Fulguleti de nov-dec 2006 (234)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

donia, acs m-ati facut sa imi incep ziua zambind si razand ... ce mod mai bun de atat o fi?
ruxandra offff, bine ca nu a fost nimic mai grav, dar imi inchipui prin ce ati trecut .

pustiul meu a declar, iar, ca s-a saturat de medicamente . cred si eu. ma rog, problema este mai ales la klacid, care e amar si rauuuuuuuuuuu tare. dar multumim lui DD diseara e ultima doze, ramanem doar pe cedax, iar din asta mai cere dupa ce il ia .

de luni, cand terminam cu antibioticele vom incepe isoprinosina 1 luna, sirop de echinaceea cu propolis, continuam schema de bronhovaxom. mai trebuie sa asteptam incat o sapt - 10 zile si abia dupa aceea putem sa facem prevenarul, dar, sper eu, sa nu se mai lipeasca nimic de el si sa il putem face si atunci.
probabil gradi va servi dupa vacanta din noiembrie. vreau mai intai sa il vad sanatos tun, cu prevenarul facut si sa mai stea acasa vreo sapt dupa prevenar, desi in spunea doctorita ca anticorpii se dezvolta la nivelul maxim la o luna dupa injectare. dar si o sapt-10 zile de stat acasa dupa injectare inseamna ceva ... e mai mult decat nimic.

eu sunt fericita, am in sfarsit birou. am lucrat aseara si nu am mai plans (fara ghilimele) de durere de spate, deci a fost o investitie fff buna. cu ocazia reamenajarii sufrageriei i-am luat si lui dani wii . a muncit aseara ... si la box, si la tenis, si la baseball (unde m-a batut groaznic ).

eu tot racita, am dat cumva in sinuzita, dar o scot eu cumva la capat.

deci, simt eu, ca suntem pe drumul cel bun, am cumva senzatia ca se aseaza toate la locul lor. astept si sfarsitul de luna sa vad daca ce mai lipseste va aparea .

gasca si multa sanatate celor bolnaviori si "tusitori"

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Iei eram in sedinta cu sefii ai mari.. cand suna telefonul, de la gradinita: G a avut un accident, nu va speriati.. a cazut si si-a rupt buza si gingia, dar cum nu prea se opreste sangerarea va sugeram sa-l duceti la un stomatolog. Il duce tati valvartej.. radiografie, noroc ca nimic busit pe la dinti. Si nici nu fu nevoie de cusut. Oricum asistenta de la gradinita a procedat corect, tinut acolo compresa fest.. ceea ce a contat.

Brrr... cel mai ingrozitor telefon pe care poate sa-l primeasca un parinte! Slava Domnului ca n-a fost mai grav!
S-a speriat G? Tu?
Da, incep cu literele, au facut pana acum s, i, t, a si p. Plus cuvinte: it, a, is, I. Numerele de la 1 la 5. Insa vor relua aceleasi lucruri inclusiv in clasa a doua, sa aiba timp sa le invete toata lumea. Fara stres
Sa-i fi vazut pe piticuti cum se straduiau sa scrie literele de tipar, si inca pe alea mici, plus cifrele! La cifre a fost frumos ca imi daduse profa o poezie pentru fiecare cifra, iar la 5 ultimul vers era "ups, am uitat palaria!" adica liniuta de sus. Asa se distrau micutii si faceau palaria cu o viteza si cu un sarg, ca nu mai puteam sa ii opresc. "Again, again!"

Laura, sa te folosesti sanatoasa si bucuroasa de birou! Nu ai concurenta cu Dani? Aaa, ca am citit de wii, inteleg!
Sanatate multa! Ce inseamna sa ai copilul bolnav, nici n-ai mai avut loc sa te plangi si tu!

Io in campia muncii zilele urmatoare, voua in schimb va doresc un week-end frumos!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

daca tot se simte dani mai bine si daca tot e mijloc de octombrie, am inceput sa ne gandim si sa planificam sarbatoarea de 4 anisori.
anul acesta am tot fost la zile de nastere de-ale prietenilor si rudelor, asa ca vrea si el sa ii organizam ziua.
s-a hotarat ca o vrea la un loc de joaca, stie si ce loc si, in mare, stie si pe cine vrea sa invitam.
drept urmare, mami a inceput sa se uite pe diverse site-uri si sa aleaga cadouri
nu prea ma pot hotara daca sa iau ce imi place mie si cred ca e potrivit pentru varsta lui (puzzle-uri, jucarii magnetice cu litere, carti cu exercitii) sau jucarii care stiu ca le-ar aprecia el mai mult (masinute, trenulete, gormiti, bakugani, etc). recunosc ca inclin spre a-i lua ce vreau eu
so, propun o tema: cum/ce/daca veti organiza ceva de ziua copiilor, ce vreti sa le luati/sa primeasca cadou, ce isi doresc ei sa primeasca?
gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Draga Laura,referitor la tema propusa, noi o sa ii facem ziua Deliei la Mc'Donalds, am fost si anul trecut si a iesit foarte bine, am invitat prietenii ei din parc, s-au jucat si la locul de joaca de acolo, a fost foarte frumos si ne-am simtit cu totii bine. Anul asta pentru ca a inceput si gradinita o sa ii duc si acolo un tort si niste suc si apoi dupa amiaza la Mc. In ceea ce priveste cadourile, eu ii cumpar si ce vrea ea - de exemplu, ma dispera de vreo luna ca vrea un pian(a avut unul foarte misto cand era mai mica, dar din pacate l-a stricat)si nu stiu ce carioci pe care le-a vazut intr-o reclama- cred ca pe astea o sa le gasesc la Noriel - dar si ce consider eu ca are nevoie - puzzle,carti de facut exercitii(din astea ne-a dat si de la gradinita)si ceva hainute. Chiar astazi am fost la aniversarea unei fetite din parc, care a facut 3 ani, au fost 6 copii, s-au distrat, s-au jucat cu jucariile ei, au dansat, i-au desfacut cadourile, deliei ii place sa mearga la aniversari si sa cante "La multi ani" si mai nou "Happy Birthday to you" daca tot fac engleza la gradinita.Si noi asteptam cu nerabdare ziua ei de nastere si sa speram ca o sa iasa cel putin la fel de frumos ca si anul trecut. Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

nu prea ma pot hotara daca sa iau ce imi place mie si cred ca e potrivit pentru varsta lui (puzzle-uri, jucarii magnetice cu litere, carti cu exercitii) sau jucarii care stiu ca le-ar aprecia el mai mult (masinute, trenulete, gormiti, bakugani, etc). recunosc ca inclin spre a-i lua ce vreau eu
so, propun o tema: cum/ce/daca veti organiza ceva de ziua copiilor, ce vreti sa le luati/sa primeasca cadou, ce isi doresc ei sa primeasca?
gasca

Bey, sa cumperi ce vrei tu si ce-ti place tie de ziua ta! Si sa-ti iei cele mai frumoase jucarii magnetice! Pentru mine pune deoparte un puzzle
Dom'le, cadoul e cadou, ia-i copilului ce-si doreste. La noi sigur va fi un Lego, daca as gasi ceva pentru varsta lui cu Harry Potter ar fi perfect! Cred ca trebuie sa dam o fuga la vecinii din sud, ca acolo e mai bogata piata.
Si posibil un tren cu sine sau un garaj mare, ceva dinozauri... sa vedem ce gasim.
Mai astept si ideile voastre, poate gasesc inspiratie.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

Ruxandra, imi pare rau de G. Multa sanatate. Cred ca nu-i nimic mai rau decat sa peimesti un telefon si sa ti se spuna ca a suferit un accident.

Laura, ma gandesc.... Buna tema....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza si sa aveti o saptamana buna! In tot cazul mai buna ca a mea care se prevede stressanta si full

Ruxandra, mi-a stat inima cand am citit. Dupa care m-am gandit ca deh, asta e posibil sa o auzim oricand Deci bine ca asistenta a stiut sa managerieze situatia si ce-i cel mai important, bine ca nu-i grav. Acu' pup sa treaca repede.
Mai Donia, mai, ce m-am distrat cu "uitat palaria". Super. pe asta o sa o aplicam si noi A trecut tusea?
Laura, cred ca si eu ca s-a saturat mititelul de atatea medicamente!!! Te-ai fi saturat si tu in locul lui. Sa dea DD sa fie muuuult mai rare racelile de acu' inainte. Cat il tii acasa?
Si, Doamne sfinte, astia ce mai sunt???

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

( gormiti, bakugani, etc).

Nu ne-am hotarat unde facem ziua. Initial ma gandisem tot la un loc de joaca, dar nu-i batut in cuie. Depinde de starea lui sa sanatate din momentul x si de starea de sanatate a celorlalti invitati. daca or sa fie probleme, fix acasa facem.
Cat despre cadouri...io mi-s fecioara da!, Stiti asta? Adica m-am gandit in avans cu vreo...2 ani, adica am cumparat din Germania acu 2 ani jucarii pentru un cincinal. Si i le scot una cate una cand ajung la soroc Acu' o sa primeasca un lego si un trenulet complex cu sine, stopuri, gara, copaci, impegati(parca asa ii cheama) si ...calatori
Dar, mai citesc cu interes alte ideei de cadouri
Fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Hello,

De ziua lui Dragos avem comanda clara: "Trenuletul ala Lego scump de 2 milioane de lei..." Cand il luam cu noi la cumparaturi isi alege un singur lucru si l-am tot stresat cu nu alege asta ca e prea scump si intotdeauna a fost ok. Dar uite asa a inceput sa dea valoare lucrurilor scumpe. Nasol. Bine ca trenuletul ala chiar si-l doreste foarte mult. El este foarte convins ca o sa se faca mecanic de locomotiva. Intr-o zi discutam cu tatal lui in masina si ajunsesem la concluzia ca ne-ar placea sa se faca doctor iar el din spate ne-a zis: "Eu vreau sa ma fac mecanic de locomotiva!".

Roxanica, mda, cu gradinita. Nu-i place. In primele doua zile a vrut sa mearga pentru ca era foarte curios, dupa aia mai mult tarat, apoi a lipsit doua saptamani ca am fost in concediu si a ramas apoi la tara cu ai mei. A mai mers o saptamana, in primele zile cu greu convins, apoi ok se resemnase, dupa aceea a facut otita, apoi s-a certat cu un coleg si asta a fost. Nu a mai vrut si pace. Saracu accepta orice ca sa scape de gradinita. Intr-o zi l-am luat cu mine la servici, a dormit pe o saltea langa biroul meu, acum e cu tatal lui la servici.

Eu il influentez, sunt sigura. Daca l-as duce zambind la gradi, daca m-as bucura de ce face el pe acolo, ar fi altfel. Dar eu... Incep de dimineata cand trebuie sa-l trezesc, mi-e mila de el dar in acelasi timp ma tensionez sa nu intarziem ca portarii ne atrag atentia. Dupa aia cand imi povesteste el ca l-a pedepsit mor si cumva el are senzatia ca sunt nemultumita din cauza lui, apoi mi-a zis intr-o zi ca educatoarea i-a spus ca a mintit, am innebunit, el nici nu stia ce inseamna asta. Intr-o zi mi-a spus ca la gradinita nu ai voie sa razi! Concluzia asta a tras-o cand el a ras si la intrebarea de ce rade raspunsul lui a fost ca asa vreau eu, si cine stie ce morala o fi primit la chestia asta. Apoi dupa ce s-a certat cu baietelul de care spuneam, mi-a zis ca nu vrea sa intre in sala ca sa nu stea la masa cu el si eu l-am intrebat de ce nu sta la alta masa si mi-a spus ca nu are voie sa stea cu fetitele. Si intr-adevar mereu am vazut fetele la un loc si baieteii la altul. La inceput m-am gandit ca asa s-au aranjat copiii dar totusi asa ii aranjeaza educatoarea, fetele cu fetele, baietii cu baietii. Na, ce sa mai zic, eu am tot sperat ca o sa-i placa totusi, dar nu pot avea pretentii la el cata vreme eu am sentiment neplacut fata de gradinita asta.

Am scris atat de multe, nu stiu daca ati inteles ceva. Oricum, ce sa mai, trebuie sa schimbam ceva.

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monicabb

Oricum, ce sa mai, trebuie sa schimbam ceva.

pai eu zic ca gradinita trebuie schimbata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Azi implineste delfinasul meu drag 2 luni ..va servim cu tort..sampanie..suc si tot ce va doreste inimioara ...nici nu stiu cand au trecut 2 luni parca mai ieri eram cu burta si ma plangeam de caldura

la 16.30 mergem la vaccin

Tema-inca nu ne-am hotarat unde vom face ziua Antoniei...probabil acasa cu familia,nepotei sau la spatiu de joaca cu copii..pe 11 avem si botezul cam agrlomerat la noi

Cadou ii luam ce vrea ea o tablita magnetica cu alfabetul..pe care poate desena..mai vrea si trenulete chuggington..un castel cu diamante pt printese tort roz rochie de printesa roz totul e roz la ea

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput