Copilasi de iulie august 2004 *56
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
Daria.. scrisei si dincolo... nu seamana cu tine si basta. de ce te supara asta. poate isi da drumul la vorba, poate nu. si Patrick face asa si nici macar nu e introvertit. clar ca (nici) la asta nu seamana cu mine
bunny spune:
Daria - tu crezi ca al meu vorbeste?
'ce-ai facut la scoala?'
'nu-mi amintesc' sau 'nimic'
'ce-ati avut la prinz?'
' nu-mi amintesc'
dar am o alta metoda ...cind face baie , el se joaca si eu il intreb si atent la joaca lui uita sa-si blocheze mintea si spune tot . Sau mai aflu de la colegii lui
alice2004 spune:
Daria, ca sa iti raspund si eu, sa stii ca nici Andrei nu povesteste multe despre ce ii place ! De nu mai stiu cite ori pina acum a fost cu grupa de la gradinita la teatrul de papusi, ba au venit si actorii la ei in clasa cu spectacolul ... si de fiece data l-am intrebat cum a fost - frumos, mi-a raspuns, mai multe nu am scos de la el ! Ba imi amintesc ca intr-una din dati nici macar nu si-a amintit exact cum se numea piesa !
Giulik e o frumoasa - am mai spus-o si o repet ! - ai rabdare si iti va povesti ea cind va dori, totul e sa stie ca are cu cine discuta oricind are nevoie sa o faca ! La mine a fost mereu o problema asta, mama mea nu era (si nici acum nu este) genul cu care sa imparti toate cele si asta m-a marcat destul de mult ! Sou, relaxxx si las-o pe Giuli sa vina la tine, poti sa o intrebi, dar nu iti mai face enshpe probleme vizavi de raspunsurile ei ! Ai sa vezi later ca o sa fii rasplatita pentru rabdarea ta, parerea mea !!
Lia, multumesc, am gasit ceva ceva, doar ca supermarketurile astea au marfa urita si scumpa, io ma multumesc mai tare cu ce gasesc prin magazinelele de cartier ! Pupici Deei, las ca e mai bine sa fie mai "coltzuroasa", iti zic din experietnat proprie !! Si va invidiez, Danutz stie deja a se da cu rolele, o sa treaca o vesnicie pina il vad si io pe gizmo rotilind !!
Simona, condoleante ! Dumnezeu sa il odihneasca pe tatal tau ! Nu poci zice mai multe, ca ma ia plinsul, nici macar acum, dupa citiva ani, nu ma pot obisnui cu lipsa tatalui meu ...
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
roxanaz spune:
si Patrick raspunde la fel. vine incantat de undeva, a fost frumos, etc. si intreb "si, ce ti-a placut?" "nu stiu." sau "nu mai tin minte".
cu teatrul de papusi la fel, cu filmele... mai asa si asa, ca are perioade in care ii place cate unul ff mult si le stie pe dinafara.
dar in rest.... asa sunt cred cu totii. pur si simplu nu fac efortul sa rememoreze ceva.
poate e ceva overrated de noi care ne aducem aminte toate prostiile
szivarvany spune:
Si am inceput sa facem lectii
Sambata am inceput. Am luat un rand de caiete speciale si am facut acasa. Asa ca vrand nevrand am auzit-o cum tace dar eu sper sa o fac sa si faca auzita vocea. Nu i-a displacut, i-am explicat cum povestim etc. La caietul de mate a fost mai ok La liniute asa si-asa cu viteza, dar cunoasterea mediului sau cum s-o numi caietul ... unde avea de spus si vorbit a mers mai lent.
Saptamana asta ii voi cumpara stilou. Iar A spus ca nu-i va toci varful din prima
Si s-a inscris la sah Nu stiu ce crede ea ca e sahul asta, dar asteapta de mai bine de un an sa vina si la noi la gradi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roxanaz spune:
am uitat!!
lma Paul!!! Danule sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, iubit, fericit!!!
bunny spune:
Daria- nu o speria asa din prima cu toate o data, sa nu apuce sa aibe o repulsie... una /10min ...pauza...Noi deja avem 3 ani experienta si invatoarea ne-a zis max 20min daca nu termina sa nu insistam . Ei nu se pot concentra pe o perioada lunga .
dar pot sa spun ca la lego poate sa stea si 3h fara pauza- dar asta e cel intereseaza, sau calculator .
Uite mi-am amintit cum i-a facut pe cei mici sa -si dea drumul la gura aici in fata clasei : s-au jucat de-a restaurantul, cu comanda de mincare ..etc. Sau in fiecare sapt aveau 'show and tell' unde aduceau de acasa ce le traznea si placea lor de acasa- album cu poze din vacanta, o jucarie preferata si sa spuna de ce le place.
Alice - iti dau mare dreptate. Si ... stiu ce spui de efectul unei mame reci care nu stie sa-si arate sentimentele. Sunt in aceiasi oala- sufar si acum.
Roxi - normal ...si noi tot prostiile si nu uitam cind e vineri ca e fun day si se poate juca la 'club pinguin'la calculator ( google club pinguin )dar in timpul spatminii ...nu-si hraneste nisti pestisorul
alice2004 spune:
Pffff, chiar ca ... am uitat si azi dimi ma gindeam la Dana-roller (bai da uei, Danule, nu am mai facut nik cu povestea aceea cu web-ul, din pacate, io tooot sper ca Florin sa ia legatura mai departe ) ...
La multi ani pentru Paul , sa iti traiasca juniorul, Dana, sa fie sanatos si sa creasca mare si fericit !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
szivarvany spune:
PAUL
Si io o astept pe NORA sa dea de beut cum se cuvine
Mani, Giulia nu are problema cu asta, eu i-am aratat ca facem o lectie, ea a vrut in continuare pana i-am spus eu stop.
Trebuie sa rezolv comunicare.
Si noi ne jucam de-astea de intram in rol mie-mi place tare mult, Giulia mai mult rade Rade de mine, da ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Dorsilia spune:
Alice, nu ma intelege gresit, am zis ca in curand si Danut se va putea da singur cu rolele, insa deocamdata e la faza dus de o mana, pe zi ce trece devine insa mai sigur pe picioare, mai flexibil, ziceam ca asta inseamna mult pt el care e mai timid, plus ca dupa fractura din iarna de la cot, s-a cam speriat si abia l-am convins sa se urce in primavara pe bicicleta. Dupa cele peste 6 saptamani in gips, inca 2 i-au trebuit pana sa prinda curaj sa-si indrepte bratul, si sa-l lase sa atarne normal in jos pe langa corp...la cea mai mica jena in cot se temea
LMA Paul Bogdan!