Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

CE LINISTE PE AICI..

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

am revenit..
sa o savurati cu pofta..

maine dupa masa merg la medic...in sfarsit..sper sa fie totul bine si sa adaug si eu alte vesti bune langa ale voastre...

Angie multam de complimente...dar si tu ai luat cu un kg in plus fata de mine..imi fac griji sa nu ma certe dr.

nu mai conteaza kg ca avem tot timpul din lume sa ne ocupam de silueta dupa, cand vom fi mamici fericite si de, tb sa aratam bine pt bebeii nostrii..

fluturas 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Fluturasbafta maine la echo..abia astept sa vii sa ne povestesti.Vezi ca la centru se plateste echo(daca nu stiai)
daca nu-i spui cate kg ai nu te cearta..iar tu arati foarte bine,eu sunt mai durdulusa asadar nu conteaza bebe sa fie bine

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Buna seara burtici. Eu sunt la munca pana la 22.
Azi nu am avut timp sa stau jos nici 5 min, noroc cu sefa care s-a oferit sa ma ajute ca nu mai faceam fata. Ma dor picioarele de nu mai pot, zici ca mi-a batut cineva cuie in calcaie(eu nu port tocuri).

Daca tot am terminat de citit ce ati scris. Va zic ca eu pana acum mi-am cumparat doar o pereche de blugi(kiabi) si 3 bluzite(rodina). Nu am reusit nici acum sa ma pozez cu ele imbracata, nu are cine ma poza. Acu nu stiu ce o sa fac mai la iarna. Vad eu pe cine dezbrac de haina groasa, sa imi imbrac burtica.

Roxx ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelina.

Acu tre sa incep si al 3lea tratament pt ureaplasma/mycoplasma si de vineri intr-o sapt tre sa-mi fac si testul de toleranta la glucoza. Mi l-a recomandat dr si oricum il fac gratuit ca e in abonament.

Va pupacesc pe toate.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetele eu ma bag la naninoapte buna si ne vedem maine la cafea

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Somnic usor si vise placute!!! de la mine. Trebuie sa apara colega care vine sch 3. Vb maine...daca o sa am timp mai mult ca azi.

Laura

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Fetelor, eu v-am pierdut complet.........., din pacate nu am timp sa va citesc, maine am si eu morfofetala, sper sa fie bine,, sper sa apuc sa citesc ce a-ti scris, dar mi-e cam somn.........Eu am inceput sa ma simt frumoasa in perioada asta, parul e mai stralucitor si parca se aranjeaza asa bine, tenul mai curat, am avut noroc ca am gasit haine largi la reduceri ( mai de vara) si acum le combin cu helanci, merg super, mai intru si eu in depresii dar incerc sa ma autocontrolez sa-mi spun ca azi e o zi rea dar maine v-a fi una mai buna.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxx ma bucur k ai vesti bune de la doctor. lasa k rez tu si cu nasterea. asa imi zice si mie medicu k vb mai incolo k e prea dvrm acu.

Zana, Fluturas bafta multa la eco. va asteptam cu vesti bune

Laura, Angi noapte buna si somn usor

am terminat si eu acu de calcat...ma cam doare spatele...dar trece.
azi am avut o stare de kko. nu stiu ce am avut...nu am avut chef de nimic, totu ma enerva

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

zumzu veioza de care vb se poate gasi in obor

+21 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fac si capitol nou...k nu credk mai stau mult p aici ...
oricum e cam liniste

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 26+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput