Sustineti politia romana in tot ce face?
Raspunsuri - Pagina 6
inaioana spune:
Viviana, merita sa adaugi si:
Art. 45
(1) Politistului ii este interzis:
b) sa exprime opinii sau preferinte politice la locul de munca sau in public;
e) sa declare sau sa participe la greve, precum si la mitinguri, demonstratii, procesiuni sau orice alte intruniri cu caracter politic;
Art. 43
Politistul este obligat:
d) sa aiba o conduita corecta, sa nu abuzeze de calitatea oficiala si sa nu compromita, prin activitatea sa publica ORI PRIVATA, prestigiul functiei sau al institutiei din care face parte.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
valentinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viviana Sa i-o puna Valentina! Si sa-i dea si amenda daca a gresit. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
valentinag spune:
Ina,pentru ca au incalcat legea sa-i dea afara!Scurt si cuprinzator!
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
swluvm spune:
Revin, pe mine nu ma intereseaza presedintele pentru simplu fapt ca nu-l consider presedinte si punct. Nu sunt de acord cu "daca face ala facem si noi", sustin politistii asa cum sustin salvamontistii, profesorii, medicii, ISU, etc... si ii vreau pe toti in strada strigand ce au strigat politistii. De ce? nu pentru ca sunt huligan ci pentru ca sunt drepturile lor acordate prin lege, lege care a fost incalcata. Verificati si voi piramida lui Maslow inainte de nevoile de STATUT SI RESPECT exista NEVOILE FIZIOLOGICE. Nevoi ce au fost incalcate.
Simplicity is the ultimate sophistication!
inaioana spune:
Este foarte interesant ca efectele legitime ale votului democratic sunt mai putin respectabile decat obscenitatile perorate de "furia populara".
Au fost cele categorii profesionale enumerate de tine incatusate si infometate? Li s-a interezis sa mearga la toaleta? Care nevoi de baza le-au fost incalcate si cum anume astfel incat a fost imperativ necesar sa dea in sindromul Tourette in spatiul public si apoi fata institutiei presedintiei, cu sau fara presedinte legitim intransa?
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
andacos spune:
| citat din mesajul lui swluvm Verificati si voi piramida lui Maslow inainte de nevoile de STATUT SI RESPECT exista NEVOILE FIZIOLOGICE. Nevoi ce au fost incalcate. Simplicity is the ultimate sophistication! |
Care "nevoi fiziologice"le-au fost incalcate?
Ba eu cred ca e invers,inainte sa pretind sa-mi fie repectate"nevoile fiziologice"
dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
swluvm spune:
Fara sa te superi pe mine eu cred ca ar trebui sa (re)vizionezi Piramida lui Maslow ca sa intelegi mai bine, pana ce nevoile de la baza nu sunt respectate nu poate evolua omul la cele de la vf.
swluvm spune:
Da am incercat sa pun un link dar nu merge probabil din cauza reclamei, search google, piramida lui Maslow, imagini, acolo vei gasi raspunsul cu nevoile fiziologice si cu salariul!
rall spune:
| citat din mesajul lui Roxana Nu ma mira nimic atata vreme cat liderii sindicali sunt actionati la trustul Realitatea si buni prieteni cu Vantu |
Da, altfel politistii sunt foarte multumiti de salarii si conditiile de munca, e doar vina lu' Vantu
Rufus spune:
| citat din mesajul lui andacos Care "nevoi fiziologice"le-au fost incalcate? |
Dana, te cam risti cu intrebarea asta...cine stie ce ti se raspunde...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008