Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(452)
Raspunsuri - Pagina 11
luny spune:
Simo, ma bucur ca ati scapat de aschia afurisita, sanatate voua
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Olga,cum ma,nu ai mancat chicken nuggets dintr-alea..sau cum le-o zice?!
Si-as manca si somon cu legume,dar..hmm..nu ma pasioneaza asa de tare.Mai tare mi-as dori salata cu pui de care zici-cu pui nu am incercat si o praji de-aia ci fistic

Mda..Azi mananc supa de pui-la pranz,iar diseara face Dan o salata de sfecla rosie cu salata verde,varza,rosii si castraveti
Buunaaa domneee!!Bunaa!!![]()
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!
clauclau spune:
Simo, ce bine ca s-a dus aschia fara alte chinuri pentru pui. Sanatate multa.

Ramo, vezi, usor, usor, totul intra pe un fagas normal.

Ce cuminte Zanuta scumpa, m-a topit!

Multa sanatate picilor bolnaviori.

Luny, nu prea ai ce sa faci cu somnul. Tu sti ca eu am dus-o pe Rebecca si la clinica homeopata pentru problema asta, a luat o gramada de granule si degeaba. Doar ca la ea in timp s-a rezolvat, de la 2 anisori doarme noapte intreaga.
Doar daca are vreo problemuta se mai trezeste noaptea, altfel nu.
Aseara am fost la cosmetica, 2 ore de rasfat pe un pat care-mi masa coloana, a fost tare bine. Cand mi-a zis ca-s gata, parca m-a trezit din somn...
ramo_cata spune:
zozelule sper sa fim pe drumul cel bun...mai am o neliniste,asa ca sa fiu pe deplin linistita si fericita:soacra mea cu sanatatea ei si incapatanarea ei..sper din inima ca ultima veste primita si anume,cumnata mea e insarcinata(sper si ma rog sa fie bine si sa nu mai aiba nici o problema)sa o faca sa inteleaga ca avem nevoie de liniste..in fine...nu scapati asa usor de mine![]()
sunt precum(ca) si raia
...
azi avem sedinta cu parintii si eu nu particip..prima sedinta cu parintii..doamne ce repede trece timpul
simoD-zeu e atat de mare si face atatea minuni..la un moment dat eu nu prea credeam in minuni dar chiar face..trebuie sa avem incredere si sa nu ne pierdem credinta
si o sa fie bine..
cu serviciul sunt oarecum multumita,ma simt oarecum ciudat fata de colega mea desi nu am nici cea mai mica vina(dar asa sunt eu dusa cu capul)..ea a fost fortata de imprejurari sa renunte la job,sotul e insp la o soc de asigurari iar seful lui a considerat ca este neloial serviciului cand a auzit ca sotia lui lucreaza la concurenti si au fost pusi sa aleaga...eu am depus Cv pe net,nu-mi pusesem nici o speranta pt ca habar n-aveam de domeniul asta ..am aplicat haotic..ceva de genul:hai sa trimit si aici..si am avut noroc....
cam asta ar fi...revin..imi este o foame 
Olgutzika spune:
Zoze, chiftele, mey, sau crochete
? Ca nu-nteleeeeg ![]()
Clau, sa iti fie de bine rasfatul!
Ramo, hai, ma...ca nu ai nicio vina. Dar esti singura sau ai o colega? Sau o ai pana te invata pe tine?
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
raluca2107 spune:
Gradi e foarte bine, e la locul ei, doar ca noi stam acasa cu Bica, in concluzie a invins barbatul si soacra care ar fi trebuit sa se ocupe cu dusul copilului la gradi. Au adus si argumente solide, respectiv au pus medicul de familie sa ma sune sa imi spuna sa nu fac prostia sa las copilul la gradi asa mic , ca poate sa faca o psihoza
si cand am vazut ce agitati sunt, am renuntat si le-am zis sa-l tina acasa pana se insoara
. Mie una imi ajunge plimbatul unui copil la scoala, de la scoala, la si de la dansuri, la si de la chitara, engleza si cica urmeaza si teatru in curand
si cum stam la casa, copilul depinde de masina permanent. Cand ma gandesc ca nici nu a inceput Sabin gradi....mai am de facut "naveta" vreo 15 ani.
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Ramo, hai, ma...ca nu ai nicio vina. Dar esti singura sau ai o colega? Sau o ai pana te invata pe tine? |
raluca2107 spune:
Ramo, ma bucur tare mult pentru tine, vezi cum le aseaza Domnul pe toate, sa-ti mearga tot mai bine 
Clau, wow 2 ore de rasfat, te invidiez,. Tot imi promit si eu ceva de genul, dar nu imi mai vine randul.
zozela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Zoze, chiftele, mey, sau crochete ? Ca nu-nteleeeeg |
Piept de pui tavalit prin susan,nah!!
clau,nu ti-ar fi rusiiineee
Bravo mai!

Psihoza mai?!
Prea tare! Ehee..o sa tot faceti navete de-astea
Ramo,sper sa-i fie bine cumnatei,de data asta!

Simo
O sa fie bine!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!*****
Siluan trebuie sa traiasca!!