***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(126)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Madaiulia, Liv multumesc!
Alyna La multi ani! Scuze de intarzaiere!
DidiAlex nu am intrat ca am fost ocupata cu pregatirile de botez! Ce ferma ai fost cu baietii! Mie nu-mi iese de fiecare data cu ai mei!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alynta27, f frumoase pozele de la botez.Am vazut ca ai gatit si o gramada de bunatati, ati facut acasa petrecerea, nu? Ai avut ajutoare la pregatit masa sau tot singurica le-ai facut?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Carla cu intarziere!
Alynta frumoase pozele de la botez. Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa fiti fericiti toti 5. Cate bunatati ai gatit!
Editez sa adaug cateva poze: http://family.webshots.com/photo/2087953040101709661ifIMHH?vhost=family .
Si mi-am mai amintit. Zicea didi de mamici de capsunici gravidute din nou. Parca am vazut-o si pe Arthurana la o odisee.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Bei, am o stare de kk-o (o fi de la sarcina sau de la serviciu? ...cred ca de la serv. ) si voi nu scrieti nimic sa ma relaxez si io.

Asa ca ma relaxez povestindu-va de ANa la gradi:
- primul si cel mai important MANANCA TOT (sau multumitor) si chestii pe care acasa nu ar pune gura: ciorbele, pui cu smantana . Pai, daca stiam io, nu o dadeam de la 1 an la gradi sa scap de stresu' cu masa ... Ba ieri au aplaudat-o copiii ca a mancat tot si era ff mandra . A zis ca o ajuta si dna sa mananca, doar cand oboseste . Nu reusesc sa aflu ce mananca dimineata ca uita, dar a fost categorica ca ceaiul/laptele nu-l bea, ca nu-i place;
- ieri au avut dansuri si aseara imi arata "scheme" cu mainile in sold ;
- abea ieri si-a adus aminte cum se zice la tata in engleza (engleza a avut joi): "se zice fabel". ("Nu ANa, se zice father". "BA NU, nu intelegi ca se zice fabel!). Ok, e pe-aproape .
- a spus la gradinita ca mami are in burtica o surioara pt ea ...m-a intrebat edu daca e adevarat (as vrea sa fiu o musca sa vad ce face si ce zice pe la gradi..oare o da din casa ??!!).
- i-a pus desenul la "panoul de onoare" ca a colorat frumos, fara sa depaseasca conturul(maine dim. ma uit sa vad si eu desenul, ca azi n-au facut gradi);
- diminetile avem acelasi circ miorlait ca "nu vreau la gradi", dar se linisteste repede la edu in brate, ca pana ajung eu la capatul holului nu o mai aud.

In rest ma amuza teribil cu grija ei pt "surioara", ma intreba tot felul de chestii (nu d-alea pt care sunt pregatita: cum se fac copiii & stuff) ci de genul: "Mami, dar cand te ridici, apoi te asezi, iar te ridici, mergi, nu il zdruncini pe bebe in burta?" . I-am spus ca bebe sta in burta mea ca intr-un balon cu apa si cand eu ma misc, el se simte leganat si doarme.

Aseara a strans intr-o sacosa toate jucariile zornaitoare de bebelusi pt surioara ei si mai venea si imi mai zornaia cate una pe la burta, sa vada daca ii place lu' sor-sa (sper sa fie asa si dupa ce s-o naste "sor-sa").

Deci ducem o viata "palpitanta".

Hai ca m-am relaxat. Fug acasa la ploada mea.

9+ si mami de Ana (22mai2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

An@, felicitari pentru sarcina! (nu stiu daca ti-am mai spus). sunt tare curioasa daca Ana are dreptate cu surioara, dar de obicei copiii stiu ei ceva..de exemplu, verisoara lui Calin a spus, cand avea Calin vreun an si ceva, ca eu voi avea o fetita tu ce nume vrei, ca ne-ai spus doar de Ana si tati

La multi ani Alyna si Carla! Sa fiti sanatoase si fericite!

Alynta, sa va traiasca micuta crestina! E tare frumusica, n-am apucat sa vad si randul 2 de poze ca sa iti laud talentele culinare, dar m-ai impresionat cu alte ocazii, mai ales ca le faci singura si cu picii pe langa tine

Da, pacat ca a plouat sambata, planuiam sa venim si noi. dar Liv, poate ne mobilizezi cu alta ocazie, ca vad ca la strigarile tare se aduna lumea

Ioana13, sper sa iasa cat mai repede bb2. ce fain ca mai reusiti sa plecati in vacante in 2

Vas, sarcina usoara in continuare! cand ai zis de numele Andrei, nici nu mi-am dat seama ca pe tine te cheama la fel

betty, ma bucur ca v-ati simtit bine la botez, cred ca e un sentiment minunat sa vezi ca ti-au crescut copiii

Chris27, am vazut filmuletul, ai 2 copii minunati! sper sa ai chef sa ne povestesti mai des de ei si de tine

eu de abia astept sa ne mutam in noul apartament, mai dureaza un pic amenajarea, dar sper sa reusim pe la sfarsitul saptamanii viitoare. ioana mea are diaree de cateva zile si funduletul o rana, ce imi recomandati, ceva naturist.. bepanthen nu functioneaza, nici cremele cu zinc, melkfettul functioneaza cat de cat, dar poate mai stiti si altceva.
va pup!

Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina

Hainute de vanzare

Hakuna matata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alyna, la multi ani pentru 18!
Betty, scuze de intarziere, Imunice merge cu Panadol mai bine decat cu nurofen, in rest am auzit numai de bine.
An@, deci vreti surioara? Mai e putin si aflati daca asa va fi.

Multumesc pentru urarile de ziua mea, DidiAlex, Liviana, Mica, Clem, Arcadia, Madaiulia, .
Noi am incheiat o perioada foarte aglomerata care a inceput cu gradinita Sabinei, ceea ce ne-a adus cam o luna de febra, tuse si muci, apoi am fost eu cu amigdalita pultacee, nu am putut vorbi cateva zile, apoi am plecat cu fetele la Disneyland, ne-am intors joi noapte, sambata am cununat si ieri m-am sarbatorit. Phewwww, a fost un tur de forta si am reusit sa iesim onorabil din toate. Sambata scoatem finutii la biserica si pana atunci trebuie sa fac contabilitate si declaratii fiscale, mi-e o lene de ma doare. In noiembrie plecam in Sicilia cu finutii, speram sa avem vreme de plaja.
Am avut o surpriza la aeroport cand ne-au asteptat finutii, au adus cu ei si un test de sarcina pozitiv, deci daca totul merge bine, cam peste 1 an vom avea botez. Sper sa fie totul in regula pana la sfarsit, le-a iesit din prima luna in care nu s-au protejat si deja iubim samburelul din burtica.

Cam asta despre noi, incerc sa pun poze cat mai curand.

Editez sa va rog sa puneti si anul nasterii mele la listuta, 1975.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

An@, la voi in gradi nu e afisat meniul zilnic? La noi asa e. Ma bucur ca Ana mananca tot. La ce cursuri optionale ai inscris-o? Din cate zici la dansuri si engleza sigur, nu? Foarte grijulie Ana cu surioara, sa dea D-D sa aveti tot o fetita ca prea tare si-a doreste mandra ta.
arcadia, mi-a fost dor de tine, abia asteptam sa vii pe forum si sa te intreb cu e la gradi Waldorf? Imi pare rau pt diareea fetei, tu stii ca cel mai bine pt piele e sa stea fara pampers in casa, macar o vreme.
Cu intalnirea mai e timp, trebuie sa gasim un week-end insorit.
Carla, chiar ca ati fost aglomerati. Cum a fost la Disneyland? In ce tara v-ati dus?

Si despre noi cateva vorbe: Matei a baut ieri la gradi un pahar de fanta cu ocazia onomasticii unui coleg si la scurt timp am fost chemata de urgenta sa iau baiatul de la gradi caci are dureri abdominale f mari: "veniti doamna repede ca nu stim ce sa-i facem, daca nu veniti chemam salvarea". Bineinteles ca am lasat lucurul balta si am fugit dupa el. La doctor a vomat, dupa consult ni s-a zis ca nici vorba de apendicita, doar ca e f balonat si ca sigur fanta a fost veche. Acum va intreb pe voi: cum ar fi cel mai bine sa procedam noi ca parinti cand vrem sa ne sarbatorim copiii la gradi? Din ce sa constea "tratatia" si cum ne asiguram ca e "sigura" pt toti copiii?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

salutare,

io cica lucrez..sa ii raspund si lu Betty la intrebare.

Liviana, io o spurcam pe aia..in fine ce nervi are femeia aia sa lucreze cu copii daca crizeaza un parinte asa..

sa iti raspund la intrebare ca doar de asta ma logasi..io la gradi le duc muffins-uri, vreo 10.
La noi regula e asa. copilul isi alege niste copii, cam 6 in total, o edu ii duce in salile de la hort pe la 10, cand sunt goale, aranjeaza o masa mai festiv asa cu lamanrele. La noi scrie clar fara frisca, mai ales vara, dar din experienta acumulata ei sunt interesati de cate jeleuri sunt sau cluaorea smarties-urilor.

si, la varsta asta tre pus accentul pe distractia, pe eveniment, mai putin pe mancare, fast.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

an@ nici mie nu mi spune bi daca o intreb(imi amintesc cand imi spunea liviana la inceput ce bine ca spune tot)acum nu mai spune nimic;zice ca a uitat; dar facem un joc pe care l am inceput acasa sa l inteleaga ea; cand vine de la gradi eu ciocan in burtica ei si intreb"cine e acolo?" si ea mi spune:ciorbita, mamaliga(adica piure de cartofi),mar,banana,etc; apoi daca imediat o intreb ce a mancat zice :nu stiu;
cat despre spus tot la gradi... sa fi tu sigura; bi a spus la toata gradinita:tati mananca numai taratze(el bea in fiecare zi o cana(apa cu tarate ) pt gastrita
noua ne au pus de curand camera web(doar video,fara sonor) si o vad; e vesela si se joaca;
ieri dimineata ne am certat dimineata ca nu vroia sa se imbrace si era tarziu; trebuia sa vina masina gradinitei sa o ia; i am zis " nu te mai duci la gradinita;nu te mai las; il sun pe dl marcel(soferul) sa nu mai treaca;.... stii ce repede s a imbracat? si spunea continuu mami,te roooog, vreau la gradi; deci ideea e ca face orice dar nu ca mine;si eu m am prins
se intelege ceva din mesajul meu? ma grabesc rau

CRISTINA , BIANCA(05.06.2007) si ELIAS(24.06.2010)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Multumesc de urari fetelor!
Liviana fara ajutoare nu as fi facut mai nimic! Sora mijlocie m-a ajutat in 2 zile la curatenie si una la mancare! Mama si sora mica m-au ajutat la gatit sambata! Nu am apucat sa fotagrafiez mare lucru din meniu ca a fost aglomerat duminica si nu stiam cum sa pun mai repede masa si sa-i asez pe fiecare la locul lui! A fost scurt si cu multa agitatie!
An@ bine ca papa tot la gradi! Noi acum "invatam" sa mancam! Se chinuie d-nele educatoare cu el si noi acasa! Avem mici succese-cateva linguri!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput