Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (141)
Raspunsuri - Pagina 17
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa ne facem prieteni si sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp doar pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta plecam." |
am ametzit...
nush despre ce SF-uri vb tu acolo....
e trecut si pe prima pagina...pui in paranteze patrate, url= si intre ghilimele linkul pe care vrei sa il ascunzi, apoi scrii denumirea sub care vrei sa-l ascunzi, iar paranteza patrata si bara url..
s-a inteles?
exersati cu "vizualizeaza"..
am incercat sa dau exemplul si nu-mi iese, mi se strica pagina si mai tare va ametesc...vezi pe prima pagina unde se explica mai bine
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
dulcineea_cj spune:
Buna seara !
LA MULTI ANI, LUCIA !
Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !
mami de 2 ochi albastri
ratusca_mica spune:
Salutare!
Am intrat doar sa va spun ca ne da si noua al 8-lea dintisor!
Si sa-i spun Xelei (cu riscul de a-mi lua niste rosii in freza ) ca pentru mine, cel mai bun remediu impotriva caderii parului a fost sarcina in sine
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Apropos de pantofi, eu am luat recent unii de la firma Ecco - au toc destul de mare (pentru mine), si totusi sunt comozi. Cica sunt specializati in incaltaminte comoda... poate ma invart de o poza sa o pun pe cont (daca pasioneaza pe careva) Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
da, pe mine
eu o sa pun cu ai mei zilele astea..
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Nici noi si mai stim cativa. Apar ei si coltii..... Si daca tot zicea alexutza, Mara e pufuleata care manca fructitele la bebe TV. Acum mananca in bucatarie dar la tv se mai uita (la noi sta aproape toata ziua deschis)...e fan Mircea Badea, nu se culca pana nu-l aude. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
si bobitza e fan MB
are un filmulet pe telefon cum se hlizeste la el
cred ca prinde la copii din cauza expresiei fetzei lui cand vorbeste
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui xela_07 intrebare: a incercat cineva ceva eficient impotriva caderii parului care sa fie compatibil cu alaptatul? |
Gerovital Plant sampon regenerant asta a functionat perfect la mine Acum am "bretonel"asa mi se regenereaza parul L-am folosit impreuna cu masca pt par degradat ,tot de la ei Eu am incredere in aceste produse
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gratiana77
Se vede ca ai nostri sunt nascuti in aceeasi zi. Nici buburuza mea nu se ridica si nici nu merge in 4 labe. Dar spre deosebire de Tudor, e stirba! de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
Si al meu e nascut pe 26 ian si e f lenesDastefa ,miruna face mult mai multe ca A. al meu
mami de 2 ochi albastri
lorex spune:
citat din mesajul lui simplicity pe voi va musca bebei de obraz?Ariana a inceput de vreo 2 luni cred,sa ma muste de obraz-ma anunta ca ii e foame.... eu o pup pe obraz si cred ca stie,zic si eu ...ca acum ma musca in 2 feluri: unul ma musca si cu dintisorii-deci e foame(ca am testat pana nu-i dau san tot se intinde sa ma prinda de obraz) si alt mod e numai isi apropie gurita de obrazul meu(cu gurita intredeschisa) si ma atinge usor si apoi imi zambeste....DECI EU VREAU SA CRED CA MA PUPA FIE-MEA,DA?!!!... Mami de Ariana Motto-ul de azi: |
:)
si eu vreau sa cred ca ma pupa iuria cand apar dupa vreo cateva ore de absenta , can ma vede intinde mainile spre mine si cu gurita deschisaq ma atinge pe obraz
lorex spune:
citat din mesajul lui Lillo Ne-a iesit si al 4-lea dintisor. Dam de baut ca nu a mai facut scandal... |
Bravo!
Si...tot langa usa ai stat si azi?
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza eu am citit tot am retinut numa ca Ema iar pleaca in Germania desi are un pretendent grec si altul belgian.....nu ma mai joc! nu-i cinstit (ceea ce nu e cinstit e evident runda de shopping). Vreau si iooooooo!!! de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
si iooooooooooo