Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 5
dayanara spune:
eu am luat.o mov cu verde sau albastru ca aia de pe pagina, dar e tot marime micuta
cu alt fel de cioc nu cred ca au
denisa la ce te referi cu jucarii pt bumbo? sa le lipesti pe tavita aia cu ventuza?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
honeybaby spune:
Da Roxana, citisem pe aici pe forum ca ii tine pe copii ocupati jucariile acelea cu ventuza. Asta cand citeam despre bumbo.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa deci e pt masuta...ma gandeam ca e ceva ce se poate folosi fara
oricum dupa ce-am vazut ca se poate rasturna, bumbo e folosit mai des intors invers , circuit pt masinile lui ivan
POZE
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child Si eu am astazi un copil foarte marait, plangacios de-a binelea. De dimineata a vrut numai in brate, dar nu oricum, ci eu sa stau in picioare Bine-nteles ca nu a mancat nimic din solide, nici macar fructele care-i placeau. Sa vad deseara daca mananca iaurtul cu branzica. Am schimbat si noi scaunul de masina, se pare ca noul scaun are efect de somnifer, a dormit mare parte a drumului. Ma bucur, ca in scoica nu-i placea deloc. child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Ce scaun ati luat? Noi suntem inca in cautari...Parca fara sa-l vad nu as lua, dar in Tg.Mures nu gasesti tot ce vezi pe net, de aici nehotararea noastra...
Ma bucur ca ii place lui Albert in noul scaun, sa-l foloseasca sanatos!
carmickey spune:
am sters din poze si din filmulete...sper ca acum sa fie ok si din partea noastra...scuze...
azi am fost la cumparaturi cu fetita am pus-o in fata,dar imi era teama de politie...cei drept nu a plans deloc,chiar imi radea si vorbeam cu ea...
ne-am cumparat hainute de toamna...
PS
la mine nu merge sa deschid emoticoanele si vizualizeaza,azi nu au mers deloc,poate fi de la site-ul despre copii????
o seara buna...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramy77 Ce scaun ati luat? Noi suntem inca in cautari...Parca fara sa-l vad nu as lua, dar in Tg.Mures nu gasesti tot ce vezi pe net, de aici nehotararea noastra... Ma bucur ca ii place lui Albert in noul scaun, sa-l foloseasca sanatos! |
RAMY noi am primit scaunul, este un noul chicco zenith. Imi place ca e 0-18 luni si se pune si cu fata si cu spatele la sensul de mers.
Singurul inconvenient: are husa din supraelastic, mi-ar fi placut una de bumbac, poate gasesc sa iau separat.
Oricum, are un reductor care il ajuta, deocamdata, sa nu transpire.
Dar deja si ala e cam mic, poate gasesc sa iau si de ala.
Spor la cautat!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
carmickey spune:
voi dati copiilor cerealele astea? scrie ca au gluten...noi am cumparat dar nu stiu daca sunt bune!!!??
http://www.farmaciastejara.ro/nestle-cereale-somn-usor-wellbeing-p-1497.html
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
dayanara spune:
child sa stapaneasca albert sanatos scaunul
cam toate au husa sintetica, de obicei se cumpara alta de bumbac separat
POZE
irinabobe spune:
ioanact ok m-am linistit sper sa aiba toti dintii
andra multumesc sper ca pana la 9 luni sa stea cum trebuie in fund...
sanzi eu in fund nu il ridic de tot doar ii dau mainile sa se tina si eventual trag nitel dar max pana la 45 de grade apoi il las pe el sa munceasca, insa tot nu reuseste sa se ridice fara ajutorul meu inca
rmkristine eu am luat brownul de la helpnet asa ca la alea sigur gasesti.
denisa ete trebuie sa ma uit cum era pozitionata supapa chiar ma gandeam dc o trebui reglata in vreun fel ceva si nu ma pricep eu, da acu ma gandesc ca dc eu la 33 de ani nu reusesc sa sug cum trebuie bietu copil cum naiba sa se descurce...