Septembrie-Octombrie '10!Hai Aida!Hai vanyy! (174)
Raspunsuri - Pagina 5
botosel452 spune:
se pare ca, de cand Ana a devenit mamica, aici s-a cam asternut linistea....
Valentina
38+ 
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Olivia nu cred ca esti balena pana nu vad o poza Azi la 16:45 am programare la oftalmolog. Sunt curioasa daca isi da ok-ul sa pot naste normal. Va invit la o salata de vinete . 36+ cu ![]() http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Alo, alo duamna...ba-le-ri-na
...pai se poate asa confuzie
...mai ales ca dupa ce m-ai indopat cu salata de vinete
s-a schimbat situatia
(am pus totusi 2 poze cu burtoiul expandatLasand gluma la o parte, bafta multa la oftalmolog, Doamne ajuta sa-si dea acordul sa nasti normal.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
39+
Eric Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
office spune:
Multumesc fetelor care ne-au admirat in fotografii si felicitat pentru prima luna de viata!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
Voi ce parere aveti despre botezarea copilului toamna/iarna ( ploaie, frig, zapada etc)? A se face sau a nu se face, aceasta este intrebarea?![]()
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
eveline spune:
| citat din mesajul lui office Voi ce parere aveti despre botezarea copilului toamna/iarna ( ploaie, frig, zapada etc)? A se face sau a nu se face, aceasta este intrebarea? Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
Eu am botezat-o pe Bianca in ianuarie, nascuta fiind pe 5 decembrie. Avea o lunita jumate si totul a decurs OK. Biserica in care a avut loc botezul era incalzita (cat poate fi de incalzita o biserica), apa nu stiu cum era exact dar stiu ca nu era rece... si asta a fost. Banuiesc ca la raceli te referi cand pui intrebarea asta... Una peste alta totul a fost OK...
Am mai auzit eu povesti despre botezuri in care preotul nu era de acord sa incalzeasca apa din cristelnita sau in care biserica era neincalzita...se intampla, totul e sa te informezi dinainte.
In rest...hainite mai multe pe bebe si distractie placuta!
38+ Victor Darian si mamica de
Andreea Bianca
Olivia26 spune:
| citat din mesajul lui zozela Olivia,asa induci mai tu nasterea?! Baga si-un belly dance,poate mere mai bine |
Da' vad ca ai idei
...lasa ca scapi si tu dintre perne si sa vezi ce party tragem
...sau mai bine zis impingemEu am pus tot familionul sa parieze pt cate o data, maine e ziua aleasa de mine...nu-i bai ca premiul oricum mi-l castig...castigatorul primeste un scutec puturos
de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si
39+
Eric Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
fulguta28 spune:
Eu si sotul chiar ne-am pus problema asta tinand cont ca voi naste in oct. Pana la urma am hotarat sa facem botezul undeva la inceputul lui martie. In oct-noi bisericile si restaurantele sunt destul de ocupate cu nunti, plus ca trebuie sa ai si ceva banuti in buzunar pt un asemenea eveniment. Vrem sa fie ca la carte.
| citat din mesajul lui office Voi ce parere aveti despre botezarea copilului toamna/iarna ( ploaie, frig, zapada etc)? A se face sau a nu se face, aceasta este intrebarea? Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008) |
uta28 este
37+
cu Mara Elena------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
nastasie spune:
si eu pe razvan l-am nascut in nov si de sfantul ion il botezam.si am prins o zi ca de primavara.nu mi-a racit, l-am imbracat bine.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010varsta lui razvan
chichiutza spune:
Klari
Asadar veniram de la dr, colul s-a mutat din posterior in centrat, s-a scurtat si mai tare, dar zice ca e inchis si stam pana joi daaaaaaaaaaaar tre sa stau cuminte! Maine sun invitata sa fac o eco sa vedem cum stam cu greutatea, lichidul, placenta, si joi la prima ora cu bagajelele-n brate ne infatisam la camera de garda! Doamne ajuta!
![]()
Cristina
Toma Andrei 38+
AMR 3z
Klarisse spune:
Oooo Chichi salutam cu respect colul inchis si il rugam sa stea calm pana joi, sa nu ne faca vreo surpriza
.

Ma bucur ca totul este in regula.![]()
Klarisse
graviduta 38+
Matei
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 zile pana la marea intalnire

Baga si-un belly dance,poate mere mai bine