Sustineti politia romana in tot ce face?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

si bugetarul este tot un contribuabil amarat, pentru ca plateste taxe si impozite la fel ca toti ceilalti, sau poate de multe ori mai mult pentru ca la el nu merge sa i se plateasca un salariu in mana si altul sa fie trecut in cartea de munca.
Cat despre " nevoile fiziologice" astea ar putea insemna hrana pentru familia pe care o are, nemaipunand la socoteala intretinere si alte cheltuieli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns swluvm spune:

"inainte sa pretind sa-mi fie repectate"nevoile fiziologice"
Nu trebuie sa le pretinzi, intr-un stat civilizat democratic, cum vrei tu,sau in Germania poftim ca sa intelegi, sunt ASIGURATE nu pretinse, de SALARIU deci nevoile FIZIOLOGICE DE LA BAZA PIRAMIDEI SUNT ASIGURATE DE SALARIU

Simplicity is the ultimate sophistication!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

100%de acord cu politia! in tara asta in care suntem mintiti, furati pe fata in Parlament, infometati si invrajbiti intre noi, uite ca politistii au prins curaj; nu consider nimic ilegal in ce au facut, marsul a fost absolut legal, au cerut acordul primarului, acesta a considerat ca e mars spontan, asa ca nu vad ce tot ii dam inainte cu marsul neautorizat; la cum vorbeste presedintele si la cate ilegalitati au facut oamenii din jurul lui, ce au facut politistii la miting e floare la ureche....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Care "nevoi fiziologice"le-au fost incalcate?

De ex angajatii MI care asigura paza ambasadelor,consulatelor,resedintelor ambasadorilor,nu au unde sa-si faca "nevoile fiziologice"
Poate la asta s-a referit domnul de mai sus.
Edit,nu,nu e asta,nu stiu la ce se refera,poate la faptul ca nu mai au bani sa manance...sincer,sunt un pic in ceata!Si parol ca n-am nimic la bord

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Daca ai ales-o,se presupune ca-tzi place si itzi faci datoria!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Tocmai pentru asta multi nu-si dau demisia din politistii care cu adevarat isi fac treaba, ca le place ceea ce fac, au o pregatire pentru asa ceva(exclus ID-istii, FFR-istii). Si celorlalti le place ce fac ca le vine de undeva spaga.
Legat de spaga, ca si la subiectul cu cersetoria, consider ca lumea este vinovata ca le da spaga. Asuma-ti frate greseala pe care ai facut-o. Ti-e teama ca ramai fara permis, asta e taticule daca iti place sa calci pedala pana la fund fara sa bagi de seama ca ai depasit limita regulamentara sau sa comiti diverse infractiuni si contraventii. Si la ce drumuri avem, eu nu mi-as rupe masina calcand pedala la refuz.
Vad ca nimeni nu pomeneste de cei din Penitenciare. Si acolo alta tarasenie. Iti faci treaba cat ti-o faci, dar si cand iti pune puscariasul ca nevasta ta are ochi albastri si copilul invata la scoala X si ca o sa aiba grija de ei prietenii lui ramasi afara, iti cam vine sa o dai la pace cu el. Sunt politisti amenintati de interlopi, dar si politisti ce-i alimenteaza cu putina iarba, telefoane. Si asta tot din cauze de amenintare, cred eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Asta cu nevoile fiziologice si alaturarea piramidei lui Maslow cu legea m-a facut sa zambesc... larg.

Bravo Adialex (sper ca lex nu se refera la lege).

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am auzit un bun prieten explicand urmatorul lucru: "Bun, cand am intrat in politie am depus un juramant, trebuie sa fac sacrificii pentru meseria asta, stiam in ce ma bag cand am intrat. Dar cum sa imi mai vina mie sa ma sacrific si sa fiu mandru de ceea ce fac, cand ajung acasa si nevasta si copii nu mai au nici un respect pentru mine, ca barbat in casa, pt ca nu sunt in stare sa le asigur traiul de zi cu zi. Nu mai pot sa le cumpar mancarea sau hainele de care au nevoie sau sa imi platesc rata si ne da afara din casa? Inteleg sa ma sacrific cand merita, dar acum, mai merita...?". Prietenul meu lucreaza la SPIR, nu la rutiera, nu a luat niciodata spaga in viata lui, isi pune la fiecare misiune viata in pericol pentru are de-a face cu infractori periculosi, violenti, nebuni cu barda in mana. Sefii lui sunt schimbati in functie de interesele politice si economice locale (de multe ori, marii infractori care sustin oamenii politici locali dicteaza din umbra cine este seful politiei).

Sa nu spuneti ca ar trebui sa isi ia un al doile job, pt ca statutul ii interzice acest lucru.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Revenim la problema acuta a coruptiei. A facut vreo categorie profesionala miting in vederea eradicarii acesteia in domeniul respectiv? Au iesit politistii la protest sa faca scandal ca sunt intimidati de infractori, ca au sefi corupti, ca legile sunt proaste si nu isi pot exercita corect atributiile?
La fel cu profesorii, imi amintesc foarte clar ca s-a pus intotdeauna problema absolut corecta a salariilor. Dar a mentionat vreunul problema proastelor legi, sufocarii administrative si birocratizarii exagerate, faptul ca un bun si dedicat profesor primeste acelasi salariu cu un profesor semi-alfabetizat (din ce in ce mai multi)etc etc?
Medicii au tot dreptul sa protesteze pentru proastele salarii, dar ei ca direct interesati de asta, au protestat vreodata si impotriva monopolului statului in asigurarile de sanatate ce are ca efect coruptia generalizata din sistem,acordarea de licitatii preferentiale pentru medicamente etc etc lucruri ce fac ca desi bugetul sanatatii este mai mare de patru ori decat in 2004, salariile sunt la fel de mici sau mai mici?

Pentru toate astea exista o cauza si guvernul nu ia suficient de rapid si eficient masurile care se impun. Dar cei din toate aceste sisteme cunosc cauzele in mod direct si totusi intotdeauna protesteaza la efecte, niciodata nu preseaza pe cei ce au dezicia politica sa umble la cauze.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Laura25, prietenul acela al tau are dreptate.
Si din pacate asta este situatia cam peste tot.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Nu, Inaioana, oamenii aceia nu au vrut sa inlature cauzele sau nu i-a interesat pentru ca mereu gaseau o portita fie in meditatii, fie in cadouri, fie in mita, fie in...

Acuma, portitele s-au cam inchis datorita scaderii nivelului de trai al celor care erau potentialii "donatori".

vivi

Mergi la inceput