Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui lenabum

buna fetelor
noi mai rar
ne chinuie dintii
nu pot sa mai postez poze,pagina este neagra
avem 7 kg si 63 cm

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

Vezi ca e in coltul din dreapta sus, in drept cu sign out "my shots" , intri la albume si folosesti aceeasi metoda .

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

La mine nu apae si pace my shots-ul... iar daca incerc sa ma loghez prin "log in" de linga "sign out" se face pagina neagra, cum spune si lena - fereastra unde ar trebui sa scriu userul si parola e la mama zmeilor in stinga paginii dar nu in cimpul vizual - adica eu vad numai o laterala din ea, si nu vad ce scriu, incerc sa scriu userul si parola si imi spune ca nu -s corecte...desi folosesc ultima parola...
Pentru mine webshots-ul e o cauza pierduta... din pacate... nu stiu care-i faza...

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Uite [b]aici[/b] unde trebuie sa fie my shots dupa ce te loghezi,ti-am incercuit cu rosu.Da si tu full screen sa vezi mai clar
Sau ma gandesc,sa fie pagina labartata si de asta iti apare fereastra de logare la cuca macaii?Hmmm,mai incearca....

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Cris scumpa, nu ma lasi la greu numai ca la mine (si sunt convinsa ca si la alte fete) fereastra e diferita - in sensul ca acolo in dreapta, unde ai incercuit tu, la mine apa doar log in si sign out- daca incerc sa ma loghez ti-am spus ca dispare mult in stinga - si logarea cred ca se face pe "american greetings" - daca o fi separat de contul comun pe webshots.
AM facut si eu print screen si am vrut sa il uploadez aici, la tine insa daca apas pe "albums" mi se face pagina neagra si=mi apare bara din webshots...
In alta ordine de idei: nu=mi apare nici un flash player care sa se ceara instalat - help! inca cer sa ma ajutati!!!

Rocsy, da, se poate sa trimit poze pe mailul comun si sa le posteze una din fete - dar eu unde sa va admir???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Neata

Mary, Lena, asa este, trebuie sa va instalati flash player-ul respectiv

Avocado nu se gateste

Nikol, multa sanatate!

Oana, eu de vreo luna cred sunt doar pe "plin" insa plin de-ala de se lasa cu noduli daca nu se trezeste micuta sa manance; o fi de la inghetata pe care o servesc zilnic

Eu zic sa nu te ingrijirezi.

Ioana1234 astept multe impresii si pareri despre ce primesti tu acolo azi. Multam.

Nana, Maribell, Nati, R.Cata, Carla, Laurita, Murica, Rosanne, Lauriciu, Yoyoyo, Theophilina si restul fetelor unde umblati?

Ioana & Arturicii'S

artu - care flash player?
daca detii info - ofera-le, pls!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui libelula

buna mamici,

ne primiti si pe noi?
avem 4 luni si trei saptamani, si aceasta este povestea noastra:
http://www.malformatiicardiace.ro/forum/index.php/topic,129.0.html

libelula, bun venit!
si felicitari pentru minunatul final al povestii puiului vostru! E minunat ca ati dat peste astfel de oameni care merita toata consideratia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Citat:

buna mamici,

ne primiti si pe noi?

Bun venit!Impresionanta povestea voastra,bine ca a avut happy-end! Multa sanatate micului invingator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Si daca tot am timp liber ca Sofia doarme ( sper sa doarma si la noapte ) am admirat floricele noastre :

-Mihai de Oanarus : sa inteleg ca cea mai buna prietena alui este steluta cea verde ?

pana sapt trecuta cand a descoperit un calut din cauciuc, si acum sunt mereu bot in bot
si voi sunteti frumusele frumusele!

Mergi la inceput

Nana, sa va traiasca micuta crestina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Fetelor, eu am trimis poze pe mailul comun.
Pt ca in acel album am mai multe categorii de poze (o sa le vedeti voi ) m-am gandit sa le pun separat pe cele cu noi..dar nu mai am timp.
Vi le-am trimis asa, sper sa nu va suparati...si cautati incepand cu mijlocul paginii . Primul calup sunt facute la mare, anul asta, apoi a urmat petrecerea de 4 ani a lu' fii-mea.
Eu nu-mi pastrez pozele pe net, cand vreau sa le arat uploadez cateva si gata. Apoi le sterg.

Madalina, bun venit . Si eu sunt nou venita si am fost foarte bine primita, asa vei fi si tu, cu siguranta.
Ti-am citit povestea. Ma bucur pt happy-end, iar oamenii care v-au indrumat si v-au aratat calea spre vindecare vor fi rasplatiti de Dzeu.

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura

Fetelor, eu am trimis poze pe mailul comun.
Pt ca in acel album am mai multe categorii de poze (o sa le vedeti voi ) m-am gandit sa le pun separat pe cele cu noi..dar nu mai am timp.
Vi le-am trimis asa, sper sa nu va suparati...si cautati incepand cu mijlocul paginii . Primul calup sunt facute la mare, anul asta, apoi a urmat petrecerea de 4 ani a lu' fii-mea.
Eu nu-mi pastrez pozele pe net, cand vreau sa le arat uploadez cateva si gata. Apoi le sterg.

Madalina, bun venit . Si eu sunt nou venita si am fost foarte bine primita, asa vei fi si tu, cu siguranta.
Ti-am citit povestea. Ma bucur pt happy-end, iar oamenii care v-au indrumat si v-au aratat calea spre vindecare vor fi rasplatiti de Dzeu.

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Daca e cu putinta, in contextul asta, cine detine parola, o doresc si eu: nu e ultima, nu e penultima si nici prima stiuta nu e... asa ca va rog - cine o stie sa o trimita si la mine!
Multumeesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Salut

Nana, bine ca nu suntem singurele....mai nou si Diana isi duce mana in par...noroc ca nu prea are, ii iau mana usor si gata. Ieri s-a tot frecat la urechi cu pumnii...oare o dor urechile? Alta miscare noua...cu degetele desfacute "zgarie" tot ce prinde. Eu sunt stresata de ticuri si de autism, asa ca sunt foarte atenta la dezvoltarea ei......

Nu mai pot sa stau.....

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:

buna mamici,

ne primiti si pe noi?

Bun venit, sigur ca va primim.

Sa fiti sanatosi si sa va aiba in paza Dumnezeu ca si pana acum.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput