Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 18
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Miremia, multumim de capitol. Cris.d nu m-am putut abtine. Am comadat si eu scaun. Daca rezolva transpiratia asa cum a zis Dece eu sunt multumita. Imi place siteul asta. Am gasit si bodies intregi cum imi plac mie pentru casa.. Si cat am mai cautat. Super! varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
care? care? bebeshop???
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
adica tu iei de atatea luni cate o pastila pe zi? si eu am luat in timpul sarcinii si clar nu mi-a cazut fata de atunci cand am fost insarcinata cu A fara sa iau vitamine si era ca acum ... merci, sa vad ... fetele care mai alaptati voi mai luati vitamine |
Nu, ca uit, desi mai multi medici mi-au recomandat Centrum materna am pe masa in bucatarie
mami de fetita mica
haircut spune:
citat din mesajul lui xela_07 http://www.dailycotcodac.ro/2010/09/barbatii-insurati-sunt-motorul-economiei/ editez sa va spun sa cititi si comentariile |
mami de fetita mica
xela_07 spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Salutare! Am intrat doar sa va spun ca ne da si noua al 8-lea dintisor! Si sa-i spun Xelei (cu riscul de a-mi lua niste rosii in freza ) ca pentru mine, cel mai bun remediu impotriva caderii parului a fost sarcina in sine Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
hai ca m-ai distrat, la asta nu m-am gandit
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
care? care? bebeshop??? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Da ...si ce preturi,fratele meu Ametesc
Eu i-am luat lui fiu-mio pijamale din alea intregi cu 10 ron :M&S,George si altii ca eiSunt albe,simple ,una are un leu(animalul,nu banul:D) pe piept Dragute,foarte practice Mi-ar fi placut colorate dar la banii mei nu imi permit sa am pretentii M-am bucurat ca sunt noi si ca am descoperit magazinul respectiv E un magazin caritabil "Little people" Hainele sunt majoritatea noi(oricum eu i-am luat noi)Ce ma enerveaza la magazinul asta e ca scot doar cateva articole pe zi la vanzare Si au multe articole de vara Cred ca asteapta sa le vanda pe alea
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
Gerovital Plant sampon regenerant asta a functionat perfect la mine Acum am "bretonel"asa mi se regenereaza parul L-am folosit impreuna cu masca pt par degradat ,tot de la ei Eu am incredere in aceste produse Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
suna bine ce spui tu ... unde le gasesc produsele la farmacie, la plafar?
nici nu mai tin minte de cand n-am mai folosit o masca, sper ca nu tb sa stau prea mult cu ea in cap ...
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
suna bine ce spui tu ... unde le gasesc produsele la farmacie, la plafar? nici nu mai tin minte de cand n-am mai folosit o masca, sper ca nu tb sa stau prea mult cu ea in cap ... |
La farmacie,in supermarketuri Masca de par ,cam 2 min trebuie sa stai cu ea Nu e mult
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
lorex spune:
citat din mesajul lui xela_07 http://www.dailycotcodac.ro/2010/09/barbatii-insurati-sunt-motorul-economiei/ editez sa va spun sa cititi si comentariile |
:)))
intristing...
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
LA MULTI ANI LUCIA, balantza de-a mea!
lorex spune:
Dastefa,
ce frumos povestesti de miruna!
si ce frumoasa e!