Gravidute&Mamici de IASI(120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Suditu Gabriela Cristina
0232 251725 - tel. de acolo

o gasesti la centrul medical Nicolina, chiar langa baile nicolina BAZAII, e policlinica mare acolo, si jos la parter te programeaza la ea. Cu trimitere de la medicul de fam consultatia e gratuita. Eu am fost cu baietelul meu de multe ori.

Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salut!
Si eu sunt pe aici Lacra nu prea am mai avut timp de scris, a fost ziua sotului, am facut ceva pregatiri... o sa va arat ce bunatati am facut
Lorym - dr. Cherciu - 0729 545 357 are cabinetul in blocul de langa Mitropolie.

Michelle cu Mateo 18.11.2009 si MARIO 15.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Cristina!
La multi ani, Amalia Maria!

Va ofer o

Daniela, felicitari si multa sanatate.

Lorym, imi pare rau, dar nu te pot ajuta. MUlta sanatate fetitei si sa dea DD sa rezolvati repede....

Michelle, ma bucur ca sunteti bine. Astept pozele cu bunatati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna ziua

iulia, mersi de cafea... noi sunem binisor
Aly, cum merg pregatirile ... emotiii

E prima data cand intru sapt asta la PC... si acum sunt la munca ... Am inceput sapt prost,Darius a stat 2 zile acasa,... ieri a reluat activitatea la popii ... .
Ieri am iesit un pic cu sotul prin oras si soacrameaa stat cu Darius acasa .

un weend frumost pt toata lumea

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

www.salvatiuncopil.blogspot.com" target="_blank">http://www.salvatiuncopil.blogspot.com

Va rog sa ajutati cum puteti aceasta fetita care are mare nevoie de voi ! Mai sus aveti link-ul catre blog-ul care descrie trista ei poveste, iar mai jos aveti cateva numere de telefon unde puteti dona fiecare cat poate!

Donatii prin Romtelecom

09 00 90 08 50 - 2 Euro
09 00 90 08 52 - 5 Euro
09 00 90 08 54 - 10 Euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Salut!

Multumesc pt. ganduri.Aseara la ora 18 mi-a vazut-o stoleriu la transmed.A analizat-o pe toate partile, ne-a explicat ca ar putea fi un traumatism - desi la prima parere eu nu credeam deloc, sotul era de-a dreptul contrariat pt. ca aratau foarte rau unghiile.Ne-a trimis azi dim la un laborator unde i s-au facut 2 teste : unul gata intr-o ora unul in 21 de zile.Primul a iesit negativ ca nu ar fi ciuperca , al doilea ne-a spus ca va fi confirmarea finala daca este sau nu ciuperca in functie de cum creste pe culturi.Dupa ce i-a recoltat din unghiute a tb sa-i taiem unghiutele cum puteam iar apoi sa o o dam cu un lac de unghii intaritor, protector in acelasi timp cu vitamine - Ecrinal se cheama ; aseara nu-l gaseam in farmacii si va dati seama cu traficul din iasi ca am stat cam 3 ore in trafic pana l-am gasit la un sensiblu din kaufland pacurari.
Am ajuns pe la 9.30 acasa si i-am facut o baie in cada si o unghie care se tinea intr-o bucata de carne a cazut singura.
Astazi dupa ce am dat-o cu lacul aratau mult mai bine.Oricum la ora 15 va fi vazuta si de o pediatra la arcadia care sper sa devina medicul ei - vedem. Laura Trandafir o cheama si e si la Sf Maria medic.
Marti va fi revazuta de stoleriu.
Multumesc si ma scuzati dar eram aseara intrata in panica si nu reuseam sa fiu optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

LA MULTI ANI KRISSMulta sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!O zi frumoasa sa ai!!!

LA MULTI ANI AMALIA MARIA!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Am fost si noi aseara in oras,mai exact la artificii,sotul a vrtu s-o ducem pe Bia sa vedem cum reactioneaza...la inceput s-a speriat,apoi a inceput sa-i placa si s-a apucat de cintat "multi ani traiasca"
va pup!!!
Un sfirsit de saptamina cit mai frumos!!!

P.S. Mihanora asteptam fotografii

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

La multi aniKriss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

lorym dna. dr trandafir este pediatra noastra si este o scumpa si o profesionista. ramaneti la ea ca e super ok. sanatate multa la pitica

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput