Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

STANUCEL nu am batut apropo la nimeni.am scris asa...vb vine "ma plang"...
si chiar ma gandeam cand am scris...poate se supara vreo fata...dar nu mi-a venit in cap alta exprimare, pt ca ma daduse fiimea disparuta

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

RAMY, SA CREASCA MARE SI SANATOASA FRU,OASA TA!Mama , dar cate bunatati pe-acolo...pai nu ai auzit ca sunt fete la dieta pe aici?

LML Sara si Theodor!Sa fiti sanatosi si cumintei!

-iertare fetele
Child, eu tin acum doar faza 2..adica mancat sanatos in regim "low carb"
-diminetile sunt cam clare: iaurt activia cu 0.9% grasime si cu fulgi de ovaz, seminte de in macinate si fructe dehidratate(nu confiate)SAU pesmeti WASA cu magiun de Topoloveni (fara zahar sau indulcitor)

-pranz: de regula carne la gratar cu salata. Daca am chef de garnituri atunci fac: fasole verde scazuta, mazare cu sos de rosii, varza calita (din varza rosie) ciuperci sote. Mai fac ardei umpluti cateodata(orez doar basmati si carne doar vita-fara porc).

seara- salata de fasole boabe cu ton, sau ciuperci la cuptor cu sos gorgonzola, sau umplute cu branza, sunca de pui cu branzeturi si legume crude, sau spaghete din grau dur cu sos de rosii. sauorez basmati cu ciuperci, sau omleta/ochiuri, sau ceai cu pesmeti wasa si ceva branza Filadelphia/Almete

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

STANUCEL nu am batut apropo la nimeni.am scris asa...vb vine "ma plang"...
si chiar ma gandeam cand am scris...poate se supara vreo fata...dar nu mi-a venit in cap alta exprimare, pt ca ma daduse fiimea disparuta

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

k ...atunci spune-mi cum reusesti sa faci treaba si sa o multumesti si pe bebelusa ta??? care este secretul???

mersi

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Mai, fete, lamuriti-ma si pe mine cu ceva, ca-s nedumerita rau.
Meditez de aseara la chestiunea in cauza si nu-mi iese.
S-or transforma oamenii in uriasi? Isi schimba dimensiunile?

Copiii vostrii, raportat la varsta, ce lungime au?

Al meu are la 5 luni si 10 zile 70 cm. Teoretic/practic are dimensiunile unui copil de 1 an. M-am uitat si pe grafice, ca sa ma asigur ca asa este.

Deci, eu ce marime ii cumpar la hainute?
Asta-i dilema mea.

Ii iau intotdeauna mai mari, dar cu cat, ca nu mai am dupa ce sa ma orientez. Spre exemplu, acuma imbraca hainute de 6-9 luni.
Eu vreau sa-i cumpar pentru primavara cand s-ar apropia de varsta de 1 an, adica de 80cm. Ce marime ii iau?
La 18 luni, ar trebui sa aiba cam 85-90cm.

Sunt complet ametita, zau!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Hi Miria,

ca-ti mai bag o idee in cap... in functie de un os de la picior parca se poate calcula cu destula exactitate ce inaltime vor avea copiii la maturitate... acuma nu mai stiu eu exact care os, dar daca cauti sigur gasesti.. la un prieten de-a lui Magnus i-au facut masuratoarea asta, ca taica-su e de 2:10 iar el acuma la 4 ani are deja 110 cm cred....

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Oana,
User-ul OanaI a primit: 28 bucati ou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

salutare,

dragelor, daca va place....va rugam sa ne votati ! Multumim!

http://www.reclama mascata//avertizare/albume-foto/la-joaca/?avpage-albumPages=detail&showAlbum_poze=209118

pupicei la toata lumea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Miria,eu am luat teapa cu 3 costume (gen cosmonaut).cand am nascut-o ii erau prea mari acum ii sunt prea mici.(unul e de la Beneton 2 de la prenatal si am dat o caruta de bani.Acum caut nou nascut sa le dau de pomana ca mi-e mila de banii aruncati aiurea).Asa ca nu ii mai iau nimic inainte.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Hi,

daca tot iti plac mult de ce nu le mai tii....in eventualitatea ca mai vreti copiii, eu am avut majoritatea lucrurilor inca de la baiat, inclusiv cele mari, carut, scaunul de masina de la 1 an , jucarii , leagan si hoppser-ul; asta numai daca ai putin loc sa le depozitezi.. nu zic ca si eu acuma caut cui sa le dau, dar o prietena are casa mare si nu are inca copii, facem la ea in pod depozit de haine de copii; eu am avut si de la vara mea cateva haine de bebelusi, le-am tinut 9 ani!!! ca erau faine si s-a meritat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CRISTINA - Am auzit si eu, dar de cautat sa aflu n-am cautat ca nu stiu cu ce sa incep.
Mie mi-e nitel groaza cu Dami, ca la 5 ani jumatate zici ca-i a 2-a, a-3-a, iar la picior poarta 33-34. (Eu port 37)
Oare o face 46?

Vai, de mine!

Uite, chiar mi-ai dat tema sa vad cu aproximatie cam pe unde se cocoata amandoi.

Casi e mai finut la osatura decat Dami, desi e mai robust decat era ea mica. Ma rog, ii pe alt gen (al meu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

stire de ultima ora:il pupaceam pe Codrin sub barbita si cand a ras cu gura pana la urechi ce am vazut?? are 4 dinti sus!!!! Eu il asteptam pe al doilea de sus si cand colo au venit 3 deodatanu vreau sa ma gandesc ce dureri a avut zilele astea..si bolnavior si cu asemenea eruptie dentara
Acum se explica scaunele moi si dese!
Deci , la 6 luni si 1 saptamana avem 6 dinti mari si lati(si lA PROPRIU SI LA FIGURAT)!!!

Bumbitza,eu sper sa fi auzit gresit cu indemnizatia

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pana gasesc aia cu osu', ia, ce-am gasit!
Cum sa calculezi inaltimea copilului in functie de a parintilor:

Daca aveti un baiat
Înăltimea tatalui + înăltimea mamei + 13 cm, apoi împărtiti la 2.
Exemplu:
Tata=180 cm
Mama=160 cm
Băiatul: (180 cm + 160 cm + 13 cm) / 2 = 176,5 cm

Dacă aveti fetita
Înăltimea tatălui + înăltimea mamei - 13 cm, apoi împărtiti la 2.
Exemplu:
Tata=172 cm
Mama=166 cm
Fata: (172 cm + 166 cm - 13 cm) / 2 = 155,5 cm

Mergi la inceput