Gravidute&Mamici de IASI(120)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

numai in legistaltie sa nu fii prinsa!!!!! dupa 2 luni si jum( desi conform legii treb in 10 zile) anuntat itm de conditia mea, d-na doctor de la medicina muncii a reusit sa imi fac araportul prin care ea constata ca pot veni als erv si face receptie marfa!!!nu stiam k receptie marfa este total compatibil cu prescriptia medicului de a sta la pat!!!!! chiar toata lumea asteapat o atentie ceva sau nu mai inteleg!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

fetelor, eu ieri am fost la echo de 12 sapt si am un bebe minunat, sanatos si foarte activ. Asta ma face fericita! ce ma sperie este ca am placenta previa si trebuie sa stau numai la pat. Nu-i bai, stau, ce sa fac, dar stau cu frica. Sper sa nu impuna probleme! Voi ce stiti de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Buna la toata lumea.

Mihnea sta de vineri acasa pt ca a luat o mica raceala de la gradi, asa ca nu am avut timp decat sa intru sa mai citesc ce ati scris pe fuga. Am luat si eu de la el raceala, dar acum suntem amandoi mai bine. Maine cred ca il voi duce sa mai respir si eu un pic .

Bebe mic e ff bine, am fost la ecograf si e un pic mai grasunel decat ar trebui 1800g la 31 sapt.

Andreea sarcina usoara, sa stii ca si eu am avut placenta previa la inceputul sarcinii, dar acum totul e ok. Ai toate sansele sa se miste placenta de pe cervix si totul sa fie bine, trebuie doar sa gandesti pozitiv .

Ma duc sa beau o cu lapte, fac cinste daca mai sunt amatoare!

AMR exact 7 saptamani

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 32+ David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

eu is in situatia ta! mie mi-au gasit asa lacenta la 10 sapt in urma scurgerii , de atunci o tin intr-una cu scurgerile! ideea este sa nu faci efort mai deloc, repaos cat mai mult in pat, fara relatii sexuale(in cazul in care medicul a uitat sa iti spuna), trebuie sa eviti mijloacele de transport care te zdruncita rau, sa nu ridici, si sa gandesti pozitiv!!!eu de atunci stau acasa, in medical si am sanse sa o duc asa pana la sfarsit!dar cel mai important este k bebe sa fie sanatos!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput