Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

culmea, desi e prima data cand fac, am ramas placut impresionata ca s-a intarit aproape pe loc si e afanata asa, nu e batuta...va trimit cate o bucatica ca tocmai le-am taiat si le-am infasurat in folie sa nu se intareasca prea tare...

200 ml apa+500 gr zahar se fierb pana se face un sirop gros, iei proba cu o paleta ca la dulceata si pici cateva picaturi pe o fargurie, e gata cand picatura e bobita rotunda perfect si lucioasa...adaugi trei sferturi de pachet de unt, 5,6 linguri cacao si 500 gr lapt praf...mixezi totul si o intinzi pe tava de la cuptor in care ai pus o foliuta tapetata cu putin lapte praf, de fapt nu fortezi cu intinsul ca se cam lasa ea usor, o tai dupa o ora si o infasori in folie...pofta buna..

fluturas 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetele, vad ca va preocupa hainele, foarte bine, asa trebuie. Eu....nu prea vreau sa-mi cumpar pt ca apoi nu am ce face cu ele. Nici la prima sarcina nu mi-am luat decat 2 perechi de blugi si un costum de raiat cu pantalon si sarafan. In rest nimic...nici macar o bluza. Aveam vreo 2-3 mai largi si le-am folosit cu succes. Acum nu mi-am mai luat decat un colant si vreo 2-3 bluze...atat. Spre deosebire de sarcina trecuta acum numai mai simt urata la fata...asta e bine.
Si o rugaminte.....daca aveti timp sau ati vazut pe undeva pe net.....ma intereseaza un carucior cu 3 roti dar care sa aiba maner reversibil si landou, si sa poata fi folosit si ca sport pt dupa 6 luni.....Doar daca din intamplare vedeti asa ceva, dati-mi si mie link-ul va rog.
multumesc, pupici

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Gabi, un carut asa cum vrei tu este Quinny Buzz 3 - carutul meu preferat. Uita-te pe site-uri de ocazii, pentru ca nou e foarte scump (varianta cu scaun + landou este peste 2000 ron). Eu ma uit de mult dupa modelul asta, dar noi nu vrem sa luam nimic inca, asa ca nu am facut pasul, inca ma uit cum evolueaza preturile.

22+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

http://www.quinny.de/de-en/strollers/buzz-3
Asta e carutul despre care vorbeam.

22+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

ma duc sa calc..of....

fluturas 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fluturas...spor la calcat si multumim de reteta..

Angie+22

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, fetele! Am ajuns si eu pe acasa..cu picioarele in pioneze, ca azi am fost cam pe tocuri si am omis de dimineata cand m-am incaltat ca am mult de umblat pe jos! Asta e! Vorba aia, unde nu-i cap...
Am bagat niste pulpite la cuptor si lenevesc aici cu voi pana e gata papa!
Am fost la dr sa se uite pe ultima tura de analize si sa mai stam de vorba...totul e bine cu pitica, pb e la mine ca mi-a crescut un pic glicemia si dr mi-a spus ca ar trebui s-o las mai moale cu dulciurile...Si mi-a mai zis ca pana acum spera sa iau vreo 5 kg, iar eu am luat 9 Am vorbit un pic si despre nastere, dar mi-a spus ca discutia clara o vom avea la 38s, cand vom vedea cum stau din toate pdv (placenta, pozitia bebe, lichid etc.)
Ma duc sa vad ce ati mai palavragit si revin!

_
BB e deja pe drum
Roxana 25+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxxte invidiez pentru dr de treaba....asa ar terbui sa fie toti sa stea de vorba cu noi..sa ne lamureasca in anumite chestii,analize etc..
SiEu am facut papica cordon bleu din piept de pui cu cartofi..Eu insa am mancat ciorba de urzici
am urzici congelate de azi primavara si un-doi imi fac ciorbita din ele

Tunde burtica de 20 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Buna seara, fetele! Am ajuns si eu pe acasa..cu picioarele in pioneze, ca azi am fost cam pe tocuri si am omis de dimineata cand m-am incaltat ca am mult de umblat pe jos! Asta e! Vorba aia, unde nu-i cap...
Am bagat niste pulpite la cuptor si lenevesc aici cu voi pana e gata papa!
Am fost la dr sa se uite pe ultima tura de analize si sa mai stam de vorba...totul e bine cu pitica, pb e la mine ca mi-a crescut un pic glicemia si dr mi-a spus ca ar trebui s-o las mai moale cu dulciurile...Si mi-a mai zis ca pana acum spera sa iau vreo 5 kg, iar eu am luat 9 Am vorbit un pic si despre nastere, dar mi-a spus ca discutia clara o vom avea la 38s, cand vom vedea cum stau din toate pdv (placenta, pozitia bebe, lichid etc.)
Ma duc sa vad ce ati mai palavragit si revin!

_
BB e deja pe drum
Roxana 25+ cu
bebe creste
si ma bucur ca sunteti bine amandoua cu bebita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

culmea, desi e prima data cand fac, am ramas placut impresionata ca s-a intarit aproape pe loc si e afanata asa, nu e batuta...va trimit cate o bucatica ca tocmai le-am taiat si le-am infasurat in folie sa nu se intareasca prea tare...

200 ml apa+500 gr zahar se fierb pana se face un sirop gros, iei proba cu o paleta ca la dulceata si pici cateva picaturi pe o fargurie, e gata cand picatura e bobita rotunda perfect si lucioasa...adaugi trei sferturi de pachet de unt, 5,6 linguri cacao si 500 gr lapt praf...mixezi totul si o intinzi pe tava de la cuptor in care ai pus o foliuta tapetata cu putin lapte praf, de fapt nu fortezi cu intinsul ca se cam lasa ea usor, o tai dupa o ora si o infasori in folie...pofta buna..

fluturas 21 +

sarumana de reteta

Mergi la inceput