Albinute & bondari de mar-apr '07 (149)
Raspunsuri - Pagina 20
carmenefr spune:
Buna dimineata!
Si la noi plouaaaaaaaaaaaa,a plouat toata noaptea, si de dimineata la fel, cel putin la munca, era si-un vant, de-ti trebuia mama umbrelei sa reziste
Sanatate multa piticilor!
Noi, slava Domnului, inca n-avem nimic. Totusi, sunt curioasa cat ne tine. Pt ca , la gradi sunt copii bolnaviori. Ieri cand o imbracam pe Teodora, a venit langa noi un pusti din grupa, si-a inceput sa tuseasca...tuse zdravana.Ma uitam....cand la Teodora cand la copil...
Asistenta care ii verifica in gat, stia ca am fost 2ani la cresa, aprecia cresa la care am fost, ma rog, ideea e ca se crease asa, un fel de intimitate, si tot povestind de imunizare, raceli si muci, ne-a zis pe fata ca daca e copilul bolnav rau(gen febra, muci colorati),atunci nu-i primesc.In rest, daca ii curge un pic nasul...nu se pune...ca intr-un final gradinita e ca o firma, nu are clienti , se inchide !!!Asa ca tre' sa inchida ochii, sa-i primeasca cam pe toti.
carmenefr spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kitty http://www.youtube.com/watch?v=PDa1Ek3LVlc&feature=player_embedded Am gasit asta pe forum si mi-a placut...aviz dependentilor. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven |
Super Kitty!
gabi78 spune:
citat din mesajul lui Kitty http://www.youtube.com/watch?v=PDa1Ek3LVlc&feature=player_embedded Am gasit asta pe forum si mi-a placut...aviz dependentilor. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven |
SUPERB
Kitty spune:
Daca tot v-am avertizat azi cu dependenta, hai sa mai scriu.., ca azi cand stau si eu calare pe forum, voi ati mutit aproape de tot.
Am vazut ieri un film (daaaa....unul intreg ) Terminalul cu Tom Hanks in regia lui Steven Spielberg. Mi-a placut foarte mult, vi-l recomand.
menuet spune:
citat din mesajul lui Kitty Daca tot v-am avertizat azi cu dependenta, hai sa mai scriu.., ca azi cand stau si eu calare pe forum, voi ati mutit aproape de tot. Am vazut ieri un film (daaaa....unul intreg ) Terminalul cu Tom Hanks in regia lui Steven Spielberg. Mi-a placut foarte mult, vi-l recomand. Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven |
E cel cu Zeta Jones, traieste el intr-un aeroport?Daca da intr-adevar bun film!
Laina spune:
mmm...filme....ce-or mai fi si alea...:))
acu serios, eu n-am mai vazut un film de 100 de ani. in afara de fragmentele pe care le mai prind pe la TV. da' oricum, am cam inceput sa ma dezobisnuiesc si de asta.
Imi pare rau ca nu va pot trimite o raza de soare...si la noi plouaaaaaaa, dar noi psihic stam bine, deci soare din asta poftiti de luati!
Uof, stiu cum este si cu copilul bolnav, si cu copilul sanatos pe care ti-i frica sa nu-l imbolnaveasca altul. E fosrte greu de dat un verdict, eu una ma abtin de la asta, pentru ca efectiv nu am cum sa stiu care este situatia din familia copilului. Cunosc tot felul de cazuri, stiu si parinti care arunca puiul la gradi indiferent de stare, indiferent daca au cu cine sa-l lase...dar cunosc si cazuri gen mama singura, cu doi copii, care mai si lucreaza vreo 10 ore pe zi... Mai bine sa-L lasam pe Dumnezeu sa judece, si tot El sa aiba grija de fiecare dintre noi in parte.
Kitty, stii asta de fapt, ca tu esti cea mai buna mama pentru copiii tai. Ii iubesti si te iubesc la randul lor. relaxeaza-te si nu-ti mai face atatea griji, si va fi mult mai bine. Oricum, daca tu zici ca alergi prea mult dupa activitati, poate ai reusi sa-i lasi pe ei sa dicteze ce si cand vor sa faca...nu se va intampla nimic daca stati degeaba o zi, e o zi castigata dpdv al relatiilor dintre voi. Pup.
Pisik...nu stiu ce sa spun. e usor sa zici ceva din afara. daca tu simti ca ar fi mai bine sa o mai tii acasa, atunci asculta de inima ta de mama si sigur va fi bine. pupam si va dorim multa sanatate!
pisikuta spune:
hellooo!! kit, sint si eu pe aici!
eu ma miram un pic a necredinta, un pic a invidie ca numai al meu se mbolnaveste de cand a inceput gradi. dar cum e la grupa mijlocie, asa o fi, ceilalti or fi mai imuni...
despre polemica zilei, habar n am cum s a starnit, dar opinand la fel de subiectiv ca oricare altul, si reusind totusi sa nu fiu nici cabotina nici melodramatica, nu e responsabil sa i duci pe bietii copii la doua zile dupa debutul unei viroze in plin colectiv, unde inca nu e incalzita sala, unde in primul rand ii faci lui rau.
iar aia cu fiola de algocalmin tine de alt secol, ala care a trecut, nu mai zic de cantitatea atat de mare ptr un biet copilas.
kit, foarte tare clipul. in categoria device urilor care ne fura viata intra si calculatorul(cu inet si site uri de socializare, ha, ha, deconecteaza te repede!! :D).
si filmul e tare, abia acum l ai vazut? ia sa l trag de urechi pe capcalinul tau, sa te duca la cinemau mai des!
stii de ce insist cu mersul la gradi? am sentimentul ca de la bunici nu mai invata ce trebuie, nu se mai dezvolta, ptr ca face ce vrea cu ei si din ei, ptr ca ei sint prea slabi si nu nteleg ca n o ajuta asa. de pilda, nu accepta sa i se citeasca nici macar o poveste, pe motiv ca nu vrea ea. asta una. a doua, ca s a invatat sa stea numa' intre mosi(bunicii si noi, desigur :)), si nelocuind la bloc, nu e gasca, strada fara copii, nu e normal ptr ea. e timida, in prezenta copiilor tre' sa iasa mama n fata intai, sa i faca introducerea, apoi abia se joaca cu ei.
cand citesc de jules cum povesteste, pune in scena povestile cunoscute, ma gandesc cat de in urma e nana. ea se joaca singura sau cu noi, imita din desenele cu mickey nmouse si atat, fredoneaza sau canta tot timpul( e mare melomana), dar nu reproduce nimic altceva si nici nu dezvolta alt interes decat asta ptr mickey.
asa ca imi e greu sa spun la 3 ani si 8 luni sa mai stea acasa, cu bunicii.
ieri am fost la alt medic, i a dat isoprinosine, tinctura din mugur de coacaz negru, tinctura din muguri de carpen, doua homeopate, bryonia si pulsatilla(ptr timiditate asta). bineinteles ca era de paretre ca n ar fi trebuit sa ia iar antibiotic. acum eprea tarziu.
si, daca mai face vreun episod de tuse astmatica, trebuie asa mai faca o cura de singulaire. rox, a luat si raresoiu sau nu mai tin eu minte( ca ei erau colegi de bronsiolite si bronsite...:))? voi ce scheme de imunizare mai aveti, pe langa bronchovaxom( nana a luat abia prima tura de 10 zile; acum are si isoprinosinul ala plus naturistele).
baaai, si se constipaaa...azi cred ca i dau la desert un supozitor cu glicerina, chit c o sa urle si n o sa ma ierte 5 zile...
na, c a dat si soarele. la propriu!
va pup!
pisikuta spune:
kit, imi place ce ti a scris laina. pune o sa ti mai zica de astea, cand nu te simti in siguranta.