintea imi cam batea inima in gat, ca sa zic asa. Cu tensiunile...nu am mai vazut nika peste 110/70, dar stiu eu cu tensiometrul meu? Si stii ca ti-am spus ca eu nici la tensiunile de 14/9 nu simteam nimic in neregula...dar cu pulsul simt evident imbunatatirea Te tin la curent! Si sanatate multa!!

Si recuperez eu si scrisorile medicale, adica o rog sa ma lase sa fac copii.

Clodute, hello!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

oooo, rara avis! Clodute
are dreptate, e cel mai simplu daca n-ai chef si nici idei.
Maine nu am cabinet, la Sibiu nu plec (doar la Sinaia sapt viitoare, de miercuri-imi pare asa rau ca n-o sa fiu aici sa o vad pe Mariuca!) si daca tot asa rau mi-o fi, tare mi-e ca expediez copilul la soacra-mea, ca numai buna de mama nu-s, pe cinstea mea!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Asa: si pe scrisoarea medicala si pe reteta este scris de Clexane.

Naty, ma simt bine cu Dopegyt-ul. Simt scaderea pulsului! Inaintea imi cam batea inima in gat, ca sa zic asa. Cu tensiunile...nu am mai vazut nika peste 110/70, dar stiu eu cu tensiometrul meu? Si stii ca ti-am spus ca eu nici la tensiunile de 14/9 nu simteam nimic in neregula...dar cu pulsul simt evident imbunatatirea Te tin la curent! Si sanatate multa!!

Si recuperez eu si scrisorile medicale, adica o rog sa ma lase sa fac copii.

Clodute, hello!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, i-am spus tatalui baiatului ce a facut...se uita ca mine ca...ala la poarta . pustiul a parut impresionat de cum m-am uitat in ochii lui. bai, e asa un micutz!!! (ca sa nu zic pricajit si sfrijit ) i-am zis alexutzei ca data viitoare cand o atinge cu un deget, sa il ia de incheieturi si sa ii zica ca vine mama-sa si face urat . sper sa o lase in pace, ca eu patimit am tras in scoala generala cu trasul de codite. cred ca asa am si devenit batausa clasei .
asa ca, greu...pana acum am educat copilul sa nu pocneasca pe altii, sa fie blanda cu ei si acu' trebuie sa o invat sa se apere, sa pocneasca . mi-e dooooor de Waldorf! acolo toti erau ... dragalasi!

tuchi, baga paste cu sos de branza! succes garantat la public. ai mei le adora, de la mic la mare. iese un sos belea daca pui lapte si in el topesti unt si cascaval/branza rasa. si cu putin usturoi adaugat la sfarsit...ma duc la bucatarie sa fac si eu o oala, ca balesc aici.

olga, eram sigura ca vine mariuca . abia astept sa vad blondutza! nico o "vede" brunetica, eu o vad blondaaaaaa ca si mihaitu.

nico, pe unde esti?

clodet, ce mai faci tu? picii? atomici, zici?

mai, ce e cu nicol? nu am mai vazut-o pe aici de ceva timp.

kitzy, alex a avut "retard" de 2 saptamani. cu toate astea, la nastere a avut ca la carte: 3300 gr si 51 cm, insa ea a stat la dospit in plus fata de termen, asa ca a mai recuperat putin.
s-a compensat la teo, ca asta a avut mereu un avans maricel...

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

valen, tuchi si cine ar mai fi interesat de munte, tot in zona aia, poate in acelasi loc chiar, dar intrerbat clar inainte daca e caldura, deja ne stie si nu s-ar face de ras tanti Rodica, cred.. noi cred ca in perioada 22-24 oct am vrea ca are Liviu atunci zile libere si sper sa reusesc si eu, caci tocmai am avut o discutie stupida cu minunata-mi sefa si vad ma cam fenteaza..
kitzy nu stiu ce sa-ti zic, dar cred ca parerile fetelor sunt intemeiate, asa ca sarcina usoara in continuare
vine Maria Sa miercuri?? wau!!
clodute TU cum mai esti?..
naty da-i cu ceai de lamaie si macese, sanatate!
ariel daca vrei arte martiale si ti se pare ok ashihara, let me now, uite-l aici prietenul meu..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citeam ca Tuchi nu stie ce sa gateasca Eu am intrat inapoi in lumea care comanda mancare si incepe sa-mi placa. Azi am comandat la o firma care gateste de regim , am mancat somon cu legume gratinate Cald, la botul calului Apoi am fost sa-mi cumpar tigari si mi-am cumparat si un pachet de biscuiti cu ciocolata ....amaruie, ca nu ingrasa
Ma distrez cu povestile Alexutei din clasa I Dar am avut si o intristare in suflet ca eu n-am avut niciun admirator in clasa I Pe de alta parte mai bine, daca asa se manifesta iubirea la 7 ani Iar cu Waldorful ala....nu traim in lumea Waldorf din pacate ...lasa ca nu-i rau sa se adapteze la realitate
Abia astept sa o vad pe Mariuca, bruneta o vad si eu Zoze
Si gata...ramane cum am stabilit dimineata

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Naty mi-am facut anticoagulantul lupic, a iesit ok, cu tensiunea stau bine, sper sa recupereze.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Kitzy La multi ani si din partea mea si a buburuzei

fac cinste
am ajuns la mesajul cu numarul 3000,si am patru stelutze bleu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Andrei Plesu / Opinii-Jurnalul National Daca ma gandesc bine, reprosul esential pe care il am de facut tarii si vremurilor este ca ma impiedica sa ma bucur de frumusetea vietii. Din cand in cand, imi dau seama ca traiesc intr-o lume fara cer, fara copaci si gradini, fara extaze bucolice, fara ape, pajisti si nori. Am uitat misterul adanc al noptii, radicalitatea amiezii, racorile cosmice ale amurgului. Nu mai vad pasarile, nu mai adulmec mirosul prafos si umed al furtunii, nu mai percep, asfixiat de emotie, miracolul ploii si al stelelor. Nu mai privesc in sus, nu mai am organ pentru parfumuri si adieri. Fosnetul frunzelor uscate, transluciditatea nocturna a lacurilor, sunetul indescifrabil al serii, iarba, padurea, vitele, orizontul tulbure al campiei, colina cordiala si muntele ascetic nu mai fac de mult parte din peisajul meu cotidian, din echilibrul igienic al vietii mele launtrice. Nu mai am timp pentru prietenie, pentru taclaua voioasa, pentru cheful asezat. Sunt ocupat. Sunt grabit. Sunt iritat, hartuit, coplesit de lehamite. Am o existenta de ghiseu: mi se cer servicii, mi se fac comenzi, mi se solicita interventii, sfaturi si complicitati. Am devenit mizantrop. Doua treimi din metabolismul meu mental se epuizeaza in nervi de conjunctura, agenda mea zilnica e un inventar de urgente minore. Gandesc pe sponci, stimulat de provocari meschine. Imi incep ziua apoplectic, injurand "situatiunea": gropile din drum, moravurile soferilor autohtoni, caldura (sau frigul), praful (sau noroiul), morala politicienilor, gramatica gazetarilor, modele ideologice, cacofoniile noii arhitecturi, demagogia, coruptia, bezmeticia tranzitiei. Abia daca mai inregistrez desenul ametitor al cate unei siluete feminine, inocenta vreunui suras, farmecul tacut al cate unui colt de strada. Colectionez antipatii si prilejuri de insatisfactie. Scriu despre mizerii si maruntisuri. Bomban toata ziua, mi-am pierdut increderea in virtutile natiei, in soarta tarii, in rostul lumii. Am un portret tot mai greu digerabil. Patriotii de parada m-au trecut la tradatori, neoliberalii la conservatori, postmodernistii la elitisti. Batranilor le apar frivol, tinerilor reactionar. Una peste alta, mi-am pierdut buna dispozitie, elanul, jubilatia. Nu mai am ragazuri fertile, reverii, autenticitati. Ma misc, de dimineata pana seara, intr-un univers artificial, agitat, infectat de trivialitate. Apetitul vital a devenit anemic, placerea de a fi si-a pierdut amplitudinea si suculenta. Respir crispat si pripit, ca intr-o etuva. Cand cineva trece printr-o asemenea criza de vina e, in primul rand, umoarea proprie. Te poti acuza ca ai consimtit in prea mare masura imediatului, ca nu stii sa-ti dozezi timpul si afectele, ca nu mai deosebesti intre esential si accesoriu, ca, in sfarsit, ai scos din calculul zilnic valorile zenitale. Dar nu se poate trece cu vederea nici ambianta toxica a momentului si a veacului. Suntem napaditi de probleme secunde. Avem preocupari de mana a doua, avem conducatori de mana a doua, traim sub presiunea multipla a necesitatii. Ni se ofera texte mediocre, show-uri de prost-gust, conditii de viata umilitoare. Am ajuns sa nu mai avem simturi, idei, imaginatie. Ne-am uratit, ne-am instrainat cu totul de simplitatea polifonica a lumii, de pasiunea vietii depline. Nu! mai avem puterea de a admira si de a lauda, cu o genuina evlavie, splendoarea Creatiei, vazduhul, marile, pamantul si oamenii. Suntem turmentati si sumbri. Abia daca ne mai putem suporta. Exista, pentru acest derapaj primejdios, o terapie plauzibila? Da, cu conditia sa ne dam seama de gravitatea primejdiei. Cu conditia sa impunem atentiei noastre zilnice alte prioritati si alte orizonturi.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce text cutremurator!
Mimo, cum ii zice la firma aia la care comanzi mancare dietetica?
Luny, la un 22-24 octombrie poate ne bagam si noi! Siii, daca vine "domnu' Petrica" pot baga mana in foc ca ne vor dudui caloriferele in camere
Ma retrag in pat ca o balena esuata...Nu-s mai rau, chiar un pic mai bine (dupa vreo 5 homeopate, vit C forte, Modafen, ceaiuri si lamaie), totusi maine expediez gargarita la soacra ca simt ca daca nu zac in pat putin, linistita si fara grija ei, n-o sa ma refac prea usor. Si, cel putin dupa congres, ma asteapta niste saptamani CRUNTE la serviciu, criminale...
Olga, bravo! Ia-ti tensiunea in continuare (n-as vrea sa te mai chinui cu un al doilea Holter!) si vorbim si ne vedem la urmatorul control.

Mergi la inceput