Albinute & bondari de mar-apr '07 (149)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Caut papucei flexibili pentru dans marimea 22. In Titan (unde m-a sfatuit profesoara sa merg sa-i iau) au numai de la 24 in sus.Ati mai vazut/auzit ca ar fi undeva? Multumesc!

Si Maria are putin nasul infundat si azi noapte nu a dormit bine. In rest nu are febra, nu-i curge nasul, nu tuseste si cica nu o doare gatul. Acum motive de o usoara raceala ar avea ca ieri am fost dimineata la ferma animalelor si atata a mai alergat si s-a jucat pe acolo cu copiii bonei ca azi toti erau cam raciti....Maine nu stiu dc va merge la gradi mai ales ca marti e gradinita inchisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

Caut papucei flexibili pentru dans marimea 22. In Titan (unde m-a sfatuit profesoara sa merg sa-i iau) au numai de la 24 in sus.Ati mai vazut/auzit ca ar fi undeva? Multumesc!

incearca la decathlon, sunt niste papucei de gimnastica, parca erau si marimi mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Multumesc Roxanici.

Chiar ne gandeam si noi azi ca ar fi sanse la Decathlon ca-mi amintesc sa fi vazut niste body-uri mici pt gimnastica si poate au si papucei. Dar cum nu am ajuns week-endul asta ramane pe saptamana viitoare ca e aproape de iesirea pe autostrada Bucuresti-Pitesti deci ffff departe de noi.
Oricum se pare ca maine nu va avea nevoie de papucei ca sare lectia de balet ca tuseste si-i curge si nasul, deci nu merge nici la gradi, tb sa ajungem si la medic si tot asa.

Ce ma enerveaza vremea asta nenorocita, nici cand, nici frig dupa atatea zile super calduroase. data asta chiar cred ca nu-i viroza de la gradi ci o raceala cu care s-a pricopsit de afara ca a alergat mult, a transpirat, a tras aer rece dint-o data..... Preferam gerurile d eiarna trecuta ca nu a avut nimic. Stiam una si buna ca e frig si o imbracam ca atare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Tzuna, pe langa circ e un magazin pentru balerine. Au inclusiv costume de copii si boante (?). Cum ar trebui sa arate papucii, sa intreb acolo? e un model special? cat sa coste?

Diana ma gandeam la voi azi. Ce face Alex? dar tu cu nodulul acela din os ce ai mai facut?

Noi am trecut de a doua raceala cu muci si tuse, fara febra de data asta, bine ca apogeul e in w-end si nu lipseste de la gradi.

Ma enerveaza tare de tot vremea asta posaca. As fi vrut alta toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineata!
Haideti la o , un ceai fierbinte!!!
Brrrr, ce frig era de dimi...8 grade...azi i-am dat dres pe sub pantaloni, plus tricou cu maneca lunga , geaca si o caciulita. A venit toamna friguroasa...Decat vremea asta ciudata, vorba Tzunei, mai bine iarna, stim o treaba...

A, saru'mana frumos fetele pt aprecieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

matei a intrat in mini-vacanta. tuseste si nu il ducem la gradi. e drept ca tusesc mai toti copiii, dar sa speram ca azi si maine dc ii facem tratament o sa-i treaca. oricum maine e inchisa gradinita de ziua educatorului.

sa aveti o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza......multa sanatate!of ce perioada nesuferita...nici noi nu servim azi gradi,sta cu tasu acasa,dar maine nu stiu cu cine mama sarmana nu prea poate.....

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Ioana sanatate multa lui Matei!
Ziua de maine e libera in mod oficial sau sunt doar cateva gradi care nu "activeaza" maine? Noua nu ne-a zis nimic de dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Neatza !!Nici pe noi nu ne-a anuntat nimeni de ziua educatorului.
Edy e mucios dar totusi in parametrii,faza naspa e ca la gradi cere la wc tarziu cand se scapa deja pe el,nu stiu de ce ca acasa n-are faze d-astea,sper sa fie doar o problema de adaptare.

Tzuna poate iti faci timp sa treci pe la noi sa-ti dau vopseaua,sa-mi spui ce culori vrei si cam cata.

Carmenfr am admirat-o pe d-soara,foarte foarte dulce.

Sanatate multa bolnaviorilor si o saptamana minunata va doresc.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2

Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

rein, multumim ca ti-ai adus aminte de noi nu prea m-am bagat in discutii in ultima vreme pentru ca nu ma simt in acelasi tip de probleme pe care le aveti majoritatea nu gradinita, nu raceli, nu cursuri optionale, nu limbi straine, nu bani de dat la gradi etc ...

Intre timp Alex s-a recuperat complet (merge bine, alearga, sare, doar ca oboseste mai repede decat inainte de accident), a invatat si sa inoate cu ocazia asta, si face de cateva ori turul bazinului de recuperare
A avut totusi o problema de sanatate - o alergie despre care s-a presupus ca ar fi de la nuci (ceea ce ar fi fost grav, ca e de-aia cu sufocare si soc anafilactic); pana la urma a fost "doar" de la niste aditivi alimentari din cornul primit de scolari in celebrul program (i l-a adus nepotica, e in a 3-a)...

Problema mea de la os s-a dovedit a fi (RMN-ul a confirmat rezultatul biorezonantei) o articulatie distrusa foarte inflamata, iau (de capul meu) niste suplimente din plante care ajuta incheieturile si nu ma mai doare, chiar daca inflamatia aia nu cred ca se va mai retrage vreodata. N-am mai ajuns la nici un medic care sa mearga mai departe cu investigatia.

Eu am terminat sambata www.facebook.com/album.php?aid=516280&id=619250200&l=53796e8123" target="_blank">Maratonul Pietrei Craiului intreaga si sanatoasa A fost senzational (da, asta e cuvantul potrivit, de fapt cam asta cred eu ca e definitia acestui cuvant ) O sa scriu si povestea maratonului, numai sa imi fac putin timp si sa mai treaca febra musculara.

Si in campania de la semnatura am reusit sa strangem cam 30% din bani

Cam astea sunt noutatile mele...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput