***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(126)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

madaiulia, sunt multe site-uri de origami, vezi si un search cu google. Noi acum ne-am inspirat din Revista Pipo. M-am uitat pe cel indicat de AlMA, dar unele par un pic groaie, probabil e pt profesionisti.
Didi, e groasa rau, s-a scandalizat rau soacra si nici macar n-o vizam pe ea, ci pe el. Am lasat-o balta, sotul vrea sa mai insiste, dar ce folos? Stiam ce raspuns vom primi. As merge pe A-S dar e scump rau (chiar, la voi cat costa?) si nu-mi permit, DECI?
Eu nici la batranete nu as refuza sa-mi ajut copiii, consider ca e o datorie pe viata. Plimbarile le pot face si cu nepotii, dar sa ajungem mai intai acolo!

Am pus cateva poze (ce-i drept cam vechi) AICI

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

liviana, in pitesti mai sunt scoli cu as; e mult mai ieftin;daca n au a voastra poate au altele si poate primesc si di afara scolii lor

CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Didi, daca as avea sau cand voi avea (inca nu stiu care din ele e corecta ) doi copii, le-as pune doua paturi separate, daca imi permite spatiul, sau paturi suprapuse, desi nu-mi prea plac fiindca deseori auzi si simti orice miscare a celui de deasupra. Nu am citit pe tema asta, ca nu am avut motiv, dar cred ca e bine ca fiecare sa aiba spatiul lui si, apoi, in cazul unei diferente de varsta intre copii, mi se pare normal sa stea separat fiind intr-o faza diferita de dezvoltare. In plus, unii copii mai fac in pat si nu cred ca ar fi prea confortabil pentru fratele care doarme in acelasi pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liv asa gandesc si eu...ca ma voi duce oriunde ma va chema Maya sa o ajut...stiu ce inseamna sa nu ai pe nimeni langa tine, si in special la mama ma refer. Cu mama langa ar fi minunat....insa are si ea o viata a ei, o casa, o familie si ar fi egoism din partea mea sa ii cer sa se mute aici.
Pe de alta parte cred ca numai la noi este ideea asta de a creste bunicii copiii....in alte tari exista sistemul de invatamant sau bone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Liviana, ce frumos dorm baietii!

Nici eu nu sunt de acord sa creasca bunicii nepotii, dar gasesc minunat sa stea cate o saptamana impreuna, sa aiba o relatie, e o bucurie de ambele parti de obicei. Vad cum Andreea intreaba si ce se bucura si cum se joaca cu mama, care o lasa sa faca toate prostiile evident. Daca ar fi mai aproape sa o duc si la ea cateva zile cred ca ar fi fost minunat sau cand acumulez oboseala eu de abia ma misc si ma mai apuca si cate o depresie ce bine ar fi sa fie aproape sa ma ajute. Acum cel putin cred ca ma voi implica in cresterea nepotilor cat sunt si ele de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Se discuta aici despre cum sa vorbesti copilului despre sex.

Am vazut in supermarketuri si pe net acele joculete pe care le aveam cand eram mica: sa coasem frumos, sa tesem frumos etc si as vrea sa le cumpar pt Maya...sau pt mine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bettyR

Liviana, ce frumos dorm baietii!

Nici eu nu sunt de acord sa creasca bunicii nepotii, dar gasesc minunat sa stea cate o saptamana impreuna, sa aiba o relatie, e o bucurie de ambele parti de obicei. Vad cum Andreea intreaba si ce se bucura si cum se joaca cu mama, care o lasa sa faca toate prostiile evident. Daca ar fi mai aproape sa o duc si la ea cateva zile cred ca ar fi fost minunat sau cand acumulez oboseala eu de abia ma misc si ma mai apuca si cate o depresie ce bine ar fi sa fie aproape sa ma ajute. Acum cel putin cred ca ma voi implica in cresterea nepotilor cat sunt si ele de acord.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009)

Subscriu la tot ce ai zis!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna din nou!
Am promis ca am sa revin cu poze si dupa aproape o luna de zile in fine, am reusit. Pozele nu sunt dintre cele mai recente....sunt din aprilie, mai anul acesta...dar deocamdata cred ca e mai mult decat nimic

Intre timp Antonia se obisnuise cat de cat cu rutina de gradinita, insa din pacate, cand ne era lumea mai draga s-a imbolnavit ( asta se intampla joia trecuta ). De atunci nu a mai mers la gradinita. Duminica noapte am trecut pe antibiotic deoarece starea ei se agrava....a ajuns sa faca in noaptea aceea febra 40 C la subrat , moment in care am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare. Tin sa spun ca si eu am urmat cateva zile mai tarziu aceeasi cale ca si ea....eu pricopsindu`ma in urma racelii cu o sinuzita..deci inca suntem amandoua sub tratament antibiotic.
Desi mai are 2 zile de luat Augmentin ea si`a revenit. De 2-3 zile mananca iar bine si mucii s-au evaporat aproape in totalitate. Mai tuseste sporadic dar sper ca pana luni cand planuiesc sa o reintroduc in gradinita( azi am fost dupa avizul epidemiologic) sa fie ca noua.
Ma ingrijoreaza insa alt aspect....dat finnd ca vremea asta este atat de urata si e atat de frig....sa nu cumva sa o luam de la capat...De aceea, apelez la voi si va rog sa-mi spuneti ce scheme de imunizare eficiente ati testat.
Va multumesc la toate anticipat!
Pozele sunt aici : http://community.webshots.com/album/578743795LMBtaN ( nu mai stiu cum sa fac ca sa nu afisez tot linkul )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Liviana frumosi baietii tai! Faine buchetele de flori! Cred ca stiu si artista care le-a facut! Bravo ei ca se pricepe! In legatura cu soacrele eu cu a mea m-am resemnat ca voi avea vreodata o relatie normala! In schimb sotul inca sufera ca blegul! I-am si zis ca parca e un copil la faza asta(de fapt e si el copilul macasii daca ma gandesc eu bine, dar d-ei "a uitat")!
Crsitina un adevarat succes baia voastra! Bravo! Ma bucur ca te simti bine si ca esti mandra de puii tai!
David e la gradi azi! Nu total "reparat" dar mult mai bine! Maria a fost imbaiata si doarme bine! Matei umbla prin casa, iar eu nu ma dezlipesc de Pc sa-mi vad de treaba interminabila! Va ! Un we frumos!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

hmm.....ce lipsa de activitate....unde e toata lumea cand afara este atat de urat?

Mergi la inceput