***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(126)***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv de ce te sperie AS-ul? Eu as prefera sa o stiu acolo, ca are ajutor la teme decat cu "alte" persoane.

alyna am uitat sa iti zic de balbaiala. Si noi am avut aceeasi problema la inceputul gradinitei, am consultat si un dr....se pare ca a acumulat brusc foarte multe informatii (desi ea vb si inainte de gradi) si se grabea sa le spuna.

ella si Maya imi cere de fiecare data cand fac ceva prin bucatarie sa o urc sus pe blat sa ma ajute. II place sa se uite, sa ii povestesc ce fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Si Eliza e iar bolnava. Nu are altceva decat ii curge nasul. Nu stiu oare sa incep un tratament de imunizare???? nu stiu nimic despre asta , poate ma ajutati.
A mers trei zile la gradi si am luat-o de la capat cu nasul plin, plinut.
Mi-e atat de mila de ea, aseara cand i-am spus ca nu mai merge azi la gradi a inceput sa-mi spuna toti colegii care o asteapta acolo, cum sa nu se duca. Pana la urma am convins-o .
Ella, lasa-i pe toti in pace, tu poveste-ne ca mie asa-mi plac povestile din deplasari..

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mica, vad ca toate parerile sunt la fel referitor la balbaieli.Probabil ca e posibil pt ca altfel , David nu se balbaia!Ii spun mereu s-o ia mai usurel ca-l ascult si [parca daca se controleaza spune din prima fara repetari.

Liv, multumim pt urari.Sper si eu sa se faca bine cat mai repede ca ....parca a ajuns un fel de "exterminator" gradinita pt copilasii nostri.

Vas, sanatate multa Elizei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Off, cati capsunei bolnavi! Imi pare tare rau de ei ca trebuie sa sufere. Multa sanatate si putere mamicilor sa-i sustina.
Eu detin din fericire un copil nebolnavicos la intrarea in colectivitate. Doamne ajuta sa o tinem tot asa. Mie imi e mai frica de ce aduc eu acasa de la spital, decat de ce ia el de la gradi. Ca la mine e coctail de virusi.
Acum eu sunt bolnava de aproape 2 saptamani, sperasem ca imi trece si de azi noapte iar sunt infundata, ma doare in gat si sunt ragusita. Sper sa scape Andrei si acum. La prima mea imbolnavire lui i-a curs nasul o noapte si apoi a fost ok. Azi dimineata era un pic ragusit, sper sa-i treaca.
Pentru imunitate noi nu luam mare lucru, vit C (brontisorii de rontait), ii mai dau din cand in cand ursuleti cu Echinaceea si vreau sa-i iau acum si niste minimartieni, sa rontaie din cand in cand. Dar nu am facut cura cu nimic din astea, cand ne amintim mai ia cate o pastiluta.
Cu imbolnavirile An@ are dreptate, sunt copii care la intrarea in colectivitate fac viroze repetate pana se imunizeaza, indiferent de varsta. Am cunoscut cazul unui baietel care nu mersese la gradi tocmai din cauza virozelor si ajuns la scoala a trebuit sa repete clasa I pentru ca mergea o saptamana si zacea apoi 2 acasa toata iarna.
Ella si eu ma bucur tare mult ca ai reinceput sa activezi la subiectul nostru. Lasa gurile rele si povesteste-ne despre voi. Ma bucur tare ca ai reusit sa-ti mai indeplinesti un vis. Bob e un baietel tare inteligent si se vede ca e fericit. Sunt convinsa ca nu il afecteaza in nici un fel faptul ca uneori sta doar cu bunicii. Eu cred ca daca exista si posibilitatea asta e de preferat sa o folosim cand ne simtim storsi de enrgie si avem nevoie de putina relaxare. E benefica si pentru relatia cu copilul si pentru relatia de cuplu.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Revin....

Vas, pt imunitate eu ii dau sirop de propolis cu Vit C, Ribomunyl si Septilin.

Mada...apropo de racit...pe langa David sunt varza si eu de 3 zile (dar iau partea buna ca n-am mai fumat...pt ca n-am putut de durerile de gat evident) iar sotu' a fost racit sapt trecuta....cred ca plimbam raceala de la unu la altu'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fetelor am pus poze noi de aici!

Vas sanatate Elizei!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

An, imi pare rau de nebuia otitei..

uite cum la logasi io sa iti scriu

Liviana, io l-am inscris din iulie pt 2011 la AS, la scoala abia in martie..si il inscriu si la gradinitza, daca nu primeste la scoala. La noi sunt AS si la soala si la gradinitza.
sunt avantaje is dezavantaje, avantaj ca i-as avea pe amandoi in acelasi loc, dez ar fi drumul in si spre. dar scoala ar fi preferat ca il urmeaza si D dupa 2 ani.

Draga Ella, io te citesc cu maaare drag. Tu esti o persoana draga noua, nu am timp/ chef sa scormonesc alte locuri asa ca vino aici la noi sa te simti bine

In legatura cu boala, io cu 2 ii inteleg pe ambile perechi de parintzi. David ma face sa fiu de partea ta a baricadei..din pacate.

David tuseste igrozitor. a inceput asa tzac pac.dimineatza era bine. oricum siropil pt eliminarea mucozitatzilor e la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alyna24 multumesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, si eu am avut aceasta impresie initial, ca e ok orice AS sau semi-internat. Din pacate dupa discutii cu mai multe mamici se pare ca si la cele private (pe care sincer nu-mi permit sa-l platesc) se face mai mult supraveghere, mai putin sunt efectiv ajutati la teme. Oricum baza va fi tot seara cand venim noi acasa, chit ca nu ne va face place la nici unul aceasta situatie. Daca as putea lucra mai putin si sa castig la fel, ar fi perfect.
Vas, nu te astepta la minuni peste noapte. Imunizarea cea mai buna e cea naturala. Imi pare sincer rau pt toti copiii bolnavi, noi nu ne confruntam decat cu ceva mucisori si ma bucur ca ai mei s-au imunizat inca de la cresa, fara imbolnaviri grave. Mai cred cu tarie ca si aerul din zona unde locuim a contribuit la intarirea lor.
Alyna27, ce scumpica e "comorica" ta! Cand o botezati?

Cumnata mea nu e prea bine fetelor, a stat si in reanimare, ii creste insa repede tensiunea si nimeni nu stie de ce.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Scuze de intirziere Pepsi, am tot vrut sa-ti trimit un email, dar nu reusesc...Felicitari pentru puiut, am vazut pozele acum citeva zile, cred ca esti tare fericita !! Abia astept sa ajung in Montreal sa ne cunoastem !!

Mergi la inceput