Copilasi de iulie august 2004 *56
Raspunsuri - Pagina 16
roller025 spune:
Buna fetele!
Ma scuzati de lipsa - e adanc motivata!
Multumesc de urari!
Pe scurt: acum 2 saptamani Victor si-a fracturat clavicula stanga la gradi, a stat in ghips pana azi, va ,mai sta o saptamana cu o esarfa.
Ca urmare n-am mai avut libertate de miscare.
In paralel au inceput toate proiectele deodata - dupa o vara de lalaiala - acum vor toti de toate.
Suplimentar Victor a racit si a transferat raceala lui Paul si apoi mie in combinatie cu niste aer conditionat de la o sedinta de management in Mariott, asa ca acum is cam daramata. In plus il "sarbatoresc" pe Paul de la Budapesta
Asa ca, imi cer scuze de lipsa, sper sa-mi motiveze Daria absentele
Va pupu!
PS: Daria, Victor povesteste de la gradi dupa ce insist de mai multe ori la intervale regulate. Si asta se intampla numai de anul asta...
PS2: Simo,...ce as mai putea spune...
alice2004 spune:
Oooof, Dana, sanatate muuulta va doresc !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
szivarvany spune:
Roller, atunci sa vii acasa repede, sa sarbatoriti si sa fiti sanatosi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
polux spune:
Buna,
Bunny, Adela e in clasa intai aici. Anul trecut a fost la kindergarden, un fel de pregatitoare in Romania. Acolo au facut asa de multe, inclusiv au invatat sa citeasca. A mea citeste cursiv deja in engleza.
A, nu curricum-urile nu difera de la stat la stat, doar metoda de predare a lor.
Intrebai de talentele Adelutei, pai pana acum numai la reading si mate ni s-a confirmat posibilitatea de a fi gifted. dar am decis sa nu stresez copilul si sa-l las in ritmul claselor normale. In asa fel avem timp si de activitati extra si de copilarit la joaca cu prietenii.
De obicei sunt scoli speciale de gifted, dar de obicei fac cu o clasa mai sus materia, adica la clasa 1 lucreaza de a doua si asa mai departe. dar sunt departe de noi. E drept ca sunt autobuze care vin si aduc copiii, dar tot nu sunt incantata sa mai petreaca si vreo 2 ore prin autobuz.
Au o multime de activitati after school. Nu de ele vorbeam.
Noi nu mergem decat la tumbeling, karate si swimming semestrul acesta.
Carmen sa stapanesti sanatoasa smartul.
Daria exact la ce as vrea sa o dau si eu...dans, gimnastica si inot. Exact asta le trebuie nimic in plus.
Alice cum mai e cu nunta, ai facut-o ca spuneai ceva de septembrie?
A si apropo de geaca, si noi ne-am cumparat una...de 10-12 ani ca cea de 7-8 era prea mica si intre nu exista nimic aici, ciudat.
Revin ca ati scris mult si nu am terminat de citit.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
Andries spune:
La Multi Ani!! Paul si multa sanatate fratelui tau!!
La Multi Ani !! Nora si sa-ti fie viata numai o petrecere!
Andries
Andries spune:
Apropos' de copii, unii mai rasariti de la mama natura, altii impinsi de la spate de parinti: eu nu cred ca un cpil e "super, mega, extra" destept, inteligent, harnic, comunicativ, etc. de la mama natura si pe toate planurile. Sunt multi parinti nebuni care-si satisfac orgoliile personale prin "abilitatile dovedite" ale copiilor. Cum si eu ma pot lauda cu Victor ca e "super" la mate, dar sincer compenseaza din plin printr-o lipsa crunta de indemanare la orice inseamna scris si desenat, in clasa I de exemplu, desi s-ar putea sa stie primul raspunsul la intrebari, ii va lua muuuult mai mult sa le si scrie pe caiet. Asa ca ...astfel de parinti trebuie lasati in pace, pana la urma fiecare isi creste copilul cum il taie capul.
Daria, la comunicare, Giulika refuza sa stea de vorba cu tine doar? Sau ea nu vorbeste de felul ei cu nimeni?
Andries
szivarvany spune:
Mneatza. Io prima sa dau o cafeluta si sa o trec pe Nora absenta.
Welcome back Ema si Alice ... sa nu plecati iar
Polux, ce tare faza cu hainele, dar daca ma gandesc bine si la ce inalta e Adela, cred ca ii vin acele marimi
Andries, de acord cu tine. Desi nu e corect, prin comparatie Giulia e cea mai muta fiinta de 6 ani cunoscuta Si nu, ea nu prea vorbeste in general multe, isi da drumul la grai dupa ce studiaza terenul.
Sa dau un exemplu, pt ca am mers cu multi copii in masina, ea tace tot drumul, indiferent ca mergem 5 sau 50 de minute
In clasa I este deja insrisa la doamna, cum am mai zis, oficial ne inscriem parca din ianuarie 2011.
SI sa va spun de ziua de ieri: am mers la gimnastica unde au avut exercitiu cu o sfoara d`aia de atarna din tavan No daca ati vazut copii fericiti balanganindu-se ca Tarzan nu mai vroiau sa plece acasa desi s-a scos si untul din ei
Si am venit acasa si in fix 7 minute am facut cele 3 teme. Deci nu vreti sa stiti ce viteza a avut Giulik Si nu i-a venit sa creada ce rapid a mers totul. La povestit am scos-o eu ca i-am propus sa ne jucam "caseritele" (cine urmareste DisneyChannel stie ) asa ca am discutat asa vanzand si cumparand si numarand banii
Io cred ca as putea sa ma joc ore`n sir
La noi ploua ... are cineva vreme buna de dat ???
Mitzu, cum mai e Mara ???
Lia, felicitari pt copii in-rolati Nu pui poze ???
Andreea din Ok, pe unde esti / Ce-ti fac copiii ? A inceput Pupi scoala ?
Oare ce fac Corina si fetele ?
Cristal, steti ok ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"