Gravidute&Mamici de IASI(120)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

neata!!!
manucu bine ai venit alaturi de noi!!!sarcina usoara!!!

La mai multe lunite Mateo!!!Mihamora acusi ,acusi taiem motul

Maitreyi poti sa-mi spui si mie cit te-a costat nasterea la Arcadia?

Alessia la multi ani,sanatate si mult noroc!!! (scuze pentru intirziere)

O saptamina frumoasa!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

Iulia., mersi de cafea.

Iar am inceput sapt napta... Darius asera mi-a facut febra... diminieata a fost mai bine si am hotarat sa il duc la popii ... la 1 am fost si l-am luat ca iar a facut febra, si e tare molesit si tuseste ... in rest suntem bine .. dar parca nu mai am putere ... si incep sa cred ca am facut alegere proasta ca l-am dat in colectivitate
Pt moment nu aleg varinata medic de familie ... ca iar ii da antibiotic si eu una m-am saturat.... sper sa nu fie nimic gav si sa isi revina.

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Gata suntem crestina! Frumos a fost si obositor! Am pus cateva din pozele de la botez! Urmeaza sa mai fac rost de alte doua seturi! Iar azi sa facem altele la baita! Fata a fost cumintica la Biserica! A plans la scoaterea din apa, iar cand sa vina sa o miruiasca dormea! Acasa s-a adunat multa lume, am fost putin stresata pana sa-i vad pe fiecare la locul lui, iar cand era totul frumos fiecare a inceput sa plece! Botezul a fost la 14.30 si cum majoritatea celor prezenti au copii, pe seara era un zumzet general de la nesomn! Va urma....

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ceza la arcadia m-a ajuns rotunjit la 30 de mil. eu zic ca vreo 20 tot lasam in CV legat de nasterea prematura - ei te anunta de costuri daca e necesar ceva in plus si daca decizi sa te transferi la CV o poti face. eu am semnat contractul la 38 de saptamani ca atunci a semnat medicul mei contractul de colaborare cu ei. eu am si copii inscrisi tot acolo cu abonament.

alina tu ii dai ceva piticului pt imunitate? parca prea des e bolnavior...sanatate

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Aly, frumoase pozele... o adevarata printesa
maitrey,ii dau ... iam dat imuno grip si acum am inceput un imuno royal junior de la pro natura ... Nu pot sa imi dau seama de unde si cum.

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

am mai vb cu cineva ... si mi-a zis ca organismul lui Darius acuma e la o curatire a microbilor ramasi din racelele anterioare ... echinaceea din siropel curata organismul de acesti virusi... si asta sar pute sa fie o reactie.

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

am sa-l intreb si eu pe medicul meu daca practica si la arcadia!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manucu spune:

kmy poti sa te uiti pe site-ul de la arcadia sa vezi daca e trecut scolo ls erdici colsboratori.

maitreyi cum numai 30 mil? eu stiu ca daca medicul e colaborator si nu lucreaza la arcadia e 48 mil!!

alynta sa va fie de bine .

anilansa sanatate multa si rabdare, la noi a tinut 2 sapt jumate in care am bagata antibiotic, antialergice, vaccin pe gura .... si inca multe altele si tot mai curge un pic nasul.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 31+ David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alina,Manucu multumesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui manucu

kmy poti sa te uiti pe site-ul de la arcadia sa vezi daca e trecut scolo ls erdici colsboratori.

maitreyi cum numai 30 mil? eu stiu ca daca medicul e colaborator si nu lucreaza la arcadia e 48 mil!!

alynta sa va fie de bine .

anilansa sanatate multa si rabdare, la noi a tinut 2 sapt jumate in care am bagata antibiotic, antialergice, vaccin pe gura .... si inca multe altele si tot mai curge un pic nasul.

mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008) si 31+ David-Andrei

pai a fost vreo 70 din care imi returneaza 40. eu am prins si o reducere in perioada aia si poate de aia? nu stiu

alina eu i-am dat la cea mare primavara si toamna viusid si mai nou ii dau flavin. da un google si vezi daca iti sar in ochi.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput