Copilasi de iulie august 2004 *56
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
buna dimineata!
Danule, off, bietul Vic! cum a reusit sa fractureze clavicula? sanatate, si tie si lui Paul! si spor in toate!
patrick incepe de vineri baschet, are vinerea si sambata de la ora 18. nu prea imi place mie sambata aia dar sa vad cum o pot schimba
Andries, da. adica la doamna invatatoare. oficial in martie.
fug la munci
sa aveti o zi buna buna de tot!
leeloo2004 spune:
Neata, neata!
Danule, fractura de clavicula?? A cazut la gradi, sau cum?
Andries, de acord cu tine, eu o las in pace, dar nici nu vreau sa-mi afecteze copilul meu pentru ca ea trage de al ei - sa fie sanatoasa, dar nu mi se pare normal sa impuna celorlalti parinti una sau alta...gen sa nu se faca cursul ala intrucit copilul ei deja l-a facut...
Pe mine m-a cam speriat frigul asta care a venit pe neasteptate...plus ca ieri auzeam la radio prognoza meteo - cica in a 2-a jumatate a lui octombrie vor fi 20-25 de grade, in noiembrie in jur de 20 de grade, iar de la sfrisitul lui noiembrie se instaleaza iarna, cu zapada, ger, etc... asa ca pe mine m-a luat complet panica...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza...meii la noi era doar un grad de dimineatza,brrrrr
La multi ani Noricico!!!
La multi ani cu sanatate Paul
Carmencita multumesc pentru pm...sper sa ajung azi,ora nu-mi convine delocplus ca suntem amandoua virusate rau
hai sa avem o zi excelenta,beau un capuccino sa-mi mai revin si poate pun si niste poze de la taierea motzului
edit:am pus niste pozici de la taierea motzului:)
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/de%20toamna%202010/
carmenp spune:
daca nu ajungi da`i tilifon
Citat: |
citat din mesajul lui g_ioana Neatza...meii la noi era doar un grad de dimineatza,brrrrr La multi ani Noricico!!! La multi ani cu sanatate Paul Carmencita multumesc pentru pm...sper sa ajung azi,ora nu-mi convine delocplus ca suntem amandoua virusate rau hai sa avem o zi excelenta,beau un capuccino sa-mi mai revin si poate pun si niste poze de la taierea motzului edit:am pus niste pozici de la taierea motzului:) http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/de%20toamna%202010/ www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele, gorodeii noi |
carmenp spune:
la multi ani, paul! la multi ani, noricico! avem moare;))
dana, imi pare rau, sa va refaceti repede
la mine dimineata termometru` arata 0 grade, brrr
dario, am citit pe fuga subiectu` celalalt, eu cred ca`ti faci griji inutil, asta`i stilu` si mai cred ca ai o mindrete de fata, desteapta si frumoasa
roller025 spune:
repede, ca incep iar.
Multumim, suntem bine, se plange ca-l dpoare, dar in somn s-a miscat fara probleme, deci cred ca nu e nimic real, ci doar frica de durere.
s-a dat pe un balasoar de plastic "tare" adica in forta si s-a rasturnat balansoarul. era a "n"-a incercare sa sara de pe balansoar din pozitia sezut, asa ca ....
Cu scoala - se va face inscrierea prin gradi...
revin... pupe!
leeloo2004 spune:
La multi ani Nora!!!! Pe la noi nu mai dai??
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Simona condoleante!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
cristalina spune:
Neata!
La multi ani Paul!
Dana, sa-ti traiasca voinicul! Sanatate multa lui Vic!
La multi ani Nora!
Sa ai parte de bucurii si te asteptam cu sampania (sau cu ceai cu aroma de struguri, dupa putirintza...hihihi)
Eu am stat acasa de vineri pana azi...Asa ca daca tot am facut asta (am stat tot weekendul in casa cu fetele) ieri am executat vaccin antigripal, numai bine pentru ca vad ca a venit iarna! :))
Azi erau cam maraite asa ca le-am tinut acasa (in ciuda insistentelor, trebuie sa se duca la "peatru" ...vin aia cu teatrul de papusi poimaine asa ca suntem agitate rau...:))
Daria, tu iti faci griji ca orice mama care isi iubeste foarte mult copilul dar nu cred ca ai de ce...ca veni vorba de teatru, eu de abia ieri am aflat ce piesa de teatru a vazut Maria acum 1 an!!! Pentru ca daca o intreb ea spune "nu stiu", "am uitat" sau mai elaborat "nu imi aduc aminte" (si a mea turuie de ma doare capul, vorbeste si in somn!)
Giulia e un copil deosebit, poate un pic mai introvertit dar fiecare are stilul lui si e foarte bine ca e asa.
Alice, bine ai revenit! Sa nu fugi iar!
Gabi, la noi la gradinitza de tzara nu sunt din astea, dar vorba lui Carmen, sa-l duca la oxford direct ca au inceput sa faca inscrieri .
Nu te panica, respira adanc! Daca se face cald e bine pentru ca nu o sa ai o factura la gaze astronomica!
Carmen, ai smart!? Sa-l stapanesti sanatoasa. Masina perfecta pentru oras!!
Bunny, imi plac la maxim activitatile voastre extracuriculare!
Liliana, ce e ala tumbeling ?! suna bine, cred ca mi-ar place sa fac si eu ...hihihi
Roxana, succese la baschet! Cred ca o sa-i placa.
Asta e oful meu (ca trebuie sa am si eu unul ). Nu am unde sa le duc (mai aproape adica) sa faca niste miscare, sport, ceva. Noi cu miscarea mai putinel asa, sa nu ne cauzeze ...
Sunt cam zapacita azi, ca atunci cand revin din concediu, nu stiu de ce sa ma apuc mai intai...:))
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
carmenp spune:
mey am uitat sa va spun, fii`mea a`nvatat sa`noate si n`are decit vreo citeva sedinte