Copilasi de iulie august 2004 *56

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia hai meii ca ne-a fost dor de voi....cunoaste toate literele de tipar,isi scrie numele,citeste bine cuvinte scurte,pana acum doar cele scrise cu litere mari de tipar dar a inceput si cu cele mici de tipar,socoteli face doar cat ii permit degetele de la mainistie foarte bine cate silabe are un cuvant,batand din palme
Vivia Luca citeste cartile lui Jules Verne?.... ca eu asa am inteles..
Eu una urasc temele,doamna nu le da decat sa refaca fisele care le-au gresit in ziua respectiva....noi ne-am cam scos pana acum
Azi mandra a invatat la gradi despre corpul omenesc si doamna i-a invatat ca fetele se diferentiaza de baieti prin sex si au avut o adevarata discutie pe aceasta tema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ioana,Luca asculta cartile lui Jules Vernes citite de mine,la dorinta lui..eu nu m-as fi bagat la asta
Lia ar trebui sa-i duci ..poate le place!
Gabi da asta vroiam...se pare ca voi ati fost mai destepti ca noi

multumesc pentru raspunsuri!...eu cunosc copii de 6 ani care citesc singuri carti...de aceea intrebam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
eee, a venit si aici toamna. cah
Mani, asa deci, cu creionul si voi. eu aveam convingerea ca e mai ok cu stiloul ca invata sa caligrafieze cu el... dar cred ca asta o fi convingerea mea invechita (adica de cand eram eleva, asta vreau sa zic)
Lia, l-a pus la gradi sa faca tema cu istoria masinilor?? waw, i-a luat tare la gradi.
ma apuc de munci.. sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata. Si aici e toamna rrrau :(
Lia, acu` m-am prins, asa serioasa e treaba la voi la gradi ... wow.
Io i-am zis ieri Giuliei ca ii aduc si acasa din caietele de lectii de la gradi si s-a bucurat
Ieri a fost la gimnastica, a zis ca-i place "prea mult"

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Neatzasi la noi ploua
Vivia si mandra are in grupa un coleg care citeste singur cartile din colectia Disney...de aceea am intrebat am crezut ca Uka citeste singur...
Azi la 7 mandra s-a trezit si mi-a cerut o foaie si culorile ca are de desenat o fata, un baiat,cerul si soarele...i-am zis ca este ultima oara cand o las sa-si faca tema dimineatza....a facut soarele cu ochelari de soare si baiatul cu plete rocker...cand a ajuns la gradi a primit o bulina ca si-a adus aminte de tema...doar ea si un baiat au adus desenul facut acasa...
hai sa avem o zi buna,cine vine la un capuccino cu cioco milka cu multa cacao si menta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!

Kim, pai eu cred ca ti-am zis, ca si Robertei - pt mine balcoanele la casa nu au sens, mai ales cind am ditamai gradina - cind e frig in majoritatea timpului stam in sufragerie, deci la parter, cind e frumos afara stam afara, pe terasa. Pe casa nu am vrut sa ne facem terase - de fapt ar fi fost posibilitatea doar sa facem o terasa hidroizolata deasupra garajului (desi si asta de la inceput a avut acoperis, nu terasa, asa a fost designul arhitectei) dar constructorul a venit cu ideea sa facem deasupra garajului o camera mansardata si nu un pod, asa ca m-am mai "facut" cu o camera in plus!

Vroiam sa va spun ca am gasit creioane triunghiulare (colorate) in carrefour - si din alea scurte si normale, asa ca m-am aprovizionat. Multumesc inca o data de pont, Ema!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La orice librarie gasesti si creion grafic triunghiular
Insa 2HB nu gasesti triunghiular, asta stiu de cand cautam pt grafica

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lio, hmmm, mi se pare prea mult, sincer
ieshencili, saptamina asta se fac inscrieri la palatul cupiilor pt cercuri, uitati`va acilea http://www.palatulcopiiloriasi.ro/?cat=8
am reusit si`am inscris`o ieri pe ilinca la fro doo;))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

lio, hmmm, mi se pare prea mult, sincer
ieshencili, saptamina asta se fac inscrieri la palatul cupiilor pt cercuri, uitati`va acilea http://www.palatulcopiiloriasi.ro/?cat=8
am reusit si`am inscris`o ieri pe ilinca la fro doo;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

....ai inscris-o online?..si la ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Neata - gata cafeaua? vin si eu

Sa stiti ca noi facem lectiile dimineata 90% - si sa nu credeti ca mai mult de 10-15min.Mie mi se pare mai odihnit, cu mintea limpede .

Lia- sa stii ca si mie mi se pare prea mult - aici nici dupa 3 ani de scoala nu le cere o asa prezentare - asta daca nu vor sa o faca parintii.
Noi am construit un robot din materiale reciclabile anul trecut si l-am ajutat sa fixeze cu o sirma printr-un nasture picioarele ( facute din rolelele de la hirtia de bucatarie) .... A iesit de la scoala cu un sticker ptr el si una ptr tati ...( nu am tinut evident secret ca l-am ajutat)

A iesit soarele la noi - cu dinti

Mergi la inceput