MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

in seara asta e ok daca mananc o salata de varza cu ulei, sare si otet? intreb inainte sa o comit

http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

e foarte ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu nu curat ciupercile.Le spal bine in mai multe ape si gata!
Larisa,e bine salata aia de varza.
Ninha,ce facusi cu regimul ala de ti l-a dat dr?
Cristina,suna bine frigarule alea,mi-ai facut pofta,o sa-mi fac si eu in weekend,mai profit de vremea frumoasa,daca o mai fi pana atunci!
Fiti antene c-a venit Mon cu biciul si alea suntem daca calcam pe alaturi
Apropo,mi-e foameeeeeee!Am mancat ce-am zis azi,da putin cantitativ,as manca la ora asta orice,da nici de'a naibii nu ma spurc.Ma duc sa beau un pahar cu apa!

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Asa, m-am gandit si eu sa profitam de vremea frumoasa, de asta am facut frigarui din piept de pui.
Si printre bucatile de pui, am pus ardei rosu stropit cu ulei de masline. Ai mei nu manca ceapa decat in ciorba.

Andanii, n-am facut curcan.
De fapt, preferam un piept de curcan, care decat se baga la cuptor si se taie si frumos.
Anul trecut de Revelion, am facut curcan umplut, am muncit mult la el, si in final nu am fost asa de incantati.
Asa ca nu mai luam curcan intreg, decat piept din asta.

Valentina, nu te lasa ispitei, mai bine culca-te

Larisa, eu fac ciorbe/supe normale, decat ca nu pun cartof.
Daca e ceva nepermis in supa (gen galusti) nu mananc, il las familiei.
Mananc supa goala cu bucatelele de pui in ea. Sper ca intelegeti ce am vrut sa zic.

Pe maine,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

offtopic.

Catalishka, stii de ce-mi aminteste semnatura ta? De bancul ala cu musca: ce-i trece prin cap unei muste care se loveste de parbrizul lui Schumacher? fundul...

Ontopic. Sirop de agave stiu ca se foloseste la prajiturile vegane, astea Monti pe care le stiu eu merg mai mult cu fructoza. E si o chestie de consistenta, ca unu-i lichid, altu-i praf; la biscuiti se poate substitui fara problema,dar la pandispan, de pilda, ma tem ca-i afecteaza consistenta.

Am produs niste wassa cu tarate de ovaz si la ora asta m-am gasit sa o testez cu niste hummus oricum a iesit

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna seara la toata lumea

Eu sunt tot superocupata, e si Stefi racita si cu un pui de otita, asa ca s-a redus drastic timpul de forumeala.

Larisa, bine ai venit . Pt cafea poti folosi stevia. Gasesti la plafar sub forma de extract lichid. Are un gust ciudat la inceput dar m-am obisnuit deja.

Cristina, bine ai venit si tu. Sa stati cat mai mut alaturi de noi.

Am inceput mesajul asta aseara dar nu l-am mai terminat

Felicitari fetelor care au slabit

Multumesc fetelor care au intrebat de mine. Big hug

Eu folosesc sirop de agave. Este la DM cu vreo 11 ei si indulceste destul de tare. Am bagat la pandispanul rodica si a iesit bine. Am mai pus la briose,la biscuiti. Depinde mult de tipul de prajitura zic eu.

Va pup si sa aveti o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

am scris un mesaj si nu stiu unde a disparut asa ca o iau de la inceput,pe scurt

pt. fetele noi
mi-ati facut o pooofta cu frigaruile..mi-am luat si io la inceputul verii un set de bete[200 buc.] si spre rusinea mea inca n-am folosit nici unul ..imi propun
sa-mi fac pofta[mie imi plac mult de tot]si apar altii [a se citi familia] cu alte dorinte mai arzatoare decat ale mele..
azi -md-2 ''00''fierte +sunca + gogosar
p-mazare boabe scazuta
c-fructe [mere+struguri]
SOMLEAC ce face burtica ?
PUISOR as puiul mic dar si noi suntem tot mucosi si nu vreau sa se corceasca virusii
NINHA ce dieta urmezi pana la urma pt. colon?
-ici multi..tre sa fug

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata fetele

io sincer nu am auzit sa nu cureti ciupercile, da o sa incerc , pentru ca nu-mi prea place, copilu face treaba asta .... ar fi bine sa nu le mai curat

am citit multe pe aici da nu mai stiu ce sa raspund

azi imi fac timp sa fac studiu la mesajele vechi si sa modific tabelul , sa pun fetele noi si sa modific ce ati slabit ..... de cam multisor nu am modificat , vad ma scuzati da ???

nu mai stiu ce sa gatesc , pe cuvant ca parca mi s-au naruit inspiratiile

moni te pun sus in tabel ???? sau cum zici tu ?????

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata.
Puisorule sanatate piticei!
Cristina,si mie imi place piept de curcan,intreg nu.De fapt,nici puiul nu-l mananc intreg,eu mananc doar piept,ficat si in caz de forta majora un pic de copan,in rest,mananca sotul meu.
Monn
Dana,cred ca e chestie de obisnuinta de acasa,eu asa am vazut la ai mei,ca spalau ciuoercile,asa fac si eu,soacra-mea de ex le curata pielita,da n-am urmat exemplul ei(ca oricum nu-mi place cum gateste,deci n-am considerat-o o idee buna)
Azi asa:
iaurt cu o felie de paine
pranz nu stiu,vad ce gasesc monti la cantina
diseara:muschi de porc tras in tigaie cu ciuperci sote si muraturi

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Saluta toate fetele montignace

Remember me?? E drept ca nu am mai dat pe la voi de 1 luna jumate, dar sunt inca in proces de slabire, deci nu am atins targetul...

Am inceput scoala(fiu'mio) si am fost tare ocupata sa-mi stabilesc din nou prioritatile

In alta ordine de idei, am tinut in continuare faza 2 dar cu abateri de weekend. Dar tot am dat jos ceva, pt ca acum la cantarirea de ieri am avut 67.1 kg..Incet, dar sigur!

Promit sa recuperes capitolu asta, ca vad ca nu ati fost foarte vorbarete!! Norocul meu!

Pupici la toate!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

offtopic.

Catalishka, stii de ce-mi aminteste semnatura ta? De bancul ala cu musca: ce-i trece prin cap unei muste care se loveste de parbrizul lui Schumacher? fundul...

io am pus sirop de agave la briose, n-am avut nici o "broblema" de consistenta, la bisciti n-am incercat...inca

Mergi la inceput