***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(126)***
Raspunsuri - Pagina 13
Al_Ma spune:
Da, am luat-o, o vazusem acum doua saptamani, dar nu eram siguri ca se potriveste/are loc, asa ca nu am luat-o atunci. Si-apoi nu am mai avut timp sa ajungem in zona.
DidiAlex spune:
salutare,
Alyna24, La multi ani!!!! cu sanatate si noroc
Domnitzelor, cred ca intre timp o mamica de capsunica, Mariciucutz. nu-s sigura de nick..a nascut acu cateva zile..si Gabiu e o burtica cu fetitza la purtator..
va multzumesc mult de mesaje voastre. o sa ii cumpar pat lui. of cate mai sunt de povestit..mi-e dor de mesajele Miniutzei, uneori nu pas sa am o problema..dar daca imi recistesc anumite mail-uri..imi dau seama ca-s dupa cum bate vantu.
revin..
bettyR spune:
Nu stiu ce am vrut sa scriu, dar daca stau sa imi trag sufletul la o cafeluta ca altfel adorm, am zis sa intru pe aici.
Liviana, ce activitati frumoase faceti voi! De ce crezi ca nu va fi bine la botez, poate ale mele ca-s fete, cel putin andreiei ii place la restaurant, sa stea la masa frumos, nu f mult, sa danseze ... drept ca era un baietel de 5 ani care si-a scos masinutele si se juca pe jos, si tot se arunca in genunchi, dar nimic anormal dupa mine.
Didi, nici eu nu ma pot concentra la ceva mai serios daca o las pe Andreea asa cu lacrimi in ochi. Cum e la lucru?
Imediat are Andreea petrecere de Halloween si nu stiu unde sa ii gasesc o costumatie, vrea sa fie ursitoarea cea rea din Frumoasa adormita, cu rochie mov si lunga pana jos, una scurta are, sa vedem daca gasesc una lunga.
Revin ca mi-am amintit ceva, cand am plecat din cluj Andreea m-a intrebat la un moment dat pe drum, 'Unde ma duci mama, unde ma duci tata?', atunci mi-am dat seama cat is de mici totusi si cum trebuie ei sa faca ce spunem noi. Chiar daca i-am explicat de mult ca mergem la bistrita la botez, cred ca uita si nu isi dau seama de fiecare data unde ii ducem si ce se intampla, si ca trebuie sa le spunem de multe ori unele lucruri chiar daca noua ni se par banale si f clare, ca si luatul de la gradi. Si ea imi spune singura acum ca vin sa o iau dupa ce mananca.
alynta27 spune:
Buna! Gata suntem crestina! Frumos a fost si obositor! Am pus cateva din pozele de la botez! Urmeaza sa mai fac rost de alte doua seturi! Iar azi sa facem altele la baita! Fata a fost cumintica la Biserica! A plans la scoaterea din apa, iar cand sa vina sa o miruiasca dormea! Acasa s-a adunat multa lume, am fost putin stresata pana sa-i vad pe fiecare la locul lui, iar cand era totul frumos fiecare a inceput sa plece! Botezul a fost la 14.30 si cum majoritatea celor prezenti au copii, pe seara era un zumzet general de la nesomn! Am primit un car de haine care mai de care mai frumoase!Va urma....
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madaiulia spune:
Alyna! Multa santatate si fericire si petrecere frumoasa iti doresc!
Liv interesante activitati faci cu baietii. Ma mai inspir si eu. Pacat ca a fost vremea urata sambata. Am fost si noi in Bucuresti in weekend, voiam sa ajungem la intalnire. Dar asa am fost la teatrul de papusi. Am vazut Tom Degetel la Tandarica. I-a placut lui Andrei, dar s-a cam speriat de vrajitor.
Betty ce dragut ca au petrecere de Halloween la gradi!
Alynta sa fie sanatoasa micuta crestina! V-am admirat si pozele.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
La Multi Ani, CarlaV! Fericire si sanatate intregii familii!
Alynta27, sa va fie de bine si sa-ti traiasca micuta crestina!
Didi, multumesc ca ti-ai facut timp sa-mi scrii parerea ta.
Madaiulia, ai mei se duc cu gradi la teatru sau vine teatrul in gradi, asa ca nu ii mai duc si eu in w-e la teatru. Sunt spectacole frumoase, baietii mei au vazut Mica Sirena la Tandarica.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
lbelciug spune:
Alyna24, La Multi Ani pentru ziua de ieri! Multa sanatate, impliniri si fericire! Cum ati petrecut?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alynta27 spune:
Am mai pus restul de poze de la botez si baita de aici!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra