MONTIGNAC (147) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13

andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Buna fetelor! As avea si eu o intrebare la voi. Ati folosit sirop de agave pe post de indulcitor? Eu am tinut Monti in ultimele luni de sarcina si a fost super de tot, nu m-am ingrasat aproape deloc, dar de un an am lasat-o balta. Acum as mai avea doar vreo 3-4 kg de dat jos, nu e mult, dar vreu sa tin monti pe cat posibil si in continuare pentru ca ma simt f.f.f bine cu el. Doar ca nu pot renunta la dulciuri. Mult timp am folosit fructoza in prajituri, dar multa lume mi-a spus ca e cancerigena daca e prelucrata termic, asa ca nu vreau sa risc. Am citit de siropul asta de agave ca ar fi bun, dar e destul de scumput si as vrea sa stiu daca l-a mai folosit cineva si daca merge sa fac prajituri cu el. Larisa, in primul rand felicitari pentru baietel, e absolut superb, ca si Alexia, de altfel! ![]() Sa-ti dau o idee de ce mananc eu azi: piept de pui la gratar cu vinete si ardei tot la gratar si cu salata de cruditati (varza, sfecla, telina, morcovi, date pe razatoare, cu ulei si otet). Daca tii post scoti puiul, evident. Eu ma impac foarte bine cu gratarelele astea de pui, cu legumele la gratar si cu o salata alaturi. Maine vreau sa fac chiftelute de pui cu legume, prajite tot pe gratar, fara faina. Sunt super. Pe net gasesti o gramada de retete Monti, super de tot, multe le-am testat si eu, inclusiv prajituri. Daca mai imi vine vreo idee iti zic. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() POZE POZE NOI |
cristina ce pot sa-ti spun , despre sirop de agave .... nu am consumat ca mi se pare scumput ... eu folosesc fructoza ... am citit si eu variante pro si contra , nu stiu ce sa spun, nu mananc in cantitati industriale
ti-am vizionat pozicile ... arati super bine , nu stiu din ce vrei sa slabesti , dar tu stii cel mai bine cat sa te simti bine in pielea ta, oricum felicitari , dupa mine ... dupa doua sarcini arati minunat

vad ca meniul stii sa ti-l faci .... sper sa stai cat mai mult pe la noi
andanii

larissa_79 spune:
cristina_ana, te imbratisez! Fetelor nu fiti invidioase noi suntem cunostinte vechi de pe la odisee...doar ca n-am apucat sa ne vedem!
Pun intrebari tampite stiu...dar eu n-am mancat niciodata ardei sau vinete la gratar. Zi-mi si mie cum le faci..asa ca pentru nepriceputi. Eu am cuptor electric cu grill. Eventual imi poti zice ce si cum foloseste ca banui ca si tu ai din ala. Puiul il faci cu ulei sau fara? Orezul nu imi place...pastele nici atat...uffff Legumele la gratar ma tenteaza insa daca as sti sa le fac. Merg pe seara? Si mie imi pari tare slaba Cristinuta...cate kg ai acum si la ce inaltime?
Andanii, saru'mana. Ei...esti tu draguta..pai tu ai vazut poze de la botezul lui nectarie banui in care eram camuflata in rochie...ia sa ma vezi in colanti...am o poza facuta ieri...fugi mancand pamantul :)
In ciorbita puneti de toate mai putin morcovi si cartofi? Caliti ceapa in ulei sau nu...ca eu asa fac momentan. Ziceti si mie o reteta de ciorba monti please....asa in mare. A si as vrea si eu contul comun si parola. O sa imi fac maine o poza sa vedeti realitatea nu camuflajele...
Bye the way a-ti vazut asta:
http://www.mircea-badea.ro/blog/sa-ne-miscam-fundul/
vreau si io...
Cristina tu mergi la sala...ca pe mine m-ar bate un gandulet...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/BotezNectarie11Septembrie2010#

cristina_ana spune:
Multumesc Andani!!!
Eu intr-adevar, nu trebuie sa slabesc mult, dar cele aprox 3 kg de care vreau sa scap sunt pozitionate pe burta! SI de acolo vad ca se da cel mai greu jos. Sport nu fac, din pacate, asa ca doar la Monti asta imi mai este speranta.
La meniuri Monti sunt foarte buna , ca am tinut regimul asta multe luni, si l-am tinut destul de strict.
Cred ca am sa ma risc sa cumpar totusi siropul asta de agave si va zic si voua cum e. Cu fructoza eu am cam exagerat, in timpul sarcinii imi faceam prajituri la doua zile. Nu stiu ce am, dar nu pot functiona fara dulciuri din astea, prajituroase. Am mancat mult timp ciocolata din aia cu 85% cacao, dar parca tot un tortulet ma satisface mai mult!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI

cristina_ana spune:
Larisa, eu fac legumele in tigaia gril de teflon. O ung cu foarte putin ulei (de masline de preferinta) si adaug acolo tot ce doresc: vinete, dovlecei, ardei, gogosari, ceapa, rosii, etc. Le tai feliute si le pun sare. Am pus chiar si mazare, fasole verde, brocoli, morcovi taiati rondele foarte subtiri. Mie imi plac tare mult.
Caut acum si o reteta de ciorba Monti si ti-o dau. Eu la ciorba (pe care o fac foarte rar de lene) nu calesc legumele, doar le fierb.
POZE
POZE NOI

cristina_ana spune:
Larisa, uite aici un site cu super retete, in care gasesti si ciorbe si prajituri, si mancaruri de toate felurile:
http://www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12604/INDEX-Retete-Montignac/
La sala nu merg, dar imi doresc enorm. Cred ca am sa ma duc in curand, dar seara, cand pot lasa copiii cu sotul.
POZE
POZE NOI

larissa_79 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Larisa, eu fac legumele in tigaia gril de teflon. O ung cu foarte putin ulei (de masline de preferinta) si adaug acolo tot ce doresc: vinete, dovlecei, ardei, gogosari, ceapa, rosii, etc. Le tai feliute si le pun sare. Am pus chiar si mazare, fasole verde, brocoli, morcovi taiati rondele foarte subtiri. Mie imi plac tare mult. Caut acum si o reteta de ciorba Monti si ti-o dau. Eu la ciorba (pe care o fac foarte rar de lene) nu calesc legumele, doar le fierb. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() POZE POZE NOI |
aha si le pui capac si le lasi cam cat timp? pana se prajesc?
eu inca alaptez si e cam greu de mers la sala...ca nu stiu cand si cum papa bebe. ma mai manifesc in casa. am inceput sa fac abdominale si diverse maimutarii. eu am sustinerea sotului si ar sta el cu nectarie ziua cand m-as duce la sala (lucreaza de acasa) doar ca daca ii e foame cine ii da papa...doar sa alaptez si sa fug...dar oricum suna aiurea..mai incolo
oricum eu sunt de parere ca slabitul fara sport e nasol....e nevoie de tonifiere...sportul da o anumita forma corpului.
M-am masurat in talie si am 78. Inainte sa raman insarcinata nu stiu cat aveam. oricum mi s-a parut f f mult.
Larisa mamica de Nectarie

cristina_ana spune:
Nu le pun capac. Le las la foc mic pana se inmoaie, eventual la final dau focul mai mare ca sa se rumeneasca mai bine. Oricum, vinetele, dovleceii si ardeii se fac foarte repede, Feliile nu trebuie sa fie foarte groase, dar nici foarte subtiri, asa, cam de un deget
POZE
POZE NOI

cristina_ana spune:
Si sa nu le pui una peste alta ca nu se fac, le asezi frumos una langa alta!
POZE
POZE NOI

larissa_79 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Nu le pun capac. Le las la foc mic pana se inmoaie, eventual la final dau focul mai mare ca sa se rumeneasca mai bine. Oricum, vinetele, dovleceii si ardeii se fac foarte repede, Feliile nu trebuie sa fie foarte groase, dar nici foarte subtiri, asa, cam de un deget Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() POZE POZE NOI |
si carnea o pui tot acolo cu legumele sau o faci separat...pe acelasi principiu?
nu ai un link cu tigaia....???

Larisa mamica de Nectarie

andanii spune:
eu nu prajesc nimic nimic ... pun legumele taiate si apa si le fierb si-atat .... legume dupa preferinta , eu in general pun ce am in frigider , inclusiv un morcov doi , nu e pericolul asa de mare de ex: ceapa, ardei, morcov, rosii, la fiecare si apoi ce mai am adica: ciuperci, varza, conopida, gulie, fasole verde .... si carnita de pui pun la sfarsit niste frunze tocate si gata e ciorba
legumele la gratar .... cel mai simplu lucru ... eu am o tigaie de teflon si acolo le pun fara ulei, fara nimic pur si simplu si se coc sau cum or fi
eu multe chestii le fac in cuptor si chiftelute si carne si legume si tot
andanii