Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DENISA - Sunt tare haioase jucariile respective si colorate si zornaitoare, dar .... nu-s, fata, cam scumpe? Acuma, zau, ca i-as lua toate nebuniile, dar parca exagerez cateodata. Cred ca voi cauta si pe alte site-uri macar orientativ si daca nu gasesc o varianta mai ieftina, atunci ii iau, totusi, una. Ma joc eu cu ea daca nu-i place.

REBIANA - Sa-mi trimiti PM cu ce vrei de acolo. Voi merge saptamana asta, dar stau dupa sot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Vreau si eu canuta Dr Brown. De care sa iau? Cu cioc moale? Si de unde as putea cumpara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miria- in farmacie erau unele la 35 si primele cale le-am postat erau 55. Cam scumpe, da, eu inca nu-i iau ca nu am masa la bumbo, il leagan nu sta bine in fund, iar scaunul de masa nu stiu cum arata exact. Cnnd o sa stea bine in fund ii iau una si gata .
Acum vrea sa-i iau ceva cu care sa se joace cand sta pe burta, poate asa sta mai mult se intoarce si ea.
ma gandeam la un pian sau cum le-o zice la chestiile alea galagioase cu clape.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Marina - de la Dona ( farmacia..)
Mi-am amintit.... am luat in vara servetele alea de la chicco, impotriva tantarilor si..... ii dau bebelunei , pe langa ca mirosea a citronella de la 5 metrii am venit acasa si cu muscaturi de tantari. Crema tot asa miroase ?? macar sa stiu ce caut la anul.

Mergi la inceput

DENISA - Da, jucariile zgomotoase si/sau luminoase sunt marea lor distractie. Aici sunt scoasa ca mi-au mai ramas de la Dami. Nu stiu cum a reusit sa nu le strice pe toate, ca parca-i "distrugatorul de jucarii".

De fapt, strica orice cu o rapiditate si o dexteritate uimitoare. Daca ai ceva pe care vrei cu orice pret sa-l schimbi, dar inca mai merge si nu te induri sa cumperi altul pe motivul asta doar, da-i-l lui Dami si rezolva ea.

Mergi la inceput

Denisa crema intr-adevar miroase puternic, dar nu ne-a intepat nimic de cand i-am tot dat cu ea. sunt multumita, avand in vedere ca iesim numai in parc unde e multa verdeata.
Nu mi-ai spus daca cu cioc moale sau nu?

Mergi la inceput

DENISA - Da, citronella contin toate astea naturistele sau bio, inclusiv bratarile.
Eu am mai cumparat, dupa ce am citit ingredientele din care sunt compuse, uleiuri volatile de la plafar si am stropit cu ele prin locurile pe unde stiam ca sta bebe. Au avut mare efect, sa stii.

Mergi la inceput

nu gasesc dr brown pe site-ul farmaciei

Mergi la inceput

Marina eu cu cioc moale am luat.

Mergi la inceput

Mariana - asa arata, doar ca asa capacul mov si manerele portocalii.
www.handi-craft.com/products/trainingcups.htm" target="_blank">http://www.handi-craft.com/products/trainingcups.htm

Edit- dute direct la farmacie. Site-ul ala al lor e o mare prostie. am impresia ca doar medicamentele si cosmeticele sunt pe site...

Mergi la inceput