Cautam pisicuta Korat

Cautam pisicuta Korat | Autor: anangel_lexi

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

fetita mea iubeste animalele enorm, dar preferatele ei sunt de departe pisicile si caii. Cum cal nu putem sa luam, ne-am hotarat la o pisicuta. Cel mai mult ne plac, la toti 3, pisicutele din rasa Korat. Din pacate observ ca e o rasa rara, si nu am gasit pana acum oferte in Romania... Aici, in Germania, valoarea unei pisicute din aceasta rasa variaza intre 600 si 1000 de euro, un pret naucitor dupa parerea mea.
Ne poate ajuta si pe noi cineva cu informatii, de unde am putea cumpara din Ro, o asemenea pisica?
Multumim mult!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Nu stiam de rasa asta, recunosc.
Dar e asemanatoare cu Russian Blue (care e destul de populara, si, posibil, un pic mai ieftina), British Blue si Chartreaux. Asta din ce imi aduc aminte acum.
Nu prea stiu cum sunt preturile in Romania, dar o pisicuta de rasa, de la crescator bun nu e chiar ieftina.
Probabil, daca nu as fi luat un ragdoll, o pisicuta Russian Blue ar fi fost urmatoarea alegere. Sau, din rasa siberiana, dar preturile sunt enorme:-)

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

va fi in curand la Sala Palatului o expozitie de pisici, am vazut niste afise cu "SofistiCat" pe la metrou.
Ar fi poate o idee buna sa mergi acolo, precis vin crescatori

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ingrid, multumesc mult de tot, o sa incerc sa aflu mai multe despre cand va fi expozitia.
Josefine, da, stiu ca nu-s chiar ieftine, am observat! Daca nu gasim si nu gasim, urmatoarea optiune ar fi British Shorthair. Mie una imi plac la nebunie cu mutritele alea rotunde care parca zambesc mereu.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Eu scriu mai mic pt ca nu pot adauga nimic constructiv la subiect, pt doar sa-ti spun ca (,) cresc pisici de 30 de ani, si acum vreo 14 ani mi-am dorit f tare o pisica de rasa. Am facut mari eforturi financiare, studenta fiind, sa o cumpar si s-o aduc acasa si e cea mai nasoala pisica pe care am avut-o un viata mea E o rautaciune, frumoasa, pretioasa si pretentioasa, inca o avem si acum, e o babuta de 14 ani. Concluzia la care am ajuns e ca trebuie sa le alegi cu sufletul nu dintr-o poza de pe net, noi avem inca 2 pe langa cea mai sus pomenita si sunt niste fiinte absolut exceptionale, felis catus vulgaris de felul lor, dar deosebit de blande, bune, empatice, sunt absolut indragostita de ele

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am auzit si eu ca pisicile de rasa sant cam rautacioase

Noi avem o tigrisoara luata acum 10 ani de pe strada - e tare blanda si suporta biata de ea, trei caini

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput