Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
Bumbitza spune:
Neata fetelor! Am dat morcov+mar fetei, apoi completare cu laptic si acum isi face somnul de frumusete.
Am inteles ca au dat la stiri despre reducerea indemnizatiei cu 15% sau revenirea la 600ron, stiti ceva despre asta?
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Ioanact spune:
Buna dimineata!
Citat: |
citat din mesajul lui iliraluca Va servesc si eu cu un cafe latte, mi-am facut eu unul si il savurez, tare bun. Alina, chiar se citeste fericirea din posturile tale ca ii place Ioanei la gradi. Bravo, sa o tineti tot asa. |
Multumim de !
Da! Si azi la fel a fost, mi-a dat drumul la mana, de la poarta.
Sper si eu sa o tina tot asa.
miria_cristina Justina la 5 luni, avea 67 cm si 7,300 kg.
Oaniacovita am votat si eu. La mine n-a m fost vin.
Multumim pentru vot! User-ul OanaI a primit: 22 bucati ou
LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: Briana Maria, Eduard Theodor si Sara!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
child spune:
Buna dimi!
Meniul de azi:
- para+banana+cereale
- supa crema de legume: cartof dulce+dovlecel+telina+morcov+
carnita pui
- cereale cu lapte/iaurt cu cereale
OANA vanzare placuta: 18 bucati ou, 7 kilograme carne, 10 litri vin
Inteleg ca Albert e cel mai scund de pe aici?
Avea la 6 luni si cateva zile cam 69 cm.
ANCA stiu ca mananci monti.
Ce mai faci de mancare? De azi sunt la dieta ca numai merge!
Ma enerveaza ca nu mai intru in hainele mele preferate si altele nici prin gand nu-mi trece sa iau!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
carmickey spune:
fetelor dati-mi un sfat,daca ii curge doar nasul ce sa ii dau? i-am dat nurofen,dar nu vreau sa mai continui,m-i se pare in zadar...
noi folosim pentru nasuc aparat nazal de la vibrocil...
va multumesc
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
asteropipan spune:
neata, fetelor!!!!
capuccino bun bunut pt cine vrea...cu niste biscuiti cu scortisoara.
MIRIA si fiimea la 6 luni avea 72cm...poarta body de 6-9 luni,ba chiar si de 12 luni.
depinde si de firma...oricum cele de 6-9 luni deja nu ii mai vin fff bine...mi sec pare ca o cam strang la pampers.
pt iarna i-am luat 12 luni.
CASTELANA eu acum am vz ca tu stai in Singapore...vai e orasul meu preferat..mie dor de magazinele alea superrrr
fetelor sanatate voua si iepurasilor vostri bolnaviori.
OANA votat...7 kg de carne
am pus poze cu dovada - de-a busilea in 4 labe
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
fug ca ma cheama piticutza mea..
si mandra mea e addicted to mommy, dar eu nu ma plang...nu exista bucurie mai mare pe lumea asta decat sa imi tin printesa in brate si sa o vad cum se bucura sa o vada pe mamica ei.
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
Ramy77 spune:
Neata si de la noi,
Facem cinste azi, facem 8 lunite!Deci, pe langa o fierbinte mai dam si cine ce doreste!
Am comandat scaunul auto, pana la urma ne-am hotarat la un Britax,sa vedem cand ne ajunge. Abia astept!
Despre hainute, nici eu nu prea am curaj sa iau cu mult inainte,ca nu stiu cum creste si am si eu haine care i le-am dat o data sau de doua ori sau au ramas noi ca nu-i mai erau bune. Acum am luat cateva bluzite cu maneca lunga,doua gecute mai groase,mai trebuie sa iau niste pantalonasi mai grosuti si ceva in picioruse mai de iarna. Ma inscriu si eu in club pentru incaltaminte Melania.
Oana, votat si azi,21 bucati ou, 9 bucati paine, 7 kilograme carne!deci, fara vin! Multumim de urare
Va pup, revin mai incolo ca s-a trezit atomelul.
asteropipan spune:
la multe lunite sarbatoritilor de azi si de zilele trecute
sunt putin cam ingrijorata:(((((
fiimea tuseste de azi dimineata:(((
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
babyangel spune:
Bumbitzo,eu stiam ca deja ne-au luat 15 % din bani..sau e vorba de inca 15%?? Eu sper din suflet sa nu se revina la 600
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 6-a
carmickey spune:
asteropipan..dar nu ma plang....:)) nu vreau sa fiu inteleasa gresit... am vrut sa vad cum se descurca si alte mamici cand trebuie sa stea mai mult timp cu bebelusul in brate...
Ramy77 la multe lunite sa fiti sanatoase si fericite...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
Bumbitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Bumbitzo,eu stiam ca deja ne-au luat 15 % din bani..sau e vorba de inca 15%?? Eu sper din suflet sa nu se revina la 600 Anca _ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 6-a |
este vorba despre o noua propunere, deci sa scada inca 15% sau 600ron
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!