Gravidute&Mamici de IASI(120)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani draga Kriss! Iti doresc sa fii fericita!
La multi ani Amalia!
Ani merg bine pregatirile! Mi-au sarit in ajutor sora si mama, iar maine vine sora cea mica-care e si una din nase si prietenul cu forte proaspete!
Nu simt "greul" ca ma topesc dupa dulcica mea! Toata ziua o pup si-i vorbesc! Deja zambeste!
Botezul s-a amanat pentru ora 14.30!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Daniela bravo!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

Buna mamici, vreu si eu sa ma alatur grupului vostru. Nu am timp sa scriu ff des dar mai citesc din cand in cand .

Am nascut cu dr. Lazar Tudor primul smekeras, iar acum la al doilea tot pe mana lui mergem ca e super ok din toate punctele de vedere.

As vrea sa nasc la Arcadia acum ca au contract cu CAS-ul (la inceput am vrut la Bacau la Palade), si nu stiu daca este un subiect deschis pe aceasta tema, as vrea sa ma ajutati cu un link daca se poate.

Mihnea merge la gradi de 4 zile si suntem ff mandri de el, ca abia asteapta sa ajunga la gradi la copii, nu a plans absolut deloc, nu ca ne-am fi asteptat, dar mereu poti avea surprize si l-am lasat din prima zi la program prelungit pentru a se obisnui din prima cu programul.

Somn usor.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata,
poftiti la o cafea fierbinte si mare !!!!

KrissLa multi ani ! pt ieri si azi pt printesa ta ... sa fiti sanatoase , si iubite ...sa vi se indeplineasca toate dorintele

Aly... imi pare bine ca ai ajutoare

manucu, bine ai venit la noi, sarcina usoara

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

manucu bine ai venit! nu e subiect deschis inca cu arcadia insa il poti deschide tu eu am nascut acolo acum o luna asa ca daca vrei detalii intreaba-ma

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Multumesc de primire.

Maitreyi as vrea sa stiu daca atunci cand ai nascut deja aveau ctr cu CAS si parerea ta despre spital si asistente. Am auzit ca totul e frumos, nou si performant, dar nu stiu cum e personalul de acolo. De nascut nasc tot cu dr meu, deoarece are ctr de colaborare.

Multumesc.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 31+ David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Manucu - bine ai venit! Ce baiat de treaba ai , sa o tina tot asa cu gradi!

Lorym - ma bucur ca esti mai optimista si ca ati reusit sa aveti o parte din rezultate bune.Multa sanatate!

Alynta - spor la pregatiri, e bine cand ai ajutoare. Cred si eu ca esti topita dupa printesa.

Anilansa- frumos asa, sa va plimbati singurei

Kriss - inca o data la multi ani si tot ce iti doresti!

La multi ani Ale!!! Sa fii sanatoasa si norocoasa!

La multi ani Amalia Maria¬!!!
Scuze de intarziere.

Daniela - felicitari!

Ella - super ca i-au pacut artificiile Biei. Domi acu vre-o 2 luni urla ca din gura de sarpe de speriat ce era, nu puteam sa il potolesc. Mateo nu s-a speriat asa rau ,mai tresarea el dar nu plangea.

Am pus aici cateva poze cu bunatati defapt au fost putine bunatatile astea si aripi de pui cu susanla care nu am poze.

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui manucu

Multumesc de primire.

Maitreyi as vrea sa stiu daca atunci cand ai nascut deja aveau ctr cu CAS si parerea ta despre spital si asistente. Am auzit ca totul e frumos, nou si performant, dar nu stiu cum e personalul de acolo. De nascut nasc tot cu dr meu, deoarece are ctr de colaborare.

Multumesc.

in ziua in care am nascut au semnat contractul deci am beneficiat si eu de asta. personalul este de nota 10 - nu e nimeni obosit, plictisit si sictirit. toti sunt dispusi sa te ajute, sa iti spuna o vb buna sau pur si simplu sa iti zambeasca si asta nu dintr-un simt mai dezvoltat de obligatie ci sunt chiar sinceri. mi-s dragi toti de acolo si a fost o experienta frumoasa cu siguranta si cu siguranta cu totii au contribuit la asta

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Alessia!

Va ofer o ..... si poate mai vin...

Mergi la inceput

iulia-stefy multumim de cafea, e a doua pe ziua de azi ... cu lapte bineinteles .

maitreyi imi dai vesti bune . Am fost sfatuita sa nu semnez ctr pana in sapt 37, deoarece daca se intampla cumva sa nasc prematur (nu cred ca va fi cazul) ar trebui sa ma duc la Cuza Voda nu la Arcadia, pentru ca ar trebui sa stau mult mai mult in spital si m-ar ustura rau buzunarul la cat costa spitalizarea la ei. De felul meu sunt optimista si cred ca va fi totul bine .

Mihnea deja e la gradi .

O zi frumoasa!

Mergi la inceput