MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17
andanii spune:
facut ceva modificati fetelor .... sper ca nu am gresit nimic
am iesit ca am de lucru mult... mai vorbim
andanii
cristina_ana spune:
Buna dimi!
Mersi fetelor pentru raspunsurile privind siropul de agave. In week-end fug in DM sa-mi iau si eu si pe urma incep sa-l testez pe prajituri!
Eu azi am urmatorul meniu:
MD: omleta prajita in tigaia de teflon fara ulei+2 feliute de cascaval
Pranz: piept de pui cu vinete la gratar+ salata de ardei copti
Cina: piept de pui la gratar+salata de cruditati (varza, morcovi, telina si sfecla)
Eu cand imi mai era pofta de ceva dulce mancam o felie de paine integrala prajita cu magiun de prune fara zahar (de la Topoloveni)
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Va dau o idee de mancarica super buna, musaca de vinete fara carne, cu ciuperci:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/13974/Retete-Montignac-Musaca-de-vinete/
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andanii facut ceva modificati fetelor .... sper ca nu am gresit nimic am iesit ca am de lucru mult... mai vorbim andanii |
Io nu-s modificata ...70.5 pls cand ai timp, sa ma motivez si mai tare
sau, daca nu-i cu suparare, puteti sa imi trimiteti pe pm parola de la contul comun de DC si mai fac si io modificari, si ma rezolv si singura
maya_m spune:
ANDANITA...mamaaaa,da' ce bine ma simt cu 6 in fata ...mercic
CRISTINA ce bine arata ..cred ca se face sambata tu fete ce mai stiti de YMCA,MELANY,NICOLETA.. ?NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
Catalishka spune:
Maya ce puutiiiin mai ai pan' la target si cat drum ai batut pana aici!!! BRAVO!!!
andanii spune:
catalinska modificat eu am modificat , da au fost ceva probleme si probabil ca s-a sters , cine stie, si nu am observat scuze
despre ajutorul cu modificatul cu placere .... vorbim pe pm
andanii
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m ANDANITA...mamaaaa,da' ce bine ma simt cu 6 in fata ...mercic CRISTINA ce bine arata ..cred ca se face sambata tu fete ce mai stiti de YMCA,MELANY,NICOLETA.. ? NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA |
bravossssss , si eu m-as simti minunat cu 6 in fata , da nu cred ca mai apuc ziua asta niciodata felicitari si ma bucur pentru tine enorm, stiu ce inseamna si stiu cat ti-ai dorit
andanii
cge spune:
Andanii, multumim de modificari.
E motivant asa.
Cristina_Ana, frumos nick ai.
Te cheama ca pe mine si ca pe sora-mea.
Mie imi e dor si de Anne_Marie, oare o fi ok ?
Monica, ti-am citit blogul azi noapte. F. frumos scrii !!
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
child spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine?
Am zis ca, daca tot va citesc sa si scriu, asa ma mai trage si pe mine cineva de urechi cand mai calc pe langa
Am mai tinut monti acum ceva ani si am slabit foar fain atunci, apoi m-am tot mentinut pana am ramas gravida, anul trecut.
Acum am vreo 7-8 kg de dat jos.
Nu stiu ce date trebuie sa va zic:
- greutatea de acum 59 kg
- greutatea dorita: macar 52 kg.
Mai trebuie altceva pentru tabel?
Am luat si eu sirop de agave din DM, numai ca nu prea am timp sa gatesc, ca ma solicita Albert.
ANCA te salut!
Noi ne stim de la odisee
Hai ca va zic meniul de azi:
- 3 felii de paine integrala, facuta de mine, cu iaurt 0%, cafea
- friptura de porc cu legume chinezesti (din ce scrie pe punga pare ok) si ceva supa-crema de la fiu-meu, ca nu a vrut sa manance (morcov, telina, ardei, rosie, ceapa, conopida, dovlecel)+ cafea decofeinizata
- pentru seara fac sufleu de conopida
Si cred ca ma arunc si pe o cioco 75% ca sunt cam dependenta
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)