Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)
Raspunsuri - Pagina 17
ramo_cata spune:
remaliss da,e un pic racit si azi l-am lasat acasa...am vb cu Cata si a zis ca a facut dezastru in toata casa,ainsirat jucariile peste tot..
tuchisor da si il plac d-nele si asta ma face sa stau linistita..si el le place dar tot mai are placerea sa planga pe fiecare dimineata,asa cat sa ma doara sufletul...ieri am avut sedinta cu parintii si s-a dus Cata..a stat de vb cu educatoarea pe care Andrei o jignise cu o zi inainte...si-a cerut Cata scuze etc..a inceput d-na sa-i explice cum s-a intamplat etc..cica il intreba d-na "de ce mai Andrei imi zici asa?tu nu o iubesti pe d-na?" - la care Andrei o mangaie pe fata si ii zice Andei ubeste
..a zis ca e un lipicios si jumatate...cand s-a dus Cata sa-l ia de la gradi ,in curtea gradinitei s-a intalnit cu aceasta d-na educatoare(tot ieri pana in sedinta cu paintii)..Andrei a vazut-o si a inceput sa strige in gura mare"petai ,petai a vedeee ..pa pa"..a inceput d-na sa rada si i-a zis "da ,mai Andrei am vazut ca ai plecat "...
se vede diferenta in multe :comportamnet,comunicare ..parca nu mai este speriat de bombe,acum mananca cu tati,cu mamaie ...nu mai sunt solicitata la maxim..vrea sa doarma cu tati nu numai cu mami...plus ca a inceput sa manance mai bine si cam orice,mai ales fructe..pana sa mearga la gradi nu manca marul cu coaja(cand eram cu el il scarpinam peste tot si-i cantam in struna) acum il mananca cu tot cu coaja,nu manca nectarine,,struguri..doar banane si suc de fructe facut in casa in care ii puneam diverse fructe.imi este frica de imbolnaviri dar sper sa ne ocoleasca![]()
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Cine vine miercuri?!?! Cine ghiceste? Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia |
Mariuca??? Am ghicit, nu?
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Ariel, si la noi a inceput distractia cu luatul unul de la altul: Alin, apoi Luca, apoi Matei ( din fericire usor). Inca de la gradi nimic, dar nu e timpul pierdut Cum merg temele? II place? Eu sunt singura, adica cu Luca, dar el doarme.. Asa ca am bagat o curatenie, un smotru in baie... Acum astept sa se scoale banditul, sa facem o plimbare in grand Arena, pe la Kiabi, sa vad ce mai cumpar... Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |
Ii place la scoala foarte mult, ii place sa faca si lectii (inca
. Oricum, e in culmea fericirii cand primeste diverse abtibilduri in caiet, ca semn de apreciere si deja a strans 3 de FB in carnet! Azi era necajita insa, ca au prins-o 2 baieti din clasa, in pauza (doamna era in cancelarie), unul o tinea si altul i-a taiat din par cu foarfeca
. I-a spus doamnei apoi, care i-a certat, insa nu mi-a convenit nici mie situatia, caci m-a speriat ideea de joaca cu foarfeca pe langa fatza ei. Doamne fereste de ceva...insa sunt copii si pot sa se accidenteze usor. Asa ca, l-am luat dupa ore pe pustiul care a "tuns-o" si i-am tinut morala, i-am zis ca va avea de furca cu mine daca se mai atinge de ea. Tot asta i-a rupt 3 bentite saptamana trecuta si i-a ascuns si ghiozdanul. Fetele, colegele, spuneau ca o place, dar...!!! sa-si manifeste placerea altfel! eu primeam mere in clasa I de la un admirator! si oricat de mult uram merele, le mancam, numai ca erau de la ala 
In fine, sper sa se calmeze lucrurile. Eu deja caut curs de arte martiale, sa o inscriu la iarna, caci sigur ii va prinde bine pt disciplina si pt miscare, dar stiu eu din experienta ca numai ideea si ii intimideaza pe "agresori"

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
tuchita spune:
Am ajuns acasa, am dormit juma de ora pe canapea in timp ce ma uitam la tv....imi astept nerabdatoare puii de la gradi, nu i-am vazut de ieri dimineata. In seara asta mi-o aduce sister pe nepoata mijlocie....pentru tot weekendul. Sa vedem ce-o sa fie!
Alina, ai dreptate cu tot ce-ai zis....m-am mai linitit, se pare ca s-a potolit si el deocamdata.
Lucrurile le las naibii pana la urma, insa nu vreau sa-mi deruteze copiii.
Ariel, ce naspa ce povestesti de la scoala!
Bleah, ce baieti rai! Alex e asa de blanda si de finuta....mama ce magari!
Olga, ce-ai facut cu Clexanul?
kitzy spune:
Salutare!
Multumesc randunicilor care si-au amintit sa ma felicite 
Acu am un ghimpe in coaste: am fost ieri la eco si mi-a zis ca bb are un retard de crestere de 2 saptamani. Poate fi doar o stagnare, sau poate fi ceva mai complicat si peste 2 saptmani merg iar la control sa vedem daca a recuperat. A fost cineva in situatia asta?
Placenta a zis ca functioneaza bine, sangele circula ok prin vase, deci nu se stie inca cauza. Pana acuma tot timpul iesea cu cateva zile mai mare, pana acuma. Is ingrijorata, oare de ce? Sper sa nu ramana si mai in urma si Doamne feri, nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza dupa-aia.
La eco morfo de 22 de sapt avea 400 si ceva de gr si ieri avea abia 600 si ceva, in 3 saptamani a pus foarte putin, of, incerc sa nu ma stresez da nu prea imi iese 
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
25+ cu 
VALENTINA C spune:
Anca, am auzit, dar eu pana pe 18 nu pot. vine fratele meu in tara si in weekend vom fi la ai mei.
Si eu vreau caldurica si aproape de Buc, ca tot sambata vom veni ( sper)
Hai, ziceti locatii!!!!
Olgutzika spune:
Kitzy, cum ai rezistenta pe arterele uterine? IR-urile, adica. Ti le-a masurat?
Cata, nu am facut nimic. Fac Clexane din stocul pe care mi l-a dat doctorita, mi-a dat 8 seringi dintr-o donatie a unei mamici care nu le-a mai folosit. Si luni ma duc peste tuta mea de doctorita de familie, cu ce trebuie sa scrie EA pe reteta! Ca vrea sa ma trimita la cardiolog sa imi dea ala reteta de Clexane, spune tu
! ce treaba are cardiologul cu hematologul si cu ginecologul? E ceva...nu stie nimic niciodata! Presimt ca luni ma enervez iar RAU! Mi-a si oprit acolo scrisorile medicale de la voi, iar eu nu am reactionat. Si asa nu le foloseste la nimic|!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
!!!