MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac
Fetelor am gasit in sfarsit faina de migdale, dar acu nu mai gasesc reteta. Dati si la mine o reteta usoara de ceva dulce cu faina de migdale?

Uite ca io d-asta n-am gasit veci pururi, si nici nu pot face ca n-am rasnitza...si mereu am la www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/24482/Reteta-Montignac-Pandispan-Rodica/" target="_blank">pandispanul Rodica. De unde o luasi pe faina???

Abia astept sa ma cantaresc maine, ca fiecare imbucatura e chin inca pentru mine din cauza operatiei, va dati seama ca imi vine sa mananc numa asha de subzistenta...

Va pup, noapte frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Somleac, pandispanul ala de care zicea Catalishka, imi place cel mai tare

Catalishka, faina de migdale am gasit o vreme in Plus, dar constant gasesti la Kaufland de la firma Stilla. Sunt imediat la intrare in zona fructelor.

O zi frumoasa sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata fetelor

am lipsit zilele astea motivat ce-i drept , vineri a fost ziua cpilului , a implinit frumoasa varsta de 13 ani , doamne ce repede au trecut, vineri seara am dus chestii la copii de la dans , sambata am mers la sat si am chefuit cu copii vecini de p-acolo cu pizza si tort, nemonti ca nu le-am facut eu ..... si ieri am lenevit toata ziua ca nu m-am simtit bine deloc , racita inca sunt , drept e ca nu m-am indopat cu medicamente si din cauza asta merge mai greu tratamentul

nu am de mancare la mine , am mancat doar cerealele cu lapte
tre sa ma apuc serios de treaba pentru ca am luat proportii , nu numai ca stagnez ... normal de la rasfatul din acest we sa am plus nu ?????

nu va iau pe rand .... dar va pup pe toate

andanii

Mergi la inceput

71.2 kg...in ritmul asta daca ma mai doare fro doo saptamani ma apropii uluitor de target...eh dar asta e cam imposibil pentru moment...

pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Dana,LMA copilului!
La mine stagnare

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

ce tuta sunt

Andanii la multi ani fericiti din suflet pentru baietelul tau!!! Sa fie sanatos si sa aiba cat mai multe succesuri pe ringul de dans !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

multumesc de urari

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Catalishka

Citat:
citat din mesajul lui Somleac
Fetelor am gasit in sfarsit faina de migdale, dar acu nu mai gasesc reteta. Dati si la mine o reteta usoara de ceva dulce cu faina de migdale?

Uite ca io d-asta n-am gasit veci pururi, si nici nu pot face ca n-am rasnitza...si mereu am la www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/24482/Reteta-Montignac-Pandispan-Rodica/" target="_blank">pandispanul Rodica. De unde o luasi pe faina???

Abia astept sa ma cantaresc maine, ca fiecare imbucatura e chin inca pentru mine din cauza operatiei, va dati seama ca imi vine sa mananc numa asha de subzistenta...

Va pup, noapte frumoasa!

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Ce-mi trece prin cap

In Kaufland. In alta parte io n-am gasit. Sau parca ocazional in Car4.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ANDA la multi ani pustiului

SOMLEAC ti le dau, da' mi-e ca dupa nastere le primesc inapoi cu dobanda

NINHA si tu te gandeai ca ar fi cazul sa ies de la finaliste, nu? (glumaaaa)

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

fetele

in primul rand sa-i urez LA MULTI ANI piticului ANDANITEI sa-ti creasca mare si sanatos
in al doilea rand sa lui SOMLEAC ......prioritatea ta acum e musai sa fie bebe asa ca lasa rusinea pentru mai incolo..peste cateva luni
si acum sa dau si io raportul 70 [de fapt putin sub -da' zic sa rotunjesc]
monticioasele

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput