Suntem in clasa a -II-a :2010-2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
sorana spune:
Merci tuturor de urari.
De serbat serbam abia pe 9 oct. Azi am dus doar bomboane la scoala si stam un pic cu sora mea.
Alba-ca Zapada sanatate fetitei.
La noi circula o raceala pe la scoala, nu ce zici tu.
Liviana tu trebuie sa te interesezi la cei care sunt acum a Iv-a nu a II-a. Fetita mea nu-i la scolile enumerate de tine dar aici nu stiu daca stiu mamicile ce invatatoare sunt acum a IV-a.
happiness spune:
Alba ca Zapada,multa sanatate micutei!Si a mea e un pic fornaita,dar am papat inghetata si ieri, vad ca nu e mai rau...
Anka74 spune:
La Multi Ani pentr Monica, Sorana!
Sunt cateva fete pe aici - mamici/fetite - care imi sunt tare tare dragi si de la care incerc sa "fur" cat mai multe...
Noi suntem mai micuti putin, abia am facut 6 ani...asa ca urarile vin de la balanta la balanta!
Iar la anul vom fi scolari....
happiness spune:
Anka74,bucura-te de clipele de libertate de acum.E bine si la scoala, dar parca mi-e dor sa merg la gradi si sa o iau de acolo.![]()
loryi1974 spune:
La Multi Ani,Monica!Sa fii sanatoasa si fericita!
Noi am avut acum cateva saptamani simptomele alea.
Am citit de dimineata ca in Romania s-a raportat o crestere a nr.virozelor la mijlocul lui sept.Iar acum,ca se si raceste vremea.....
cami2003 spune:
Alba_ca_zapada - cred ca are enterocolita .Asa au avut si copiii mei anul trecut in decembrie - adusa de la scoala. Face febra mare - peste 39, cu dureri de cap si somnolenta. Am fost la Gr Alexandrescu si i-a dat tratament si regim (ercefuril, metroclopramid, enterol, numai biscuiti, stixuri, covrigei sarati si mult ceai). Nu trece fara tratament si slabeste copilul f mult. Regimul e complicat, pe zile. Neaparat la dr. Saptamana trecuta o colega a fiicei mele a fost in spital pt ca voma si apa si imi era teama sa nu ia si ea din nou. Vezi ca se ia la toti membrii familiei. Mare grija la igiena si sa nu mearga la scoala bolnava.
anya spune:
Monica, la multi ani!!! Sorana, sa fiti sanatosi cu totii si sa va aduca doar bucurii!
Alba_ca_zapada, si ai mei baieti au avut acum cateva saptamani enteroviroza de-asta. Unul a facut febra (max 39) si scaune moi iar celalalt varsaturi si scaune moi, dar fara febra. Amandoi au avut dureri de burta f puternice. Apatici nu aveau vreme sa fie, ca erau la mare si aveau grija sa boleasca mai mult noaptea. Ziua era pt plaja/baie/distractie. I-am lasat in pace sa nu manance aproape nimic vre-o doua zile. Am tratat doar simptome (un supozitor pt febra, loperamid, furazolidon, nospa, metoclopramid). Cam 3 zile au fost mai "cacaciosi", durerea de burta a mai persistat cateva zile.
Anka74 - la multi ani si voua. Stiu cum e cu balantele, ca am si eu doua (sotul si un copil)
.
lbelciug spune:
Sorana, multumesc pt raspuns. Am intrebat si la grupul de copii de cl a 4-a insa nu am primit raspuns. Asa cum ai intuit ma intereseaza si info despre scoli (59 sau 279) in general si despre after-school.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alba_ca_zapada spune:
Multumim pentru urarile de sanatate.
Cred ca in aceasta perioada este foarte incercata imunitatea copiilor.
Dimineata cand copilasii merg la scoala este o temperatura mai scazuta decat la pranz si probabil ca aerul rece ii sensibilizeaza un pic, asa incat aveti grija...
sorana spune:
Multumim tuturor de urari si "La multi ani" tuturor balantelor.
Anka esti o draguta 
Liviana imi pare rau, nici macar nu stiu in ce cartier sunt scolile respective.
Noi am avut prima "surpriza". Le-a zis sa invete o poezie si a doua zi i-a pus s-o scrie! Daca stiam poate incercam s-o scriem acasa o data. asa e rosie toata
. Adica a stiut poezia dar a scris numai cu litera mica la inceput de vers, a mai maincat 2 litere si 2 virgule ... asta e, data viitoare stim ca "invatati poezia" nu inseamna doar s-o stii pe dinafara ...
Fata de cls I fi-mea s-a sucit in sensul ca acum ii place matematica iar romana o plictiseste (cica). Eu cred ca mai degraba ii e lene sa scrie si acum scriu ceva mai mult la romana.
Din pacate nu-i place noua profa de italiana. Cea de anul trecut i-a placut mult, cea de anul asta nu-i place. Sper totusi ca italiana va invata indiferent de "placutul" profei.
Si intrucat nu-i place nici sportul (aici nu mi-e clar daca nu-i place doamna sau nu-i place ce fac) a gasit solutia sa nu mai faca sportul - cica daca n-are coada n-o mai ia doamna la sport, deci de acum isi va scoate elasticul ca sa stea in clasa ![]()