Septembrie-Octombrie '10!Hai Aida!Hai vanyy! (174)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eveline daaaa cand mergeam sa luam orarul si dupa aia ne opream la o cioco prin copou

tutz sa fie omu mai-mai

klarisse am folosit de la mine - pieptan, o suzeta desi aveau si ei dar vroiam sa se obisnuiasca cu a lui , chilotii, braul (desi ti-am zis ca marimi mici aveau da' eu is la alta marime ), deodorantul, o iconita, aparatul foto si o pereche de sosete. atat. ia-ti si una, 2 reviste pt cand va sta bebe la neonat ca la tv e o plictisealaaaaa

tanamera bafta azi la dr

andreea felicitari pt productie

zoze asta e avantajul "greutatii" - nu iti baga siiigur pe nimani in pat era sa o patesc si eu la baby

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

ce-o mai face Anuta de nu da nici un semn? Oare o fi vizitat-o colega de apartament la spital si s-a blocat emotional? Eu sper doar ca se ocupa cu admiratul piticaniei Maia si nu mai are ochi sau neuroni pt nimeni!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nadiutapm

Zoze, dupa prima noapte se mai eliberase din paturi dar noi am stat o noapte cu bebe tot in sala de travaliu, bine bebe era la salonul de nou-nascuti ii aducea la alaptat, insa tu ca lauza sa mai vezi si alte gravidute in chinurile facerii ori invers e tare nasol, eu am prins ambele faze

Chichi, bafta multa pe 30, sa se mai degajeze maternitatea si sa fie asa cum vrei tu.

Tutz, eu am baut ieri o cafea micuta cu mult lapte, si bebe a dormit linisita noaptea si eu la fel, sa nu fie de la 5 cani in sus

pupam burticile
Nadiutapm de Lidiuta 08.02.2007
39+ Laura Elena

Doamne ajuta sa fie bine, ca un pat oi gasi eu undeva!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Andreea felicitari pentru succesele cocktail-ului! Ai bagat ceva artilerie acolo nu gluma!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria_80 spune:

Dragi mamici si viitoare mamici, revin si eu pe forum dupa o pauza considerabila de cateva luni in care am citit cu interes postarile voastre. Informatiile primite pe aceasta cale mi-au fost de mare ajutor.

Astazi e prima zi de concediu si am zis sa profit.

Felicitari celor mai noi mamici - Nushulica, Ana si Moshulik.
Refacere rapida si sa va bucurati de comorile voastre - Stefan Alexandru, Maia Elena, Maria Alexandra.

Pentru listutza: noi avem un carucior roz, dar fara nume deocamdata si urmeaza sa nastem la medlife cu Dr. Parfene.

La ultima ecografie, saptamana trecuta, bebelina avea 2.500 g. Suntem in urma cu 18 zile, din care 10 zile acumulate doar in ultimele 4 saptamani ... dar ne facem noi mari.

37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mai3 multumesc mult am bagat la cap..acum astept sa ma apuce cheful sa pun si eu intr-un bagajel toate cele....
Asa o lene ca acum nu am experimentat niciodata.
Andreea super cocktailul tau, noteaza-l undeva pentru mamicile care vin din urma.

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Am fugit la dr! Abia astept intalnirea cu calutul!

Cristina Toma Andrei 38+
AMR 3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Andreea, Zoze, Chichi, Nadiuta - multumesc pt raspunsuri. Cafeaua o beau tocmai pt ca sunt ametita fara, am tensiune mica. Dar imi faceam griji ca daca beau eu, bebelina va fi agitata toata ziua si noaptea

Ana ma gandesc ca inca este la spital, presupun ca o tin acolo 3 zile.
Asteptam oricum semn de la ea

Tutz 38 cu Julia
AMR max 14 zile

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Chichi toate gandurile bune sunt la tine, asteptam vesti.

Klarisse graviduta 38+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria_80 spune:

Multumesc frumos pentru modificarile din listutza

Mergi la inceput