MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18

andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Buna fetelor, ma primiti si pe mine? Am zis ca, daca tot va citesc sa si scriu, asa ma mai trage si pe mine cineva de urechi cand mai calc pe langa ![]() Am mai tinut monti acum ceva ani si am slabit foar fain atunci, apoi m-am tot mentinut pana am ramas gravida, anul trecut. Acum am vreo 7-8 kg de dat jos. Nu stiu ce date trebuie sa va zic: - greutatea de acum 59 kg - greutatea dorita: macar 52 kg. Mai trebuie altceva pentru tabel? Am luat si eu sirop de agave din DM, numai ca nu prea am timp sa gatesc, ca ma solicita Albert. ANCA te salut! Noi ne stim de la odisee ![]() Hai ca va zic meniul de azi: - 3 felii de paine integrala, facuta de mine, cu iaurt 0%, cafea - friptura de porc cu legume chinezesti (din ce scrie pe punga pare ok) si ceva supa-crema de la fiu-meu, ca nu a vrut sa manance (morcov, telina, ardei, rosie, ceapa, conopida, dovlecel)+ cafea decofeinizata - pentru seara fac sufleu de conopida Si cred ca ma arunc si pe o cioco 75% ca sunt cam dependenta ![]() child ![]() ![]() |
te primim, cum sa nu, chiar ne bucuram ca ne inmultim .... maine dimineata te introduc in tabel ... e ok ??? pusi
andanii

larissa_79 spune:
Ma bucura zumzaiala de aici. Asa ma motivez si eu un picut.
Azi nu am avut timp de forum ca a fost sarbatoare si am fost la biserica+ somn de voie.
Sa spun si eu meniul de azi si sa ma trageti de urechi daca nu e ceva in regula:
MD: - sarit ca am fost la biserica
pranz: piept de pui la gratar cu rosii natur
gustare: 2 mere
cina: legume la gratar ( dupa cum a zis Cristinica )
Am trisat cu 2 guri de prajitura cu mere ( primite de la biserica) si un pahar de Sprite. Trebuie sa am si ceva dulciuri Monti prin casa ca altfel o sa fie nasol ca is rea de dulce desi n-am facut in viata mea nici o prajitura. Mananc ciocolata ca apucata insa. Bine sper sa ma las. Dupa prajituri nu ma omor asa ca nici nu fac. O sa incerc totusi ceva Monti.
Acum...la legume am pus: ardei capia, dovlecel si vanata. Am pus cam mult ulei in tigaie cred pentru ca vinetele au iesit cam uleioase. Ardeiul a iesit cam crud ( oare trebuia lasat mai mult?). Aici mai am de invatat cred....
Pe maine inca nu stiu ce si cum ca e iar post...vedem
Va imbratisez pe toate! Revin maine in forta...acum ma duc sa culc una bucata bebe!
Later edit:
Cristina...tu ai 64 de kg??? Mai eu nu cred...ca am vazut niste poze cu tine si erai super slabanoaga. Ce inaltime ai....?
andanii, multumim de update-ul in listuta?
Cand e urmatoarea strigare si cantarire?
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

valentinag spune:
Larisa,ardeiul se pune primul,ca se face un picut mai greu.Cand e el inmuiat bine,atunci pui dovlecel si vanata!
Child,bun venit.
Raportul se da luni.
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

ninha spune:
citat din mesajul lui valentinag Eu nu curat ciupercile.Le spal bine in mai multe ape si gata! Larisa,e bine salata aia de varza. Ninha,ce facusi cu regimul ala de ti l-a dat dr? Cristina,suna bine frigarule alea,mi-ai facut pofta,o sa-mi fac si eu in weekend,mai profit de vremea frumoasa,daca o mai fi pana atunci! Fiti antene c-a venit Mon cu biciul si alea suntem daca calcam pe alaturi ![]() Apropo,mi-e foameeeeeee!Am mancat ce-am zis azi,da putin cantitativ,as manca la ora asta orice,da nici de'a naibii nu ma spurc.Ma duc sa beau un pahar cu apa! ![]() "La vita e bella" www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Bravo, Valentina!!!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

ninha spune:
Ptr ca ma intrebati de regim, am amanat un pic colonoscopia, ptr luna viitoare, asa ca intre timp tin cura clasica, cu multe tarate, legume din familia verzei si ceai. Oricum, am fost uimita cat de frumos am slabit cand am tinut post. N-as fi crezut!
Cura aia ptr nenea doctoru o voi tine 3 zile inainte de analiza.
Larissa, nu trebuie sa-ti faci atatea griji cu ce mananci. Multe lucruri sunt monti, numai sa ai grija cum le combini. Curaj!!
Ninha, mami lu' Mirci

cristina_ana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Cristina...tu ai 64 de kg??? ![]() Larisa mamica de Nectarie ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010# |
Nuuu, nu am 64 kg. Am 56 si vreau sa ajung la 52!

Daca iti place ciocolata cumpara-ti din aia cu 85% cacao. E cam naspa ce e drept, dar decat deloc...merge si asta!

De mancat, ai mancat super bine azi!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)

POZE
POZE NOI

valentinag spune:
Moama,cand va aud de 50 60 de kile,imi vine sa ma jelesc!Aveam acu 15 ani 58 de kile,cand m-am maritat!Acu 25 in plus
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

maya_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andanii
bravossssss , si eu m-as simti minunat cu 6 in fata , da nu cred ca mai apuc ziua asta niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() andanii ![]() ![]() ![]() |

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

maya_m spune:
si, fiindca aseara am calcat in strachini big time cu gogosi ,la mama,dupa care au aparut remuscarile de rigoare
,azi incerc cruditati sa reechilibrez cumva situatia scapata de sub control [ ca de fiecare data cand merg la parinti
]

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

ninha spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Daca iti place ciocolata cumpara-ti din aia cu 85% cacao. E cam naspa ce e drept, dar decat deloc...merge si asta! ![]() |
Mie imi place ciocolata aia la nebunie

Child,

In legatura cu secretul succesului, la mine am observat o chestie: lipsa unui target ma demobilizeaza complet. De cand stau acolo in lista aia de finaliste, ca gaina pe gramada, nu mai sunt in stare sa ma mobilizez si sa mananc ca lumea. Am doar zile sau chiar jumatati de zile cand mananc corect dupa care o dau invariabil in bara...
Asa ca, Andanii, cand ai timp, te rog frumos sa ma pui si pe mine din nou in listuta cu fete muncitoare, cu 59 de kile greutate actuala si 55 target.
Si ma mai gandeam ca poate si tu ar fi bine sa iti stabilesti cate un target mai mic, si cum il atingi mergi mai departe, si tot asa. Poate functioneaza asta.
Abia astept sa ma intorc la aerobic!

Ninha, mami lu' Mirci