Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)
Raspunsuri - Pagina 16
VALENTINA C spune:
Ariel, si la noi a inceput distractia cu luatul unul de la altul: Alin, apoi Luca, apoi Matei ( din fericire usor). Inca de la gradi nimic, dar nu e timpul pierdut![]()
Cum merg temele? II place?
Eu sunt singura, adica cu Luca, dar el doarme.. Asa ca am bagat o curatenie, un smotru in baie... Acum astept sa se scoale banditul, sa facem o plimbare in grand Arena, pe la Kiabi, sa vad ce mai cumpar...
V-am spus ca banii la mine in portofel nu pot sta? ![]()
tuchita spune:
cel mai mult urasc la Ploiesti ca n-am si eu magazine unde sa cheltui banii....ceea ce n-a fost foarte rau in perioada asta cu casa si toate cheltuielile....insa asa mi-e de dor sa casc okii prin magazine....
Vali, ceva dulce n-ai facut???![]()
eu sunt in plin program de lasare de fumat....si daca nu fumez bag dulciuri!
sa vezi ce recuperez kilele peirdute!
VALENTINA C spune:
Si daca dimineata sunt mai mereu singura pe aici, sa va zic care e forma de protest a lui Matei ca el merge la gradi si eu raman cu Luca acasa: nu mai doarme. Luni n-a dormit deloc, marti a dormit o ora jumatate spre seara, miercuri a dormit in bus o jumatate de ora si atat, iar azi..asteptam. Ieri, fiind acasa, i-am dat ceaiul, paturica si am vrut sa-l las singur, ca de obicei. Ei, a inceput sa urle sa stau cu el. Noroc ca lui Luca ii era somn, l-am adormit pe el primul si apoi m-am dus langa Matei . A adormit asa ...
De ce ma plang? Pentru ca el dormea cate 3-4 ore pe zi... dar sper sa se regleze usor-usor...![]()
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Vali, ceva dulce n-ai facut??? Catalina, mami de si ![]() |
Abia am terminat tarta cu prune ( de mancat)... Caut niste retete de briose, ca a facut Vladutz azi unele bestiale... Cand le fac, iti trimit cateva, ca tot sunt mai bune ca tigarile! Felicitari pentru decizie!

luny spune:
saliu![]()
Ariel, am auzit de Mastodynon... nu mi-a recomandat de la gineco, data viitoare, cand o fi, voi intreba de el si eu.
vali ieri o tinea intr-una Muffy, 'hai la bb Luca'![]()

mimo ce vise pe tine, soro
, miss you too!
stela???
tuchi?? betiee??? cand, unde, cum?? si eu vin!!
la munte pe mijloc de octombrie!! auzi, Vali??![]()
![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
eu vreau sa merg undeva unde o sa fie cald....adik sa dea drumul gazdele la centrala!![]()
ramo_cata spune:
vali pana pe la ora 12 cu ta'su ,acum este cu fratele meu...fratele meu care ar cam vrea sa ma paraseasca ,isi cauta de munca si cum este proaspat absolvent de liceu,fara experienta i se cam inchid usile in nas,in oltenia piata muncii e la Pamant a ales sa plece la capitala
greu o sa-mi fie fara el ...
tocmai m-au sunat de la gradi ca cica le este greu fara Andrei,el e "inima" clasei...imi zicea d-na ca e atat de haios,cand nu-l baga in seama(ca ,deh,prea multa atentie/bagare in seama nu duce la lucruri bune)le ciupeste
..azi mi-a facut prezenta la taote d-nele de la gradi..d-na Maliana,d-na Cici,Tonsi(Consi),d-na Geogeta si d-na Gabi...
remaliss spune:
Multumesc mult pentru aprecieri!
Cata, ma bucur ca esti cu toate in grafic si ca ai gasit o bona pe placul tau si al copiilor!Numai sa stea, sa nu apara ceva care s-o determine sa plece. Citisem in urma cu ceva vreme, ca I nu vrea sa-ti inapoieze lucrurile. Mi s-a parut deplasat, dar cand am citit ca nu vrea sa-i dea jucaria preferata a Ilincai, dupa care si plange, mi s-a parut inuman. Cum sa nu-i dea jucarioara preferata a copilului?
Plus ca, vorbele de "duh" rostite in prezenta copiilor nu-i face onoare nici ca barbat/om, dar mai ales ca tata care ar trebui sa-si protejeze copiii de astfel de injurii!! Este el infrant in lupta cu tine, dar sa-ti folosesti/montezi copiii impotriva mamei lor, e ...patologic! Scuze!!!
Blanka, Rebe reactioneaza bine - pana acum , ca nu-l vede - la ideea de fratior, vedem noi dupa ce se naste!
A, uitasem!! Lyvy, felicitari!!! Scuze intarzierea! Sper ca printesa ta s-a mai acomodat cu fratiorul ei!!
Ramo, acum e ok la gradi, abia asteapta sa mearga!A invatat cateva cantecele , pe care trebuie sa le cantam impreuna, seara.![]()
Andru e acasa? E bolnav?
Fug sa-mi iau gaza de la gradi.
tuchita spune:
Ramo, vezi mai ca e bine pana la urma la gradi!
daca nu era bine nu le-ar fi pomenit pe doamne. Si e important ca si ele il plac!

si