Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)
Raspunsuri - Pagina 10
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Ramo,voi ce faceti?Cum merge gradi,serviciul? |
sunt bagata in seama
...cu gradi ..hmmm s-a obisnuit dar nu e dimineata sa nu planga de acasa pana la gradi si sa-mi repede de n-ori ca nu vea a gadi desi cum ajungem acolo stie cam ce trebuie sa faca...s-a imprietenit cu toate d-nele de acolo,mi-au zis ca e istes si hotoman ,ca nu e zi sa nu se distreze pe seama lui...ieri a facut-o pe d-na cea tanara mucioasa
nu stiu de unde le scoate,mi-am cerut scuze .nu-i este rusine de nimeni,nu stiu ce sa ma fac cu el ,dar ma bucur ca dusul la gradi l=a schimbat,e mai independent,stie ce are de facut si vb ..mama mama...vai de capul meu cand ajung acasa...aseara imi arata cum bate vantul,a ridicat manutele si se apleca cand la stanga cand la dreapta,apoi morisca inainte si inapoi...mi-a zis cantat "bat din palme trap -trap din picioare trap -trap trap...etc..." se simte ceva..ma omoara cu plansul de dimineata dar sper sa inteleaga ca acum toata lumea are serviciu:mami,tati si Andrei.cu serviciul- e bine...sper sa fie bine..de azi am ramas singura ,sper sa nu am probleme si sa ma descurc...
despre cadoul lui Dan- e f frumos asa ,ce poate fi mai frumos

si mai emotionantkyaimi pare rau pentru Zanuta,o mititica
am vazut-o in poza
luny spune:
zoze, am luat un Advil, vad ca si-a facut treaba,aleluia!!!
sa speram ca si tine efectul...
Livi, ce ma?.. ce-ai cu mine?.. nu stiu despre ce vorbesti!!![]()
![]()
am vazut Sanzi, ce cuminte a fost!!
si Muf a stat la aerosoli in spital, si apoi acasa.. dar uite ca zilele astea nu a vrut
.. sper sa nu mai fie cazul sa-l folosesc prea curand!
uff.. iub pleaca la peste dupa-masa.. n-as fi vrut
...si tre sa-l duc la ai mei si pe pui, diseara.. las' ca la noapte dorm..
Ramo, te-am vazut, m-am gandit la tine, n-am apucat sa scriu..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
Doamne, ce cuminte e Zanutza. La noi e tragedie, face aerosoli toata casa pana sa-l convingem pe Sabin. Intai mami
, pe urma Briana (careia chiar ii place
) si pe urma dupa caz, Sabin de cele mai multe ori insa neconvins si deci tinut de maini 
raluca2107 spune:
Am primit asta pe email:
"FOARTE IMPORTANT ! ! !
Va rog sa difuzati mai departe acest e-mail, fiindca sigur exista in Romania copii bolnavi cardiac ai caror parinti nu au posibilitati economice sa le salveze vieetile
Nu ezitati un moment si recomandati-le aceasta adresa de contact...puteti astfel sa ajutati la salvarea vietii unui copil nevinovat...
Am controlat adresá si am primit un raspuns amabil si garantia autenticitatii acestui anunt.
Cu stima
Ioan
(Goteborg-Suedia)
& amp; amp; amp; amp; nbsp;
IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE
In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o
fundatie independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI
OPERATII DE CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA ...DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD, TRIMITETI LE ACEST EMAIL . EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!
Site-ul fundatiei este :
http://www.saveachildsheart/. org/ <
http://www.saveachildsheart.org/>
http://www.saveachildsheart.org/282-en/Sach.aspx -copiii salvati
din Romania
Controlati-l singuri.
Sau se poate suna la redactia Radio Romania Cultural unde se pot
cere
detalii . Se asigura costurile pentru operatia in sine, tratament
complet
pre si post operator, cazare pentru un parinte.
Parintele si copilul platesc doar biletul de avion dus-intors !!!
Aceasta stire s-a difuzat pe 28 .5.2009 ora 13.20 la emisiunea -
Stiinta
in cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se difuzeaza in
fiecare zi
dupa Stirile de la ora 13.00
STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI VERIFICATA !!!
( redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan
Manolache )
TRIMITETI ACEST E-MAIL TUTUROR CARE AR PUTEA SA-L DEA MAI
DEPARTE SAU SA AJUTE EFECTIV PE CINEVA CARE ARE NEVOIE !!!
SPER SA AJUTE PE CINEVA !!!
SALVATI COPIII DIN TARA !!!
EI SUNT VIITORUL ROMANIEI SI AU DREPTUL SA TRAIASCA.
Simo27 spune:
Sa stiti ca exista minuni!Am fost la Manastirea Frasinei si dupa ce ne-am spovedit l-am rugat pe Parintele sa citeasca cateva rugaciuni pt copii,dar mai ales pt Siluan si Samuel-de boala!Seara cand am ajuns acasa,Samuel nu mai avea aschia in deget!Fara fenobarbital,fara doctor,fara ac-doar cu rugaciunile citite de Parintele!Doamne,daca as avea credinta mai mare!
Siluan inca e cu mucii si tusea,raceala trece mai greu deoarece si sistemul lui imunitar e praf.Ieri i-am facut analizele,nu sunt mari schimbari,dar bilirubina e 20-e enorm,dupa mine.Am scris dr din Hanovra si astept sa vad ce ne zice.....in rest,suntem bine.
va 

Olgutzika spune:
Livi, doar Nurofen deocamdata ii dau. Are muci aposi pe care ii sufla constant, nu mai tuseste ( tusea ca ii inghitea )...febra nu are, nu ii dau antibiotic, nu am de ce. E mult tare sa o duca asa trei saptamani. O duceti in continuare la gradi? La Iris sunt siguri muci preluati de acolo...
Kya, draguta de ea, mai, asa mila mi s-a facut cand am vazut fluturasul (
) la mana ei...Nici la Sof nu a mers vrajeala cu fluturasul si cu ratusca ce bea apa, dar i-am spus ca ne jucam, ne prefacem ca aia e o ratusca ce ajuta manuta sa bea apita
Simo, tu cum esti? Faci vreun tratament?
Raluca, cum e Sabin la gradi?
Ramo, cum sa nu fii vizibila
? Eeeee! Succes la serviciu, o sa te descurci cu siguranta!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
zozela spune:
Ralu,nu esti zdravana!!
Saracul om,cred ca avea emotii ori de cate ori te vedea!
Olga,nu a avut efect Influcidul?!
Uof! Sanatate multa,multa,multa!!

Mai fata-cum sa stau pana pe 12?! Vrei sa mor de inima?!

Nici vorba! Dar oricum,fiind pe-aproape-asta e cadoul lui!!![]()
Hai ca eu sunt agitata si nu stiu unde sa scriu mai intai.La Odisee se naste pe banda,tocmai am vb cu o colega de odisee care a nascut in dimineata asta,intr-o viteza de nedescris

Livi,sanatate lui Iris!
Ramo,cum sa nu fii? Tia-m zis,iesi pe usa,intra pe geam,iesi pe usa,intra pe geam! Nu functioneaza-chiraie![]()
Ma bucur sa vad ca se aseaza lucrurile si la voi! Sunt sigura ca,odata cu trecerea timpului,va fi din ce in ce mai bine!
luny,sper si eu sa te tina!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
Olgutzika spune:
Zoze, o salata ajunge, trust me
. De pui, excelenta! Crochete d-alea nu am mancat niciodata, dar ce nu stiu cum e la gust, presupun imediat ca sigur are sare multa, deci mai bine nu
. Eu nu prea lesin dupa mancarea de la Ikea, mancam de foarte foame acolo, de obicei o paella ( dupa care salivez din greu, dar nu mai stiu daca e sarata sau nu
, deci sigur e sarata
) si praji buna ( are Radu doua in frigi- Luny, sunt identice!!! bestiale!!! Almond, nu? ) si o cafea.
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
luny spune:
daaa, almond, ofcourse![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!