***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(126)***
Raspunsuri - Pagina 8
vas spune:
Ceau fete!!!!!
am vazut ca nu am DPN trecut in listuta : e 26 februarie 2011.
Deci, i-am luat Elizei SEPTILIN, incerc si cu el, macar sa stiu ca amf acut tot ce am putut. Incerc pe cat posibil sa o mentin pentru ca ma gandesc si la cel mic , daca Eliza va fi bolnavioara automat va lua si cel mic si nu vreau.
Ioana, am reusit sa vad pozele.....mi-ai amintit de PISA . Chiar se vede ca sunteti tare relaxati.
Daca imi spuneai iti rezolvam un salt cu parasuta ( erai aproape).. Lasa ca va veni si bebe.
Noi am muncit mult la Eliza, acum a venit din a doua incercare.
Pe Eli nu am dus-o deloc la gradi si nici nu o duc saptamana asta. Sper din suflet sa fie mai bine; acasa se plictiseste saracuta.
Bebelicul meu e bine, face tumbe, asta ca sa stau linistita ca e bine acolo in camera lui.
Si acum sa stiti fetelor care aveti doi copii ca sunteti mereu in gandurile mele cand ma gandesc la cum ma voi descurca cu doi.
De la fiecare din voi am cate ceva de invatat, si sincer sunt tare optimista si asta doar datorita voua.
Acum sunt mai melancolica dar nooooo, acum ca orice gravi sunt mai sensibila.
va pup!!!!!!
Andreea , mamica Elizei +
13.05.2007
poze2
bebelicu
alynta27 spune:
Eu am avut spor la treaba pana acum! Sper sa nu piara ca mai am multe de facut!
Mica multumesc!
Vas nu mai fi trista ca vei face fata, mai greu la inceput dar incetul cu incetul te vei obisnui! Plus ca tu ai fetita si ele sunt mai docile, mai cumintele! Ce bine ca bebe e sanatos!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
An@ m-a amuzat numele ales de copil!
Ella a crescut Bob! Ce baiat inteligent- ce frumos face el jocul respectiv!
POZE
Cum a aparut Printul!
DidiAlex spune:
salutare,
Alynta, nervi de otzel!
cum e cu alocarea timpului?
Alma, la cel mare al meu am ales un CD de la biblioteka si l-a ascultat de vreo 4 ori prima oara. si vine tata lui si ma intreaba ce asculta R, ca le zicea pe sleau. si ne-am mai uitat odata la carcasa si chiar era de la 5 ani si al meu avea aproape 6, deci era admis. Si io am ales variata directa..din N motive.
Liviana,
cum a ramas cu AS?
io nu as alege varianta soacra decat in cazuri de exceptie. iar imi dau cu parerea. cum scria odata Alma lu Madalina, ca tre sa ai un mijloc obiectiv, atunci era gradinita acu AS si pt placere cu rudele. (nu e bebe mic si nu ar fi stat pana acu in colectivitate, cazurile de exceptie, sa nu iau rosii), cel putin nu as apela la rude, mai ales la soacra, pt ca ma cert cu ele si raman in aer si nu e sanatos pt copil. dar banuiesc ca iar sunt pe dinafara ca nu stiu sistemul de AS din bucuresti..oricum copii invata si apoi mai si invata.
si, daca as fi in locul soacrei tale nu as acepta, mda..1 ,2 3..dar sa ma duc o viata la servici sa cresc copii..si sa trec la nepoti, nope. ma bucur cand ii vad pe batranei ca isi organizeaza excursii cu biciclta sau tururi de padure..
Ella, ce adresa curenta ai de mail? ca aveai una..dar banuiesc ca nu mai e valabila..pe anu asta..sa iti raspund la intrebare :)
EDit: ai mei dorm de mult i-a apucat cantatu si i-am lasat balta.
Am o intrebare: sa ii trec pe amandoi in pat sau nu?
pareri contra pro..aveti pt mine?
DidiAlex spune:
da, R are patu lui (90*200) si David patutzul de bebe mic (60*120) si tre sa ii comand lu David pat, ma gandeam initial sa ii iau precum Liviana si Ella 120*200 dar ii gasesc dimineatza impreuna si R il tine in bratze pe David, asa cum il tin io pe el (R)
evident ca sunt si multe batalii, intre timp.
Acu, io ii culc pe amandoi, stau langa R si il tine de manutze pe David, cum crucifix..dar vreau sa il tin si pe D la fel..ma rog cred ca fac cu randu, ca apare unu peste noapte mai mereu..si ma rog sa nu vina si celalalt sa pot dormi cu unu in bratze:)
faza: intr-o dimineatza ii zic lu R ca daca vine langa noi si vrea la margine sa isi aduca plapuma si il aud in statie fasss fas..si cand ajunge saracu in usa, cu plapuma lui in bratze, David era deja..se supara si se tranteste pe jos..l-am luat si am dormit apoi cu el..
de asta mie imi ajung doi, ca lupta atsa ma termina.
cred ca arunc cu banu ..pan la urma intre un pat 120 sau unul 140*200
bettyR spune:
Vas, hai curaj, sa vezi ce frumos o sa fie! Eu asa ma bucur pentru fiecare viitoare mamica, ca asa dragi imi sunt bebelusii si parca nu m-am saturat, Alexandra inca mai miroase a bebe, dar asa repede a crescut ca nu-mi vine sa cred si cum e si mai marisoara, inaltuta, parca imi pare rau ca trecut timpul asa repede. Nici nu mai ai asa mult pana nasti.
A mele tot racite sunt, nici eu nu stiu ce sa le dau, ca nu fac febra, au stare buna, dar muci verzi la greu. Eu le pun picaturi cu Maxitrol in nas, au ceva antibiotic si din cand in cand Nurofen sau Panadol dar deja m-am saturat de atatia mucisori si treziri noaptea. Azi am dus-o pe Andreea ca e mai bine dar nu de tot, oricum nu mai sper ca va fi bine ca inainte, cam o saptamana tine binele si iar o ia de la capat, face totusi forme usoare si e admisa in colectivitate. A ramas azi iar cu lacrimi in ochi ca dupa 3 zile de stat acasa s-a dezobisnuit.
Eu le-am comandat pat dublu, am citit parerea unor psihologi ca e ok sa doarma impreuna in camera dar sa aiba spatiul lui fiecare, adica nu in acelasi pat, sa nu se atinga. Solutia: paturi suprapuse, ori separate in aceeasi camera. Eu am ales din lipsa de spatiu unul mare, de 200x140 cred, oricum mie personal paturile simple mi se par incomode, poate ca am dormit doar in pat dublu. Deja cred ca e greseala ca am facut un singur pat pentru amandoua ca Andreea nu o vrea pe Alexandra langa ea, adica sa nu o atinga nimeni, Alexandra in schimb se baga in ea daca adorm una langa alta. Oricum ma gandesc sa le fac camere separate cand mai cresc, cand ajung la varsta de scoala.
alynta27 spune:
Salutare!
DidiAlex multumesc! Baietii mei deseori dorm amandoi in pat- canapea avem! Si e foarte bine! Ii verific si-i invelesc peste noapte! Intentionam pe viitor sa luam un pat etajat!
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
DidiAlex revin cu partea a doua de raspuns! Cu timpul inca exersam! De cand am nascut baietii tot raciti! Asa ca timpul mi-l impart intre administrarea taratamentelor, alaptat, schimbat scutece, curatenie, mancare si mofturile copiilor! Prima saptamana acasa a fost de cosmar! Mofturosi si lati de boala! Eu eram foarte slabita dupa nastere! Maria era fornaita! Dar slava Domnului ca a trecut! Acum s-au mai asezat toate! Cand David a mers la gradi- episod intre cele 2 raceli am recuperat cu dormitul eu si copii! Incerc sa ma ocup cum trebuie de toti! Uneori David e copilul cel mic dupa cat de plangacios si dupa fusta mea e! Matei e mai independent! Maria e foarte cumintica: papa, doarme bine! O mai doare burtica uneori dar trece repede! Mi-as dori sa ma pot juca mai mult cu ei, mai ales cu David, dar aici "gresesc" si ma bag la facaut mancare sau curatenie ca daca le las ma i-au pe dinainte... Sper ca totul sa se simplifice cu mergerea la gradi a celui mare, si sper sa mai scapam de raceli!
POZE
Cum a aparut Printul!
ckristina spune:
didi eu mai am 2 surori(sunt cea mai mica) cea mare a avut camera ei iar eu cu cea mijlocie am avut aceeasi camera,acelasi pat.le iubesc pe amandoua fara nici o diferenta;adica n a contat ca am stat mai mult cu una decat cu cealalta; eu o sa i culc pe amandoi in aceeasi camera in paturi separate si la adolescenta le fac camere separate(pt asta trebuie sa renunt la dressing si asta i motivul pt care nu ma grabesc); eu vreau paturi mici cam asa http://www.ikea.ro/product/show/code/80079966 ; citisem undeva ca la copil trebuie schimbata mobila la interval de 7 ani; 0-7 ani toate mici sa nu i se para copilului ca e langa un pat/dulap urias;apoi incepe scoala la 7 ani... se schimba mobila pt scolar;apoi adolescenta la 14 cand are si el pretentiile lui si trebuie sa se dezvolte intr un mediu de adolescent;la 21....isi aleg ei.
azi am fost cu copii la doctor si m a felicitat, mi a tot pupat copii pe frunte, ba ca s cuminti,ba ca s reusiti,ba ca s frumosi; asa de bine m am simtit;
pana marti baia pe cap la bi era un chin; seara mi am facut eu baie si am avut chef de motat;m am uscat apoi m am coafat cu peria sa i dau volum si sa intorc varfurile; cand am iesit o aud pe bi: mamiiiiiiii ce ai facut? eu... mirata:baie! vreaaaaau si eu!; a inceput sa se dezbrace; s a bagat cu capul in cada;isi turna cu o jucarie apa pe par,l a samponat apoi mi a zis"mami ia dusul si spala l bine"(inainte daca puneam mana pe dus tipa); am uscat o si am aranjat o, i am zis :uita ca a mai crescut(ii intindeam carliontii sa vada ea ca i mai lung); o ora a stat apoi in oglinda si s a privit ba din fata,ba din laterale,incerca cu spatele; daca stiam ca i asa de usor ma aranjam si eu de acu un an
CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro