Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare in miez de noapte

artu sa nu ne uiti cu pozele cu Sabina cu cizmulite. I-am luat si eu lui Sisi doua perechi chiar - unele albe si unele mov cu blanita alba. Vin super bine cu ciorapei si cu rochitica gogosar!

Daca e de intalneala in weekend, ma bag atunci. Daca se poate duminica
, ca sambata mergem la un baietel mititel de 1 anisor caruia i se va taia motul. De fapt....nici macar nu stiu sambata la ce ora, dar ma rog...mai bine scot sambata din calcul.

nana felicitari micutei crestine
Sambata viitoare, pe 9 adica, o botezam si noi pe Sisi.

libelula bine ati venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

nu uit, nu uit; insa va mai dura

Nana, felicitari pentru crestinarea micutei Adelina

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

artu sa nu ne uiti cu pozele cu Sabina cu cizmulite. I-am luat si eu lui Sisi doua perechi chiar - unele albe si unele mov cu blanita alba. Vin super bine cu ciorapei si cu rochitica gogosar!

, ca sambata mergem la un baietel mititel de 1 anisor caruia i se va taia motul. De fapt....nici macar nu stiu sambata la ce ora, dar ma rog...mai bine scot sambata din calcul.

libelula bine ati venit

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Drumul spiridusilor

neata. de unde le-ai luat, de pe Otto.ro? Vreau si eu cizmulite ptr mandre. Astept info pls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

libelula bine ati venit

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Drumul spiridusilor

si bineinteles ca asteptam poze.

Bubu merge jucaria? Esti multumita? In weekend o testez si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Neata. si o canuta de cafea

venim si noi la intalnire in Tineretului. numai sa stabiliti un punct de intalnire.
bun venit noilor bebelusi.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Bun venit noilor bebelusi
De venit am veni si noi la intalnire dar cand s-o face in IOR. Tineretului e departe rau pt noi si nu stiu daca Alex ar fi cuminte si pe drum si in parc. Cand il apuca nervisorii e de rau
Am avut si noi botezul acum doua sapt. Bebe a fost foarte cuminte in biserica dar si la local. Cred ca obosise si el de la atata tevatura
Avem deja 7.5Kg si 64cm. Ne place sa tragem tot ce prindem in manute si sa tinem de biberon.
Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

vad ca joi si vineri cica n-ar ploua, apoi o sa tot ploua in fiecare zi vreo saptamana...cel putin asa zice accuweather.
si vad ca mai sunt doritoare de plimbare in IOR, ce ziceti de o plimbarica vineri?

_

Traiesc in 2D: D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

buna dimineata,

nana, bia felicitari pentru botez.

r_ocsy da, Victor are ochii albastri , i eu cred ca de la bunica mea, pt ca nici sotul nu-i avem, spre norocul meu nici vecinul:))

libelula bine ati venit, felicitari pentru curaj si pt un baietel atat de puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Nikol multa sanatate piticei. Noua ne-a recomandat dr paracetamol supozitor doar seara indiferent daca are febra sau nu si mai multe doze doar daca are febra.

Madalina bine ai venit.

Noi suntem happy ca a trecut noaptea fara febra desi cu mult plans, tone de muci si mult ser fiziologic ca sa poata respira cat de cat normal si sa se poata odihni. Ea nu a mai fost niciodata bolnava si nici maraita si mi se rupe sufletul sa vad cum se chinuie asa, plange ca nu poate respira, plange ca nu se poate odihni iar eu am senzatia ca nu o pot ajuta cu mare lucru. E apatica si doarme intr-una, se trezeste doar cand nu mai poate respira si atunci are niste ochi sticlosi si umezi de mai mare mila. Cred ca a plans intr-o zi cat nu a plans in 5 luni. Sper sa treaca repede si raceala asta. Nu inteleg de ce nu ii mai pot scoate nimic cu aspiratorul din nas dar cu serul se linisteste destul de repede. Ce nu fac bine?

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Neata si de la noi!
In primul rand, sa nu uit:
Rocsy, multumim pentru aprecieri, iar tiza noastra are niste ochi, mama,mama...

Laura, Madalina - bun venit printre noi! La o sedere cat mai lunga!

Acum, cu vremea asta, a cam picat intalneala de azi, nu? Ca la mine in Pantelimon picura.

Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10

Mergi la inceput