Gravidute&Mamici de IASI(120)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea_mdm spune:
multumesc fetelor de urari! Multa sanatate si voua si copilasilor vostri! Kmy poate, poate al meu nu e pudic! Am o colega care la 12 sapt a aflat ca e baiat. Orice ar fi, ca e primul! Sanatos sa fie! Astept cuu nerabdare ziua de maine ca am avut ceva probleme cu burticuta, niscai sangerae si cateva contractii. Bebe era bine acum o saptamana, dar abia astept sa il vad si acum! O sa va tin la curent sa va zic de mandria mea!
kmy_black spune:
asta este cel mai important k bebe sa fie bine!!!sarcina usoara in continuare!!!!
kmy 
iulia-stefy spune:
Va ofer o 
Stefy ieri a intrat in contact cu un copil cu oreion.

Asteptam 2-3 saptamani sa vedem efectul. Nici nu vreau sa ma gandesc. De facut n-am facut nici eu nici sotul pana acum![]()
Andreea si kmy, sarcina usoara in continuare.
Alina, noi am fost in vizita la soacra....
ella10 spune:
Salutare!!!
Andreea bine ai venit alturi de noi si sarcina usoara!!!si mult succes la eco si sa va arate bebe sexul
noua la 12 sapt nu a vrut sa ne arate,poate acum la 16 saptamini o sa vedem...
Alina sa va fie de bine iesirea la tara,se vede ca v-a priit
Anilansa ma bucur ca e mai bine Darius si ca merge la gradi,acum noi suntem cu febra,muci si tuse
acum la 11 merg la pediatra sa vedem ce si cum,insa cred ca sapt asta nu mai mergem la gradi
de acum dupa vacanta...saracuta azi dimineata cu toata febra pe care o avea,imi plingea ca vrea la gradinita...
Lacramioara multumim de cafea!!!
Eu sunt bine,burta nu ma doare,ma simt bine in general...si cind mi-aduc aminte ca la Bia am stat la pat primele 3 luni,am facut injectii pentru mentinere si mergeam la control saptaminal...acum nu am probleme...sa speram ca totul va fi bine...
Va pup,o zi frumoasa!!!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si
15+
vine bebe
alynta27 spune:
Ella multa sanatate! Ce bine ca nu ti-e rau! Ce va doriti?
Lacra asta da vizita importanta!
Multumim de cafea! Mie mi-a zis pediatra ca daca sunt vaccinati nu fac oreion, dar ma gandesc ca daca se intampla sa fie e o forma usoara!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
aeperju spune:
Multumim!
Bbbrrrr, operele de pe pereti nu erau la noi ci la finuta
. A inlemnit maica-sa cand a vazut dar era prea tarziu (ea se scapase ca vrea sa varuiasca in sufragerie si copiii au profitat).
Emma
25+ si Andrei (21.09.2007)
Anilansa spune:
Buna
iulia, mersi de cafea... si poate nu va fi nimic sau o forma fff usoara.
ella, multa sanatate, la noi a fost la fel la inceput cu febra , muci ... tuse era ca se ineca de la muci... si Nu am vrut deloc sa ii dau antibiotic ... e o viroza respiratorie acuma ... la noi a mers cu Influcid, Stodal, Ceai din coaza de ceapa si siropul de la o ridiche .... iam luat si tamtum verde spray 0.15 pt copii si Olynt pt copii 2-6 ani pt nas ... a mers ff bine.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
iulia-stefy spune:
Va ofer o
si va multumesc pentru incaurajari. Am de asteptat 2-3 saptamani, cat e perioada de incubatie....
vanessa80 spune:
IULIA mersi pt
. Nu prea reusesc sa citesc toate postarile din urma. Tati este in delegatie, asa ca eu toata ziua sunt cu Albert. Noroc cu sarbatorile ca mai fac si eu cate o pauza de la 

.
De 1 saptamana puiutul isi ia portia zilnica de suc de mere si ii place foarte mult.
As vrea sa ma ajutati cu niste informatii. La anul trebuie sa ma intorc la servici asa ca o sa am nevoie de o bona. As vrea sa stiu cele care aveti bona, cat platiti si cate ore sta cu copilul pe zi. Stie cineva vreo bona care ar fi disponibila din ianuarie- februarie?
Albert(01.07.2010)