***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(126)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vas, greu cu dezvatatul apropo de somn, eu am regresat la capitolul asta in sensul ca acum dorm cu amandoi in pat. Matei era gelos si ma solicita sa stau si cu el (nu doar cu B), caci asta il ajuta sa nu se mai legene. Mi-a prins punctul slab caci imi doresc sa scape de acest obicei si n-am avut de ales decat sa ma instalez cu amandoi in pat. Tati nu ne ajuta, ba ca e obosit, ba vine tarziu de la munca, ba sta la TV etc si uite asa m-am procopsit cu 2 fasnitori langa mine. Nu agreez aceasta metoda pt ca nu ma pot odihni (le simt orice miscare si stau semi-treaza), insa nici nu stiu cum sa pun piciorul in prag fara scandal. Adevarul e ca ma ia asa un somn si o oboseala dupa ora 21 caci nu am putere sa ma impun... Daca tu poti, fa-o acum, inainte sa nasti.
Cu wrapul cel mai bine iti faci singurica unul ca nu e greu deloc. Daca nu ai masina de cusut sunt sigura ca vei gasi pe cineva sa-ti faca niste tivuri. Iti trebuie un material de bumbac (cam ca la cearceaf, dar nu f batzos) de lung 5 m si latime de cca 70cm.
Eu mai am o problema: Bogdanel plinge in fiecare dimineata la gradi. Ca cica "sa mai stau putin cu el", desi stau cca 15 min pana sa plec. La cresa nu a plans deloc, insa diferenta majora e ca acolo era primit cu bratele deschise si cu zambete multe. Aici primirea e mai la gramada, uneori educataorea nu e venita cand ajungem noi, in plus mai gasim la grupa si alti plangaciosi si cred ca e influentat.
Si una bun ca sa inchei optimist: sunt mandra de Matei ca a facut aseara un desen f frumos care va participa la concursul pt prescolari Piticot (inter-gradinite). Am uitat sa-i fac insa o poza ca sa vi-l arat. Era un tractor care recolteaza floarea-soarelui. Am fost uimita sa vad cata rabdare a avut sa schiteze si apoi sa coloreze tractorul ala, cred ca 1.5 ore a bibilit la desen, desigur cu "indicatii" pretioase din partea mea.

In week-end se anunta vreme frumoasa, va propun sa ne intalnim in parcul Carol, la o plimbare si o sesiune de pictat cu acuarele. Aduc eu cele necesare pictatului. Amatori?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug
In week-end se anunta vreme frumoasa, va propun sa ne intalnim in parcul Carol, la o plimbare si o sesiune de pictat cu acuarele. Aduc eu cele necesare pictatului. Amatori?

Da, da, super idee!!
Noi venim, daca e sambata (ca duminica mergem la o aniversare) si daca e in prima parte a zilei, adica incepand cu 11-11:30, ca dupa-amiaza Ana doarme mult, acum se intuneca si devreme si se face si frig pe seara.

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Oooo, multumim mami de Ana pt feedback!
Pentru mine e ok sambata, probabil vom fi inainte de 11 in parc, dar propun ca la aceasta ora sa ne vedem la terasa de sub pod, acolo unde e lacul cu rate. Servim ceva bun si in plus avem masute ca sa ne desfasuram activitatea artistica.
Se mai inscrie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ce frumos.....va intalniti, bravo, faceti-o cat mai e vreme buna.. Ce rau imi pare ca stau atat de departe.

Asta e problema si la mine ca as vrea sa o dezvat pana nasc, ca dupa nu cred ca mai am sanse. La noi e chestie de teama...care culmea ca doar de vreo 2 luni a aparut. In principal daca adoarme ma pot muta de langa ea, ma mai strica peste noapte dar nu ar fi problema....chestia e ca adorm eu langa ea si nu mai mut in camera mea.
Iar bebe va sta in camera la noi. Nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie daca toata noaptea o sa ma trezesc pe rand cand la unul cand la altul. Happyyyyy voi fi....cred ca nu o sa indraznesc sa va pun poze cu mine o perioada.
Dar eu nu ma las. incerc intr-una.

Cu gradi....si Eliza azi am auzit ca nu a fost prea incantata de trezire...cred ca pe la mijlocul saptamanii e deja obosita si asta cred ca e motivul. acum perseveram cat putem.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liv ne inscriem si noi...dar parca pt week-end am vazut ploaie....

Mergi la inceput

Mica, eu vazusem ca sambata vor fi 16 grade, deci cam ca azi. duminica sunt sanse de ploaie. Vom vedea, mai sunt ceva zile pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Si noi venim in parc daca nu intervine ceva.

Mica ne vedem maine ; de fapt era reminder ca sa nu ma uiti acasa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Asa, deci pana acum sunt 2 fete si 2 baieti (edit: 3, cu Matei) inscrisi la pictura in parc .
Sper sa fie vreme buna!

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Daca-i vreme buna, venim si noi pe la 11.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Vas, daca o obisnuiesti asa, sigur nu scapi dupa ce nasti si o sa dormiti toate 3 sau toti 4, eu asa dorm si acum, deja am ani buni de cand nu am mai dormit singura si e greu. Fricile cred ca de abia de acum incep, si Andreea e la fel, daca se trezeste singura in camera si ziua urlaaa. Dar si daca o inveti sa doarma singura, cand nasti depinde de Eliza cum reactioneaza sa va vada ca voi dormiti impreuna si ea singura in camera, sunt copii care nu au treaba, dar Andreea se trezea si venea dupa mine, chiar daca dormea cu mama sau cu sotul.

Mergi la inceput