Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

M. doarme 2h pana in pranz si 2-3h dupa-amiaza.

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Laura, pentru reteta!

Mira, numaratoarea este in toi! Nu comunicam rezultate partiale, ca sa nu influientam voturile

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Cu placere, Corina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Matei doarme....cand vrea el si nu se aduna 5 ore pe zi...nici vorba
insa mai are zile cand doarme 2 ore legate...atunci ma plimb in jurul lui, ca un leu, si ma gandesc"de ce doarme?", "de ce doarme"?

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

5 ore???Eheee,trai nenica!!!
Sebi se trezeste la 7(Mira,la 9 zici?¬ahhh ce viata!!!),papam si ne jucam pana la 9:30,cand se culca singur pana pe la 11-11:30,iar dupa amiaza daca mai doarme vreo 2-3 reprize de cate 45 de min si alea trase de par

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

A, am uitat. Am pus in plus, la reteta, o jumatate de fiola de esenta vanilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Mira, ora 9 zici?? Cred ca daca m-as trezi la 9 mi s-ar parea ca-s in vacanta, la mine 6, cel tarziu 7 e trezirea
Si Tudor sa stea sa vb cuminte cu frunzele...hmmm..el cum se trezeste cum ma striga la el, si eu ma execut pe loc, ca altfel..

Vero, pai tu in loc sa te relaxezi un pic cand doarme mai mult Mateiut, auzi la ea, ca leul in cusca
Si apropo de luat sange, e tare complicat la copii, si la Matei cand avea un an si i-au facut anestezie, tot asa, intai i-au tot cautat venele de la mana si apoi tot in picior si acelasi motiv; ca e prea grasut..Chiar si acum, cand i-au luat sange, l-au chinuit, bietul, pana i-au gasit vena, au trebuit sa treaca la cealalata mana

Fetelor, dar are dreptate Laura, daca e urat afara ce facem? Tre sa avem un backup!

Mergi la inceput

Sorana, eu mi-am editat postul, ca m-am gandit apoi "sa nu ma bag" la dat sugestii si sfaturi ca abia-s venita pe aici
Dar m-am uitat afara, in geamul meu bate soarele, dar in zare e innorat rau...iar voi votati parcuri
A mai zis cineva ieri, nu mai retin numele, ca de mercuri incep ploile...

Mergi la inceput

In Tineretului exista loc acoperit.
Daimon, pt cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

cu mare intarziere,

La Multe Lunite voioase Mazarichilor!!!!

ptiii, juma de an....tare rau e sa fii la coada....noi ne uitam la voi cum va diversificati cum ies dintii, tragetide jucarii si luam aminte

retete de muffins pt toata lumea....in meniul din stanga
http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2009/09/3-retete-delicioase-de-muffins-cu.html
io am incercat ultima din cele cu piersici si e tare buna...acu am aceeasi reteta dar cu mere la cuptor ca mi-ati facut pofta

- decalotat....io lu rares am incercat sa ii decalotez dar nici vorba sa fi reusit. cred ca nici nu am incercat cum trebuia pt ca nu ma trage nici inima nici mintea. in alte tari nu se practica. la noi oare de ce asa trebuie? e adevarat ca sunt cazuri in care se fac infectii urinare, bla bla, dar alea oricum ajung la dr sa fie rezolvate. io am avut grija sa fie curat, am verificat mereu cum e jetul de pipi si la revedere. la horica intentionez sa fac la fel si asta micu pot sa zic ca are puta mai decalotata decat rares la 3 ani juma.

- mai zicea cineva de pus in fund cand cupilul se poate ridica singur in fund. pai e diferenta de timp de cand poate sta in fund pana cand reuseste singur sa se ridice in fund. la inceput is capabili sa stea in fund dar pica des in nas si nu se pot ridica, dar cu timpul reusesc sa se ridice cumva...parerea mea

- Arturica, merele daca ai sa le pui undeva intr-un loc intunecos si rece. Asa ca un raft intr-un beci sau o camara racoroasa. puse unul langa altul

noi suntem bine, mancam si ne umflam. A avut si horia o perioada fara scaun de marti pana duminica, dar acum vad ca s-a reglat....

o sapt usoara va doresc.

Mergi la inceput