iar io..azi, am gasit un articol, intr-o revista de familie, pe care am gasit-o la pediatra, despre mame si despre ideea de perfectiune care exista in fiecare dintre noi: prin ani 70, scria acolo, s-a pierdut un baietzel pe strada, si cand a fost intrebat de catre pietani cum arata mama lui el raspundea invariabil: Mama mea e cea mai frumoasa mama..asta suna a cioara si pui ei, dar luata in sens invers. deci toate memele sunt celel mai cele..pt copii lor.
noi tot cu tuse, dar ne-a trimis acasa cum am ajuns, nici paracetamol nu am primit, de altfel aveam :) si David tuseste..
ANa, cand te-am citiit cum o citeai pe Ana ta am ramas masca, pt ca la fel le precizez io la ai mei, ca niciodata, dar nicidata nu ii parasesc si nici nu ma derajeaza cu ceva..
oricum pt mine, in topul replicilor voastre e cea cu dr: sunteti doctori rai si nu mai vin pe la voi, ma dor urechile, nu gatu..Doamne un dop de om, ca daca nu o vedeam nu as fi zis,,,dar sfioasa la fel ca mumasa.
Da, da, asa e cu listele, asa cum zicea Liviana si io pun suflet in alegerea cadourilor si ma bucur la fel cand ai mei primesc..
Ideea ca tot ceea ce el primeste ii pot cumpara io ca ce dau pe mere pot cumpara pere..numai ca am patit.o intr-un an cand am serbat a doua zi cu copii si dimineatza , pe 13,cand vroiam sa schimb data in calendar imi zice: NUUUUU ca ziua lui mai e, ca doar nu au fost copii la el..nah, fiecare cu cel doare, il isi dorea copii alaturi.
complicat, complicat.
cred ca toate astea ne pun rabdarea la incercare.. ca doar nu e usor sa cresti copii, spaland pacatele la parintzii nostri :D