Gravidute&Mamici de IASI(120)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

kmy placenta anterior inserata nu e acelasi lucru cu placenta praevia. cea praevia acopera colul mai mult sau mai putin. cea anterioara e inserata normal doar ca pe fata anterioara a uterului fata de cea posterioara care e mai frecventa. cea anterioara nu ridica probleme de niciun fel deci nu ai de ce sa faci analize din cauza asta. probabil il vei simti mai tarziu pe pitic

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

stiu ca nu este una si aceeasi chestie! la inceput mi-a scris inserat apoi medicul ginecolog a trecut pe praevia! placenat ea a acoperit in totalitate colul!!! adik daca nu imi simt bebe-ul pe la 16 sapt sa nu ma sperii , aceasta intarziere se paote datora placentei?

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

multumim!!!!merg numai bine una cu cealalata!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Cateva poze noi!

vazut pozici frumoase sa-ti traiasca sanatosi si fericiti copilasii! tare-mi sunteti dragi!

in rest, la subiect, eu am ramas in urma tare...
am mai citit, dar printre randuri, recunosc

of, ca vremea asta, tare e schimbatoare...multa sanatate puilor!

La multi ani !cu intarziere, sarbatoritilor, multa sanatate si numai bucurii!

kmy_black
bine ai venit in
sarcina usoara si la termen!

o zi buna va doresc si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Iulia_Stefy pai cu cine ai nascut pana la urma?Cu Scurtu sau cu Galearschi?Ca eu nu am priceput

Ma poti contrazice,nu am nimic de obiectat insa nu cred ca sunt atat de adolescenta si nebuna sa spun asa ceva despre un om pe care l-am nascut cu cateva ore inainte de nastere.Nu sunt genul care sa vb aiurea,ci pur si simplu mi-am spus patania.Si nu sunt singura care am patit-o cu el,cred ca am si specificat.

Insa tie ti se pare ca s-a purtat exemplar cand mi-a scris pe fisa "TULBURARI MINTALE"??????Nu cred ca este psiholog ci ginecolog.SI in plus m-a luat si drept proasta spunandu-mi ca pt cezariana imi trebuie dilatatie 3.Aaa,si nu mai zic ca din cauza lui am plans si m-am stresat o zi intreaga ca bebelusul meu are probleme din cauza mea,acuzandu-ma acest medic fantastic Scurtu ca am fost egoista.Daca tie ti se pare ca acesta este un comportament exemplar,pai scuza-ma insa mie mi se pare ca a fost un cretin.
Atat am de spus despre acest medic!!!!!!!!!

Si ma scuzi daca te-a deranjat parerea mea despre el!!!!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

La multi ani celor ce poarta numele Sf. Parascheva!

btz_ovi, nu stiu ce ai inteles tu din ce am scris eu. Nu am vrut sa sune asa, dar cu mine s-a purtat foarte bine. NU am vrut sa te supar, doar spuneam ca nu-mi vine sa cred.... ca pentru mine au format o superechipa.... Si nu doar pentru mine. Am multe cunostinte care au nascut cu el. . Sper sa nu fii suparata pe mine. ok? NU asta a fost intentia mea.

Mergi la inceput

La multi ani, Maria Iustina!
La multi ani, Andrei!
Cu scuze pentru intarziere.

Ani, voi pe unde mai sunteti?

Alina, voi?

Miha, Ralu, Oana, inutsa, Michelle,tuscut, mihharo, byu, Daniela,..... Sa strig catalogul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!
Spun in graba prezent ca am o portita libera. Sunt la munca, abia stau, sunt racita, obosita...

Multumesc din suflet pentru urarile de ziua Amaliei. I-am facut o petrecere surpriza duminica, mai restrans, in familie dar a fost f. frumos; i-am facut tort in forma de fluturas, a fost f. incantata. Nu am poze deocamdata, trebuie sa fac rost de ele, dar a fost o zi minunata pentru fluturasul meu iubit.

Vreau sa ma mai laud cu ceva: de marti sunt soferitaazi merg sa-mi iau dovada!

Va pup pe toate! O zi cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Salut!

Fetelor sunt o mamica din iasi si va rog din suflet daca stiti vreun dermatolog bun in iasi scrieti va rog .
Sunt disperata : fetitei mele i s-a innegrit o unghie si am zis ca s-o fi lovit.In decurs de 4 zile inca 5 unghii stau sa cada si mai are 4 unghii cat de cat k.
Are maine programare la o pediatra care sper sa mi-o ia sub observatie (pediatra ei a plecat de tot din tara recent datorita sistemului de 2 bani din romania) dar azi medicul de familie m-a speriat cand i-am povestit ce are fetita mea.
Vreau sa ajung urgent la cineva! Intre timp tot caut pe net dar daca stiti pe cineva va rog raspundeti.
Va multumesc.

Mergi la inceput